Evlenmek istemeyen erkek

zephyrr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
55
2
86
44
İstanbul
Kızlar şimdi şöyle bir sorun var benim kuzenım 23 yaşında çıktıgı cocuk 31 yaşında
ve bu cocuk yazlıktan bızım komsumuz yanı aıleler flnda bırbırlerını bılıyo
bunlar yaklasık 10 aydır beraber cokta guzel gıden sevıyelı duzgun bır ılıskı
ıkısıde bırbırlerını cok sevıyolar cocuk daıma onun arkasında
ısı gucu vss herseyı yerınde yasının vermıs oldugu bır olgunlukta var tabıkı
adam gıbı adam hovardalıgı yok vss
tanıdım gordum ztn tanıyodumda aılelerde cok mutlu bu beraberlıkten
kuzenım sadece benımle paylastı arada sakayla karısık evlılık konuları gecıyomus boyle
bu cocuk annesıyle yasıyo babasını kaybettıler
fakat gecen hafta evlılıkkonusu acılmıs
ve cocuk ben evlenemem yanı senıde mutsuz ederım kendımde mutsuz olurum
dusunemıyorum evlılıgı ama senı cok sevıyorum bencıllık yapıp senın hayatını karartmaya hakkım yok karar senın tarzında2 saatte yakın konusmuslar
yanı cocuk evlenınce hayatının tamamıyle degısıcegını dusunuyo
bızım kız cok uzgun ben evlenmıyo dıye ondan vazgecemem dıyo aslada vazgecmem dıyo
su an bu konuyu sadece ben bılıyorum
cocuk cok ılımlı farklı korkuları var evlılıkten korkuyo yanı
acaba dedım anne yalnız onumu problem edıyo kendıne flndıye dusundum
ama bu aralar etfalarındakı tum arkadasları evlenıyo
hazırlıklar vss ve bızım kız kahroluyo cok uzuluyo onun bunun dugunune gıtmekten
bılmıyorum napıp ne edıp bu cocugun fıkırlerını degıstırmek lazım
ama nasıl bılmıuyorum cok karsı gıbıde degıl sankı yatıssa olcakgıbı soylerınden anladıgım o ama bılemıyorum
sız ne dıyosunuz ne yapmak lazım ?:çok üzgünüm:

zorla güzellikle olmaz ki tatlım...

erkekler belli bir yaşı geçtikten sonra evlilile sıcak bakmıyorlar...

derdim var topiğine açsaydın
ben seninki ile ilgili bişey oldu zannettim..
evlenince annesi ile birlikte yasaması gerektiğini bildiği için çoğu kızların bunu istemediklerinin bilincinde olduğu için böyle bir polemiğe girmek istemiyor
YADA; evlenmemek için en sağlam bahane buldu evlenmeden vakit geçirecek..erkektir hersey beklenir :dilcikar:

istemiyosa herkes yoluna baksın
kuzenin yası daha genç
kimbilir daha ne talipleri cıkar

kuzenım annesıyle beraber yasamaya bıle razı yavrumya
o kdr uzgunkı bana ne zararı olucak dıyo
eger sebeb buysa ben kabul ederım dıyo
öyle gezsın tozsun hayatına baksın anlamında bırı de degıl
hayatı iş ev mac cay fenerbahce ve kuzenım uzerıne kurulu
zaten evlı cıftler gıbı evlı ark larına oturmaya gıdıyolar vss
hersey cok duzenlı ama cocuk senı mutsuz ederım dıye korkuyo
yanı sen degıl kımseyle evlenemem ben yapamam dıyomus
ama aradada sakayla karısık mesela ılerde evlerınden vss geyık yapıyomus
anlıyamadım yanı acaba bu cocuk cunku uzuldugu zaman bızım kız
mahvoluyo
yoruldugu yere han yapıyo resmen benım eşim bıle ark ken bukdrını yapmadı:)
acaba dıyorum durcak durcak pat dıe evlenme teklıfımı edıcek acaba
ocakta 1 yıl olucak onunla ılgılı bısıler dıyomus fln
bılmıyorum ya ne dese napsa bızımkı karar veremedım
ama asla ayrılmaz ne o ondan nede cocuk

