30 undan sonra da evde kaldın daha birini bulamadın mı derler.Ablam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Hayırlı bir kısmet bulsam evlenmek istiyorum dedim . Hepsi hep bir ağızdan
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ablam birşey demedi bu konuda .
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
26 küçük bir yaş mı ? Neden böyleler ?
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
aynen oyle, o yuzden 29 da basacan nikahi30 undan sonra da evde kaldın daha birini bulamadın mı derler.
26 yaşındayımcunku bekarkenki ekmek elden su golden gunlerimizi ozluyoruz taaam miuyariyoruz sizi daha ne istiyosunuz :)
yas kac buarada?
Ablam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Hayırlı bir kısmet bulsam evlenmek istiyorum dedim . Hepsi hep bir ağızdan
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ablam birşey demedi bu konuda .
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
26 küçük bir yaş mı ? Neden böyleler ?
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
cok kucuk degilsin bence.. birini bul tanis evlen 30 u bulur zaten.26 yaşındayım
Kesinlikle aynen öyle , 26 yaşa kucuk derler evlenme derler30 undan sonra da evde kaldın daha birini bulamadın mı derler.
gel opecem seniZaten evliyken boşanmak zor diye evlenme diyor evliler.
Şimdi sevgilin olur işine gelmez ayrılırsın, evliyken öyle olmuyor, çocuk oluyor düzen bozmak zor geliyor vs vs
Bu bekarların boşan o zaman tezi de gülmekten öldürür insanı yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?