Evlenmek istemeyen sevgili

sadece kızı kullanıyor kesin ayrılmalı kızlar bu kadar aptal olmayın nolur ya nolurr

Arkadaşınız aynı evde birlikte yaşayabiliyorsa ailesi rahatsa bu konuda neden evlenmek istiyor onu anlamdım. Çocuğun ailesiyle de muhattap değil ne güzel. Çocuğun bir anda çekip gitmesinden mi korkuyor. Bir nikahla bunu sağlama mı alıcak.

Ben olsam evlenmezdim o durumda ne yalan söyliyim. Hem de okul daha bitmemiş böyle şeylere kafamı takmazdım. Birlikte mutlularsa gerisi boş. Evlenmek işin resmiyet kısmı.

Arkadaşınızın amacı o resmiyete sahip olmaksa artık, başka bir tercih yapıcak. Güzel giden bir ilişkiyi evlilik takıntısıyla bozmak ne kadar doğru bilemedim tabi. Benim ailem zorlamasa hayatta evlenmezdim. Ama erkek arkadaşım olduğunu söylediğim an evlenme baskısı başladı. Tabi melekten farkım erkek arkadaşıma ailemin baskısını ufacık çıtlattım ben. Evlenmek için genciz ayrılalım dedim ben. Ama sonuç 2 yıldır evliyim. :) Dünyanın en saçma stresi. Aileler akrabalar nikah bööööög.

Son düzenleme:

Aralarında öyle bir münasebet yok
Evet bu konudada haklısınız adam okul bitince hep ailesiyle olacak eee aramayacak

Aslında yemekleri de genelde çocuk yapıo
Ama gıcık işte

Öyle birini bulsam bende bırakmazdım herhalde
Hem temizlik yemek işlerimi görecek canım istediğinde koynuma alacağım istemediğimde öte git diyeceğim.
Mekek bu adamı bırakmalı ve resmi bir adım atmayacaksa asla geri dönmemeli

Birgün bir bakmış ki Melek evlenmem diyen adam takmış parmağına başkasının yüzüğünü evleniyor.
Ne gerek var aynı evde yaşamaya, ne gerek var evlenmem diyen adamı poh pohlayarak ikna etmeye ç lışmaya.
Melek tekmeyi yemeden, daha da kullandırtmadan krndini vursun tekmeyi
Arkasına bakmasın bile.

Melek söz vs. gibi birşey olduğun da sevgilisinin ailesinin kendisine"saygı" duyacağını düşünüyorsa çok yanılıyor.
Uzatmadan yazıcam..
Sevgilisi Melek ile ciddi bir adım atmak istemiyor..niyeti,böyle gittiği yere kadar gitsindir muhtemelen.
Bence sevgilisinin ailesi kesinlikle onay vermiyor bu ilişkiye(ailesinin yanında aramadığı için yazdım).
Melek'in yapması gereken sevgilisinin totosuna tekmeyi basıp,yoluna devam etmek.

Melekin ailesi bilmiyor aynı evde yaşadıklarını
Aynı ev derken ev arkadaşları. İkiside öğrenci.
Çocuğun kendisini kullandığını düşündüğü için kavgalar oldu zaten.
Çünkü çocuk başka yerdeyken meleki aramıyor sormuyor.

Aralarında öyle bir münasebet yok

4 yıldır aynı evde yaşayan sevgililerin aralarında öyle bir münasebet olmaması enteresan.
Melek hala bakire diyorsanızda bakış açısına bağlı o durum.
Kimse kimsenin ahlak polisi değil amayazık etmesin kendine

Aslında olabilir.
3 ay önce çocuğun memleketindeki en yakın arkadaşının düğünü oldu. Çocuğun 2 abisi var onlar sevgililerini getirirken çocuk meleke söylemedi bile. Nedeni melek görürse huzursuzluk çıkarırmış bizde evlenelim die tuttururmuş

Senin kafan karışmış biraz sanırım.
Ev arkadaşı demek aynı evde birlikte yaşıyorlar demek.
İlk msj da düzeltme yapmışsın:araların da cinsel bişey yok yada olmadı gibi.
Neden Melek kendini kullanılmış hissediyor?

