Evlenmek istemek ve evlililerin tepkisi

Insanlarin laf olsun diye hal uzeri konusmalarini bu ksdar takarsaniz ohooo

Bence de yaşın küçük değil geç de değil ideal. Ayrıca evlilik çok güzel birşey

Evlilik güzeldir sevdiğinle değer görüp değer verdiğinle. Evlenmek için evlenme. Doğru evlilik zor ama bekar arkadaşlarıma bakıyorum onlarda dünya telaşında onlarada basit değil. Ammaaaannn boşver sen onları

Benim çevremde aynı evlende gör evlenip napcan dediler durdular şakayla karışık. Rahatlık anlamında diyorlardır

Keşke soyleseymişsiniz.
Madem pismanlar bosansinlar.
Böyle konusanlar çok fenadirlar önce onlar koşa koşa evlenir. Evlenenlere yada evlenmek isteyenlere evlenme derler.
Bana da çocuk için aman yapma napacaksin çok zor diyorlardı. E madem böyle düşünüyorsun neden doğurdun, ver yetiştirme yurduna baksınlar dogurmasaydin, ben dogurcam dedim. Mosmor olmuştu.

Evlenince anlayacaksın ne kadar haklı olduklarını

Olur ki evlenirseniz bu sefer aynısını çocuk için yaşayacaksınız. İnsanlar hem sizden delicesine çocuk bekleyecek hem de çocuk yaptıktan sonra hayatın bitti diye içinizi karartacak.

Şu an taze hamile biri olarak sürekli "ooo bunlar daha iyi günlerin, çocuk olana kadar yaşa yaşayacağını" cümlesini duyuyorum.

Evlilikle ilgili de şunu diyebilirim size. Eşimden önce bir ilişkim olmadı, modern görücü usulü tanıştık, size göre çoooooook daha erken bir yaşta evlendim. Pişman değilim, seviyorum, seviliyorum, değer görüyorum. Tartışmalarımız da oluyor ama birbirimize anlayışla yaklaşabiliyoruz. Şu zamana kadar hiçbir arkadaşıma aman evlenme, başını yakma demedim. Doğru kişiyi bulduysan, değer görüyorsan neden olmasın dedim. Genelde gördüğüm evliliği pişmanlık olarak gören insanlar evlenmiş olmak için evlenen kişiler. Yanlış bir ilişki içinde olduklarının farkında olmadıkları için suçu evliliğe atıyorlar.

Çok teşekkür ederim. Evet kolay kolay kendimi ezdirecek biri değilim. Ama sabırlı bir insan da değilim. Evlilik biraz sabır işi sanırım. Tepki vermeden önce durup sakince düşünmek gerekiyor.
Ben burada okuduğum konularda kendimi düşünüyorum ve 10 olaydan 8'inde adamı boşuyorum :)
Tabii boşanmak bu kadar kolay değildir ama insan "madem kolay değil neden evleneyim ki" diye düşünüyor.

Hepimiz her kararımızı 50 defa düşünerek almıyoruz, bazen hayat sürükleyip götürüyor. Sizinki de öyle olmuş biraz.
Ama eşiniz iyi bir adamsa, çok büyük problemler yoksa zamanla her şey hallolur bence. Bazen şartlara ayak uydurmak lazım. Kızınızla beraber o da olgunlaşır da siz de feraha çıkarsınız umarım

İşin özü evlensen pişmansın evlenmesen pişman.

Ben demiyorum evlenin diyorum ama doğru zamanda acele etmeden. Keske esimi daha erken tanıyıp evlenseydim diyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…