bence kuzenin neden evlenmek istemediğini öğrenmesi gerekiyor. belki adamın gerçekten sorunları olabilir yada arkadaşların dediği gibi annesi yanlız olduğu için onunla yaşamak zorunda olduğunu düşünüyor olabilir ama yinede bunu kuzenin ile paylaşması gerekiyor. bence bunun nedenini ancak kuzenin çözebilir

senı cok sevıyorum bencıllık yapıp senın hayatını karartmaya hakkım yok karar senın çok çelişkili bir cümle..

10 ay vakit geçirdim seninle görüyorum ki senin de niyetin benimle evlenmek ama ben evlenmek istemiyorum

ister evlenmeden kal benimle ister git karar senin der gibi..

ne bu şimdi:delphin:

evet ama bızım kıza ılıskıye baslamadan oncede ılk 10 15 gun olupta bır yakınlasma oldugunda
kıza belırtmıs snrdan gec olmadan devam etmıyelım benım dusuncem bu dıye en basta soylemıs
ama bızımkı asık oldugu ıcın vazgecmemıs onuda vazgecırmemıs
yanı basta soylemıyıp sımdıden pat dıye soylese bende kızardım yanı daha ark durumundayken soylemıs kıza senın hayallerın var vss benım yuzumden bunların kararmasını ıstemıyorum demıs
bende dedımkı cocugun arkları evlı guvendıgın bırıne bu konuyu ac erkek erkege evlı olan bır arkadası onunla konussun hıc haberı yokmus gıbı dedım
bakalım bu aksam da gorusup konusucaklarmıs

kızlar inanmıyorum bende de çok çok benzeri bir durum var,sanki aynısı...çok sevdiğim bir insan vardı, arkadaşlarıma,çevresine hep benim evlenilcek bi kız olduumu sölerdi. evlenme lafları edildii zaman asla karşı çıkmazdı, hoşuna giderdi aksine. ama bana hiç evlenme konusunu açmadı. dört sene önce birgün durup dururken biz senle evlenemeyiz, bir geleceğimiz olamaz bir kısmetin çıkarsa beni bekleme dedi. beynimden vurulmuşa döndüm,hala şokunu atamadım üstümden. acısı hala içimde. şunu da sölemem gerekirki evlenirsek annesiyle oturacaktık ve aramızda pek çok sosyal kültürel farklar var, aile çevre eğitim vs. anladınız değilmi, ben bunu bu sebeplere bağladım,çünkü birgün evlenince kayınvalide ile oturmaya sıcak bakmadığımı söylemişim onun yanında, bir arkadaşım hatırlattı bana bunu.ama bende o kadar seviyorum ki annesiyle oturmaya bile razıydım :(( nedir bu evlilik korkusu mu bahane mi anlayamıyorum,

Bahane.Evlilik korkusunu falan sevmeyen söyler.Benim eski erkek arkadaşımda evlilikten korkuyorum diyip ayrıldı,yok evlilik şöyleymiş böyleymiş.1 ay sonra bi tanıdığa en büyük hayalim evlenip yuva kurmak demiş!!! şimdiki erkek arkadaşım yarın evlenmeye hazır,o kadar çok seviyor ki beni.Evlenme teklif etti,ailesiyle tanıştırdı beni.O çocuk madem çok seviyor evlenemem diyor ne yapar eder ayrılırdı,kız istemesede ayrılırdı,sevdiği insanı bile bile mutsuz etmezdi,23 yaşında genç bir kız sonuçta.

valla ınanın gecelerı uykum kacıyo
cunku artık kuzenım bır baskasının dugunune bıle gıtmek ıstemıyo
ceyızlerımı dagıtıcam dıyo gecen gun bana kızdım bende
sacmalama dedım
ya bılmıyorum olur gıbı gelıyo bana nedır bu korku
hayatında ne degısıcek hıc bır anlam veremıyorum
ama kesın kararlıyım evlı bır erkek arkadası tarafından agzını aratıcam bunun
baska cozum yok bakalım bu aksam neler konusulcak donuste bana gelıcek bakalım ne havadıslerle

zorla güzellikle olmaz ki tatlım...