Melekin hatası ailesinden gizli ailesinin onaylayamaycağı bir şey yapması en başta. Yoksa ben sorun göremiyorum. Melek ailesinin evine erkek arkadaşıyla gidip bu benim sevgilim aynı evde yaşıyoruz diyemiyorsa çok zorlamasın. Evliliği de ilişkiyi de birlikte bir ev hayatını da.

birebir katılıyorum! tekrar yeni yazmayayım.

hatta memelekette melekten sakladıgı bir sozlusu varsa da şaşırmam. konu sahibi olmaz deme başıma geldi...

melegi bu cocuktan kurtuluşa da götürecek veya evlenme yoluna da goturecek tek sey ayrılması.
ustelik cocuk ailesinin yanında bu kadar netse, evlenseler bile sorun yaşarlar bence.
ben olsam barışmazdım, barışmamıştım da zaten.

Arkasına bile bakmadan gitsin arkadaşın. Bence çocuğun tutuştuğu nokta, kız giderse masraflar çoğalacak, hem de alışkanlıklar var.. Çocuğun ailesi zaten arkadaşını saymıyormuş, daha ne? Söz takılsa sayacaklar mı? Bence daha fazla üzülmeden, hele ki o ailenin içini hiç görmeden bi an önce çıksın bu çocuğun hayatından. Çok üzüldüm.. Umarım bi an önce hayatını yoluna koyar Melek..

Melek sonraki yıllarda daha fazla üzülmek istemiyorsa şimdi üzülsün olsun bitsin.

arkadaşlara aynen katılıyorum buna benzer bir sürü ilişki gördüm üniversite zamanında sonuç; o evlenmek istemeyen hiç niyeti olmayan sıkıntıya gelemeyen adam 1 seneye kalmadan ailesininde onayını alan bir kızla evlenir..

Ay yok kafam karışmadı ama ben anlatamadım kendimi
Mesajı düzeltmemin sebebi yorum hep o yönde yapıldığı için sağlıklı doğru yorum alamadık ondan düzelteyim dedim
Olmayan bişi konusunda değil de olana yorum yapılsın diye
Kullanılmış hissediyor çünkü diyor ki
Ben ona dört yılımı verdim
Aynı evde yaşama fikrini gerçekten evleneceğimizi düşündüğüm için kabul ettim
İlk zamanlarda annesi inşallah ayrılmazlar seni çok seviyorum falan diyordu hatta geçen sene dedi
Ama şu an beni şnsan yerine koymuyorlar

Ne saçma bir bahane.
Sevgilisi Melek'i baya baya saf sanıyor galiba?
Melek'e söylersen sevinirim;Melek kendi isteği ile onunla aynı evde yaşıyor,yani kimse onu kullanmıyor.
Kullanıldığını düşünüyor ve hala devam ediyorsa bu ilişkiye o zaman "kullanılmayı" istiyor.(kullanılma sevmediğim bir tabir ama melek öyle düşündüğü için kullanmak zorunda kaldım.)

abilerinin ilişkileri daha ciddi olabilir, normal... ama demek ki melek henuz "ciddi" kategorisinde degil cocugun gozunde.
hem de 4yıl aynı evi paylastıgı halde!

daha kendi kararlarının arkasında duramayan, ailesiyle paylas(a)mayan, ne yapacagı belirsiz bir insandan ev babası mı olmasını bekliyor melek? bosuna bu cocukla oyalanmasın...

Aklıma direkt şu geldi..
Melek'in sevgilisi annesine,ailesine "yaa ben onla evlenmicem,ciddi falan değilim,okul bitince şutlıcam zaten" gibi şeyler söylemiş olabir ve ailesine bu yüzden Melek'i sallamıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…