- 4 Mayıs 2016
- 3.009
- 8.185
- 158
- 28
2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz
Canım sen çok safsın ya. Sevgiliyken hayatına karışma hakkı verdiğin adam evlenince kuzu mu olacak? Erasmusa da git ayrıca. Yarın bir gün ayrilirsiniz çok pişman olursun. Kaçırılmayacak bir fırsat. Ondan izin mi alacaksın?Suan erasmus yapmak istiyorum kesinlikle karsi nerdeyse sizde dedinizya kiyafet filan diye ayni sorunlar var bende dusundumki evlenince boyle bi sorunumuz olmicak daha az tartisiriz ve herseyi birlikte yapariz diye dusundum suan aklimda o oldugu icin okuluma bile adepte olamiyorum
Cunku babamin pazar gunu bile olmadan arabalarin altinda calustigi parayla ev alip oturamam icim rahat etmez ve sevgilimde istemezAilen size ev alsın o zaman. Neden erkekten bekliyorsun?
35 mi abartmiyir musunuz26 yaşımda evlendim şimdiki aklım olsa 35 yaşımda evlenirdim yerinde olsam önce kendime güzel bir meslek yapardım keza erkek arkadaşında öyle yapsın borçsuz çok güzel bir hayat istiyorsunuz madem bu gibi işler o kadar basit değil toz pembe değil hayat
Gitmem diyor ikna nasil edicemaskere gitmeden nişan söz işlerine girme.
Iş olmadan ,evlenme.
Dogru insani buldum benev almak vs.. bunlar için birlikte direndiğiniz zaman kıymetli oluyor.
şartlar her zaman aynı olmuyor. küçük olduğun için yada korumacı bir çevrede yaşadığın için hayatın gerçekleriyle henüz yüzleşmemişsin.
reşit olduktan sonra devlet evlilik hakkı veriyor. 23-25 bence evlilik için ideal.. aslında doğru insanı bulduğunda ideal...
+1ev almak vs.. bunlar için birlikte direndiğiniz zaman kıymetli oluyor.
şartlar her zaman aynı olmuyor. küçük olduğun için yada korumacı bir çevrede yaşadığın için hayatın gerçekleriyle henüz yüzleşmemişsin.
reşit olduktan sonra devlet evlilik hakkı veriyor. 23-25 bence evlilik için ideal.. aslında doğru insanı bulduğunda ideal...
doğru insan haa vay ve hiç böyle düşünmemiştimDogru insani buldum ben
Neden abartıyorum ki insanın hayat standart yüksek olmalı sende hayal dünyasından çık gerçek hayat dizilerdeki gibi değil35 mi abartmiyir musunuz
Gitmezsen Ben O Yola girmem ,diyeceksin. Paşa gönlü bilir.Gitmem diyor ikna nasil edicem
Niye bukadar acele neyine guveniyor bu cocuk daha ergensiniz bu yaslarda evlenip cabuk bikarsiniz.Ama ben akil istedim sorgulanmak degil
Aynen öyle hayat böyle olsa keşkeBorcsuz evlenmek istiyorsunuz ev almak istiyorsunuz oyle mi? O zaman az yiyin de calisin da siz alin madem. Size havadan ev alinsin kurulsun siz de girin icine askere bile gitmekten kacan issiz kocisinizle evcilik oynayin. Ohh ne guzel dunya. Cok kolaydi o isler gerekceye bak beraber uyumakmis da dogru insanmis da
Ben sevgilim alsin diye birsry demismiyim ? Lutfen iyi okuyun ben balayi paramizi bile calusmadigim halde kendim biriktirmeye basladim sacpa dapan yorumlar yapiyorsunuzBorcsuz evlenmek istiyorsunuz ev almak istiyorsunuz oyle mi? O zaman az yiyin de calisin da siz alin madem. Size havadan ev alinsin kurulsun siz de girin icine askere bile gitmekten kacan issiz kocisinizle evcilik oynayin. Ohh ne guzel dunya. Cok kolaydi o isler gerekceye bak beraber uyumakmis da dogru insanmis da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?