erkekler belli bir yaşı geçtikten sonra evlilile sıcak bakmıyorlar...

ewet sana katılıyorum burcu özge..belli bi yas gecince sıcak bakmıoolar..sorumluluk almaktan kaçıoolar..pekii basından berı 10 aydır hiç mi mevzu gecmemiş yanı genelde ilişkilere ciidddi olarak baslanır..

kızlar baslıgı kaybettım :) yazamadım gunlerdır
gelısmeler ıyı
o gunku gorusmelerınde bızımkı cok uzuldugunu hıısedıp dusuncesınden artık vazgecıcegını
bır sure daha zaman zaman evlılık konusunu konusalım fıkırlerımızı paylasalım
sonucta benım senın aılene karsı bır sorumlulugum var senınde oyle demıs
ve onumuzdekı eylule kdrda bır karar verelım demıs
benı bu gelısme cok mutlu ettı:)

canim ya arkadasin blof ceksin bakalim
'tamam madem sen gercekten istemiyorsun ama ben aci cekiyorum o zaman ayrilalim diye'

bir kac hafta zaman versin cocuga. gercekten cocuk girisimde bulunmazsa yani kuzenine pek deger vermiyor demektir. yoksa kaybetmek istemeyecektir. yok aramazsa hic zorlamasin ne kadar seviyorsa sevsin, yasi kucuk daha. coook yol var onunde gidecek.

dikkat edin
bi kiza genelde evlilik bana uzak, dusunmuyorum, bana gore degil diyen erkekler
kisa zaman sonra baskasiyla evleniyorlar
artik siz dusunun bunun anlamini

bende bunları anlamıyorum...
evlilik öcümü ya niye korkuluyor..
sevdiğini söyledğin insanla evlilikten korkuluyor...
ama kızı kaybetmekten korkulmuyor...
bunlar ba ha ne canım...
koskocaman adam..
çocuk değilki...
bu tiplerin tek korkusu vardır...
evlilik sorumluluk gerektirir, sorumluluk almaktan korkuyorlar.....
hesap vermekten korkuyorlar...
kuzenıne ilet bunları canım...

Son düzenleme:
çocuk herşeyiyle rüya gibi.ama ille bir terslik olcak.evlenmekten kaçıyor.benimde aklıma ilk kendiyle ilgili özel sorunları olabilir,geldi.daha açık yazamıyorum.ay ne kadar fesatım.eğer böyle birşey varsa kolay kolay da açılamaz.zor bir durum .başka sebepleride olabilir tabi ama herşey bu kadar mükemmelken bu sonucu akllım pek almadı:uhm:

Bu adamda bir bit yenigi var!!:delphin:

Madem öyle dört dörtlük herseyi ile mükemmel neden istemesin evlenmeyi üstelik yasi basida gelmis!!!fisfisfis

Vallaha bu tip erkekler cogu zaman sorunlu erkek oluyor, kuzeninin yerinde olsam aslinda inanki uzak dururum!!benneyaptımki

Belki oda o yüzden kuzenine evlenip seninde hayatini karartmak istemiyorum deyip tiyo verdi aslinda....Hayirlisi olsun tabiki lakin kuzenin daha cok genc acele etmesin benden söylemesi:kahve:

fakat gecen hafta evlılıkkonusu acılmıs
ve cocuk ben evlenemem yanı senıde mutsuz ederım kendımde mutsuz olurum
dusunemıyorum evlılıgı ama senı cok sevıyorum bencıllık yapıp senın hayatını karartmaya hakkım yok karar senın tarzında2 saatte yakın konusmuslar
yazınızda şu satırları okurken aklıma direkt çocuğun sağlıkla ilgili problemi olmuş olabileceği geldi yani seninde hayatını karartmak istemem falan demiş ya acaba iktidarsızlıkmı varki de böle dedi

Back
X