- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Ev aldirma telasina dusmussunuz ama, sevgilinizin ailesinin durumuna kadar dusunmussunuz. Neyse isinize gelmeyince tabii ki sacmasapan dersinizBen sevgilim alsin diye birsry demismiyim ? Lutfen iyi okuyun ben balayi paramizi bile calusmadigim halde kendim biriktirmeye basladim sacpa dapan yorumlar yapiyorsunuz
evlenmeyın. cok erken.2 yili gecen iliskim var ikimizde evlenmek istiyoruz yaslarimiz 20 21 ama sevgilimin iyi kalici bi isi yok bende diyorumki askerlige git gel bari seninle nisanlanmadan sozlenmeden gitmem diyor 3 yil sonra evlenmeyi dusunuyoruz ama bu gidisle 3 yilada evlenemeyiz cunku ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum benim ailemin durumu gayet iyi onunki normal sizce ne yapmaliyiz
ben kendi evimiz olmadan evlenmek istemiyorum evlenincede borcsuz olmak istiyorum
Tabi dusunucem hayatimi birlestirecegim kisi tek ogullari degilEv aldirma telasina dusmussunuz ama, sevgilinizin ailesinin durumuna kadar dusunmussunuz. Neyse isinize gelmeyince tabii ki sacmasapan dersiniz
Bi kitapta okumustum diyorduki kendi basaramayan insanlar sizinde basaramicaginizi dusunur :) Allaha sukur su gecede su konsere gidim ay daha gencim 100 tane erkegi elimden cikartirim diyen biri degilim ve burda yazanlar arasinda bi kac kisi haric herkes ayni seyi soyluyor kendi basarisizliklarini ornek veriyor bana :) ailelirmizde elbette bize destek cikacaklarAraba da istermisin?
hatta yat falanda olsun
Sen okuduğunu anlıyor musun?Bi kitapta okumustum diyorduki kendi basaramayan insanlar sizinde basaramicaginizi dusunur :) Allaha sukur su gecede su konsere gidim ay daha gencim 100 tane erkegi elimden cikartirim diyen biri degilim ve burda yazanlar arasinda bi kac kisi haric herkes ayni seyi soyluyor kendi basarisizliklarini ornek veriyor bana :) ailelirmizde elbette bize destek cikacaklar
Sounu okudunmu sen ? Ben evlenelimmi diye sormadim :) 3 yila kadar ne yaparsak hersey daha iyi olur diye sordum :) sen kimseinki zaten evlen veua evlenme diyebilirsin ? Ne sordugumu iyi okuSen okuduğunu anlıyor musun?
O saçma dediğin yorum var ya sana yapılan en mantıklı yorumdu.Dinleyip anlamaya çalışacağına hala abuk subuk konuşuyorsun.
Öyle oturduğun yerden onu isterim bunu isterim diyen sensin.İş yok güç yok ev evlilik hayali çok.Neymiş beraber uyuyacakmış
Tam kör cahil işi
Bide "ay bini kiskindilir"demen eksikti
O da tamam
İstersen bugün evlen
Bizim için mahsuru yok
Sanki "aman nolur evlenmeyin bu acıyla nasıl yaşarız"diyen var ergene bak
Ya benim tanidigim herkes cok mutlu neden burdaki kadinlae hep mutsuzşimdi yerinde olmak için neleri vermezdim
Ayni zamanda mantik mantik nereye kadar gozun kara olucaksin bu hayatta bu cahillik degil umut :) umudu olmayan insanda 1 adim ilere gidemezSen okuduğunu anlıyor musun?
O saçma dediğin yorum var ya sana yapılan en mantıklı yorumdu.Dinleyip anlamaya çalışacağına hala abuk subuk konuşuyorsun.
Öyle oturduğun yerden onu isterim bunu isterim diyen sensin.İş yok güç yok ev evlilik hayali çok.Neymiş beraber uyuyacakmış
Tam kör cahil işi
Bide "ay bini kiskindilir"demen eksikti
O da tamam
İstersen bugün evlen
Bizim için mahsuru yok
Sanki "aman nolur evlenmeyin bu acıyla nasıl yaşarız"diyen var ergene bak
Farkedemedin tabiSounu okudunmu sen ? Ben evlenelimmi diye sormadim :) 3 yila kadar ne yaparsak hersey daha iyi olur diye sordum :) sen kimseinki zaten evlen veua evlenme diyebilirsin ? Ne sordugumu iyi oku
Ben kimseye beni kiskaniyorsun demedim :) bana yapamadiklarinizi ornek vermeyin dedim sen yapamadin diye bendemi yapamicam ? Gerekirse yatta aliriz.Farkedemedin tabi
Ben soruna cevap vermedim
Yat da istermisin dedim :)
O kadar yoksundu ki akıl fikirden soru
Ancak dalga olabilirdi yani
Ama millet sana anlatmış sayfalarca
Örnekler vermişler o yaşlarda şöyle sonra pişman olma diye
Sen çıkmış kendi başarısızlıkları demişsin
Gençsin hayatını yaşa içinde kalmasın demişler
Sen 100 tane erkeği elimden çıkarıp konser monser istemem demişsin
O kadar kıt anlayışın işte
Heee hepsi seni kıskanıyor
Ben kimseye beni kiskaniyorsun demedim :) bana yapamadiklarinizi ornek vermeyin dedim sen yapamadin diye bendemi yapamicam ? Gerekirse yatta aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?