Evlenmek istemiyorum...

bende düğünüme 1 ay kala aynı şeyleri yaşadım,hatta düğünümden 1 gün önce millet kınadı beni,heyecan yok,istek yok,zerre mutlu değilim halbuki benim korkum hem ailemden ayrılacak olmam hemde alıştığım düzenden kopacak olmamdı..neyse ki herşey geçti bitti sen sakın bu hataya düşme düğününde bol bol eğlen gülümse tadını çıkar sonradan insanın zoruna gidiyor inan bana.yurt dışında yaşamak sana çok şey katacak,hayata bakış açını değiştirecek,farklı bir dil öğreneceksin,farklı bir kültür öğreneceksin,ayakların daha bir sağlam yere basacak,kıymetini bil bol bol gez ve mutlaka ama mutlaka oranın dilini öğrenmeye çalış daha dün bir belçikalı bir ailenin düğününe gittim müthiş insanlar emin ol..

nişanlısıyla evlenmek istemeyen de seni gördüm ilk.. hayır evlenmek istemeyişini anlayabilirim ama o zaman nişan da yapmasaydın keşke, çünkü nişan evlilik hazırlıgıdır. kayınvalıdenle bırlıkte mı oturacaksınız evlenınce, onunla evlenmek ıstemıyorum demıssın de..

Sakın senı yargıladıgımı falan dusunme .
Ama benım kafram karıstı .
Hem nısanlımı sevıyorum dıyorsun hem evlenmk ıstemıyorum dıyorsun .
Omrunun sonuna kadar aılenle kalamazsınkı .
Elbet bırgun ayrılacaksın .
Kendı yuvanı kurmak kadar harıka bırsey olabılırmı acaba .

aynen aynı seyleri düşünüyorum. ailemden ayrılmak sıkıyor canıma. yeni düzen korkutuyor gözümü. dill öğreneceğim kursa gideceğim. cevap için tşk ederim

ben evlenmek istiyordum,nişanda da çok mutluydum. düğün yaklaştıkça böyle hissediyorum. korkuyorummmm....

bak sende nişanlıymıssın inşallah benim hissettiklerimi hissetmezsin
nişanlımı seviyorum evlilikten korkuyorum
ömrümün sonuna kadar ailemle kalamam tabi ki ama suan ayrılmak düşüncesi içimi acıtıyor

Canım sen erken yaşta bir sorumluluğun altina girmişsin seni korkutan bu sadece eğer nişanlınla hatta nikah yapıldı bile demissin esinle mutlumusun huzurlumusun sen ona bak. Kimse sonsuza kadar ailesi ile kalmıyo ki sende kendi cocuklarinla daha büyük bir aile kuracaksın bence böyle düşünüp kendini sakinleştirmen lazım

mutluyum mutluluktan ziyade huzurluyum. huzur veriyor bana. öyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…