- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Arkadaşın daha fazla hatıra biriktirmesin o adamla vakit kaybetmesin ailesinin yanında hiç aramadgna göre okul btnce hiç aramayacak...arkadasniz neyazikki kullaniliyor cinsel munasebet insallaj yoktur aralarında.çok arkadsm oldu sizin anlttgnz seklde okul btnce ev arkadaslgi btnce hepsi ayrildlr
çocuk niçin ayrılsın kiyemeğini yapan hizmetini gören gönlünü hoş tutan bedeva bir kızcağız bulmuş
çocuk neden evlensin kiekstra sorumluluk alıcak bir ton masraf yapıcak
BUNLAR MANTIK ÇERÇEVESİ AMA SONUÇ ŞU:
EĞER SEVMİŞ OLSAYDI SEVDİĞİDE MUTLU OLSUN İSTERDİN
BU MANTIĞIN BİR KISMINI ALLAH MELEK EDE NASİP ETSİN
Arkadaşınız aynı evde birlikte yaşayabiliyorsa ailesi rahatsa bu konuda neden evlenmek istiyor onu anlamdım. Çocuğun ailesiyle de muhattap değil ne güzel. Çocuğun bir anda çekip gitmesinden mi korkuyor. Bir nikahla bunu sağlama mı alıcak.
Ben olsam evlenmezdim o durumda ne yalan söyliyim. Hem de okul daha bitmemiş böyle şeylere kafamı takmazdım. Birlikte mutlularsa gerisi boş. Evlenmek işin resmiyet kısmı.
Arkadaşınızın amacı o resmiyete sahip olmaksa artık, başka bir tercih yapıcak. Güzel giden bir ilişkiyi evlilik takıntısıyla bozmak ne kadar doğru bilemedim tabi. Benim ailem zorlamasa hayatta evlenmezdim. Ama erkek arkadaşım olduğunu söylediğim an evlenme baskısı başladı. Dünyanın en saçma stresi. Aileler akrabalar nikah bööööög.
Aralarında öyle bir münasebet yok
Melek söz vs. gibi birşey olduğun da sevgilisinin ailesinin kendisine"saygı" duyacağını düşünüyorsa çok yanılıyor.
Uzatmadan yazıcam..
Sevgilisi Melek ile ciddi bir adım atmak istemiyor..niyeti,böyle gittiği yere kadar gitsindir muhtemelen.
Bence sevgilisinin ailesi kesinlikle onay vermiyor bu ilişkiye(ailesinin yanında aramadığı için yazdım).
Melek'in yapması gereken sevgilisinin totosuna tekmeyi basıp,yoluna devam etmek.
Melekin ailesi bilmiyor aynı evde yaşadıklarını
Aynı ev derken ev arkadaşları. İkiside öğrenci.
Çocuğun kendisini kullandığını düşündüğü için kavgalar oldu zaten.
Çünkü çocuk başka yerdeyken meleki aramıyor sormuyor.
4 yıl..Dilekolay...
Hem pastam dursun hem karnım doysun modunda paşamız..
Biraz daha zaman isteyebilir, ne bileyim her şeyi oturtmak isteyebilir v.s ama "evlenmek istememek" başka bir durum...
Kimse kimsenin zamanını çalmasın, kimse kimseye zaman harcamasın derim..
Birgün bir bakmış ki Melek evlenmem diyen adam takmış parmağına başkasının yüzüğünü evleniyor.
Ne gerek var aynı evde yaşamaya, ne gerek var evlenmem diyen adamı poh pohlayarak ikna etmeye ç lışmaya.
Melek tekmeyi yemeden, daha da kullandırtmadan krndini vursun tekmeyi
Arkasına bakmasın bile.
Melek sonraki yıllarda daha fazla üzülmek istemiyorsa şimdi üzülsün olsun bitsin.
Senin kafan karışmış biraz sanırım.
Ev arkadaşı demek aynı evde birlikte yaşıyorlar demek.
İlk msj da düzeltme yapmışsın:araların da cinsel bişey yok yada olmadı gibi.
Neden Melek kendini kullanılmış hissediyor?
Aslında olabilir.
3 ay önce çocuğun memleketindeki en yakın arkadaşının düğünü oldu. Çocuğun 2 abisi var onlar sevgililerini getirirken çocuk meleke söylemedi bile. Nedeni melek görürse huzursuzluk çıkarırmış bizde evlenelim die tuttururmuş
Aslında olabilir.
3 ay önce çocuğun memleketindeki en yakın arkadaşının düğünü oldu. Çocuğun 2 abisi var onlar sevgililerini getirirken çocuk meleke söylemedi bile. Nedeni melek görürse huzursuzluk çıkarırmış bizde evlenelim die tuttururmuş
Ay yok kafam karışmadı ama ben anlatamadım kendimi
Mesajı düzeltmemin sebebi yorum hep o yönde yapıldığı için sağlıklı doğru yorum alamadık ondan düzelteyim dedim
Olmayan bişi konusunda değil de olana yorum yapılsın diye
Kullanılmış hissediyor çünkü diyor ki
Ben ona dört yılımı verdim
Aynı evde yaşama fikrini gerçekten evleneceğimizi düşündüğüm için kabul ettim
İlk zamanlarda annesi inşallah ayrılmazlar seni çok seviyorum falan diyordu hatta geçen sene dedi
Ama şu an beni şnsan yerine koymuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?