Evlenmek istemiyorum...

İlahi ben de nişanlını sevmiyosun sandım
Babanın ağlamasına bakma hangi baba güle oynaya kızını veriyo sanıyosun ki

Yerinde olmak isteyen dolu kız var şuan emin ol

Kendi evin, kendi eşyaların, sevdiğin adam, onunla uyuyup, onunla uyanman, birlikte gideceğiniz tatiller ve daha bi'sürü güzel şey kıskanmadımmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

belki de evlilik öncesi sendromudur canım bu hissettiklerin stres ve heyecandan kaynaklanan
çünkü neden öyle dedin biliyor musun benim bir arkadaşımda 4-5 yıl kadar ilişki sonunda nişanlandı sonra nişanlanınca nişanlısının ailesine ağladı yalvardı erken olsun düğünümüz dayanamıyorum sevgilimin hasretine diye o kadar istiyordu yani sevgilisine kavuşmayı evlenmeyi falan
neyse işte o gün geldiğinde yani nikah günü alınmış düğün tarihi konulduktan sonra bir karamsarlaştı bi istemsizleşmeye başladı off hiç içimden gelmiyor falan demeye başladı yani stres ve heyecan çok etkiliyor
ALLAH kalbine göre en hayırlısını versin canım,RABBİM yar ve yardımcın olsun İNŞAALLAH hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun Amin

canım benim inşallah benden daha güzel bir hayatın olur. güzel yorumun için teşekkür ederim.

bende bende kendi ailemlede konuştum nişanlımın ailesi ilede düğün haziran da olsun diye. eylül de karar kıldık. üzülmüştüm baya şimdi bu durumuma anlam veremiyorum. güzel duan için çok teşekkür ederim..

canım benim inşallah benden daha güzel bir hayatın olur. güzel yorumun için teşekkür ederim.

Amin canım inşallah

Ama emin ol seninki de çok güzel olacak. Karamsar düşünürsen okadar için kararır bak boğulacak gibi olursun.
Ailen senin evine gelecek onlara güzel yemekler yapacaksın, bak o ağlayan babacığın nasıl gurur duyacak seninle
Sevdiğin adamla evleniyosun bunu unutma, her şey çok güzel olacak inşallah

Allah yardımcın olsun canım okurken bende ağladım psikolojik olarak yıkım resmen nasıl alışıcaz bilmiyorum ben aynı semtte oturucam ailemle ama ayrı evlerde olucaz o bile zor geliyo allah sabır versin sana

Aynı ben :)
Tanışmaya geleceklerinde 1 hafta ağlamıştım, benim tek sorunum aileme bağlılık ama, yani onlarla aynı evde gözümü kapayıp açmamak, aynı havayı solumak. Nişanlanalım ama evlenmeyelim diyordum bir ara. :)

Evlenmek ıstemıyorsan evlenme tatlım

Belçikaya yani yurt dışına gideceğin için böyle düşünüyor olabilir misin?

Gelin olduğumda,ya ben napıyorum demiştim.İlk zamanlar zordu alışmak.Şimdi baba evi misafir ev gibi geliyor bana.Kendi yuvamı kendi yatağımı kendi mutfağımı arıyorum.Her anne baba ağlar,ama emin ol onların yanında kalmaktansa,yuvanı bilip,çoluğa çocuğa karışmanı herşeyden çok isterler.Hangi şehre,hangi ülkeye gidersen git,ne kadar ayrı kalırsan kal,hayattaki engüzel şey ailenin sağlıklı ve yaşıyor olması.Telefonun öbür ucunda olması.Bir insanın kendi yuvasını kurması,bir hayat arkadaşının olması kadar güzel ne var ki? Şu en güzel dönemin,heyecanın,tatlı telaşın tadını çıkar bence.

evlenmeden önce herkeste oluyor sanırım, ben de resmi nikahımı yapacağım önümüzdeki ay seviniyorum da sanki üzülüyormuşum gibiyim annemden ayrılacağımı düşünüyorum o en batıda nerdeyse ben en doğuda içim burkuluyor hiç ayrılmadık şimdiye kadar ne kadar zormuş hem annem hem eşim yanımda olsa keşke.

canım ailesini niçin sevmiyorsun peki merak ettim de

annesini diyelim ama onu bile özleyeceğim

he ailesi orda değiiilll ben orda sandım o yüzden gitmek istemiyorsun sandım annesini niye sevmiyorsun ki naptı sana :)

he ailesi orda değiiilll ben orda sandım o yüzden gitmek istemiyorsun sandım annesini niye sevmiyorsun ki naptı sana :)

sadece müstakbel eşim ve been yalnızız. ya düşünüyorum da zilimizi bile çalan olmucak apartman değil müstakbel ev tuttu eşim. canım ondan sonra sıkıldı zaten. korkmaya başladım.

sadece müstakbel eşim ve been yalnızız. ya düşünüyorum da zilimizi bile çalan olmucak apartman değil müstakbel ev tuttu eşim. canım ondan sonra sıkıldı zaten. korkmaya başladım.

müstakil ev mi diyecektin canım :) bence o daha güzel ya. zamanla komşu edinirsin dil öğrenmeye bak sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…