Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim annem 18 yasimdan bu yana bana evde kaldin muamelesi yapiyor. Sonuc 26 yasindayim hala bekarim hicte gocunmuyorum. Evliligi yürütecek olan sensin canim. Kendini ne Zaman Hazir hissediyorsan o Zaman evlenirsin hic takilma.
selam akadaşlar burda herkesin derdine derman oluyorsunuz lütfen benimkine de olun
benim sorunum şu evlenmek istemiyorum daha 22 yaşındayım ama etrafımdaki herkes bana evde kalmış muamelesi yapıyor
akrabalarım ailem...
yok bir kızın yeri kocasının yanıymış yok biraz daha zaman geçerse kimse beni almazmış kardeşlerim bile espri adı altında sürekli benimle uğraşıyorlar ..lütfen siz söyleyin kendimi hazır hissetmeden böyle bir şeyi yapabilirmiyim ben ..birini sevebilir miyim .. ona bu mutluluğu yaşatabilirmiyim..
HaYıR ve sakın ha yapma. İnsan kendini ne zaman hazır hissederse o zaman evlenmeli.
Evlilik kolay bir şey değil, hele ki evcilik hiç değil. Sözlerim senin şahsına değil sakın yanlış anlama canım.
Daha çok gençsin. 22 ne demek? Etrafındakilere bakma. Evlenirsin çocuk yap derler (sanki kendileri bakacak!!!) sonra 1 çocuk olsa 2.si olsun derler. Hiiiç takma.
Sevdiğin adamla kendini hazır hissederken evlensen bile tonla sıkıntı olabiliyor, ailelerdir şudur budur.
Hakkında hayırlısı olsun. Kendini baskı altında hissedip de hatalı seçim yapma canım