ilk konuyu okuduğumda
dicektim sıkıntıdandır bu tartışmalar, yoksa adam seni istemese niye evlenelim diye dertlere düşer ki, niye çocuk istesin ki?
bu nişanlılık ve evlilik dönemleri ne kadar bişey istemiyorum desen de biraz sıkıntılı geçiyor, bir de sevgilinin babası yok ne kadar zor geliyordu ona, yazık adama
şu an herşeyin iyi olmasına sevindim, sonuçta o insanla ne kadar zamandır berabersin, nasıl birisi bizden iyi biliyorsun başka bir gün sıkıntıya düşsen de bu dönemlerde böyle şeyler olduğunu kabullen ve ona göre davran, herşey geçicek emin ol
ben eşimi senin kadar da tanımıyordum, beni istemeye geldiklerinde 7 aylık bir ilişkimiz vardı ve ayrı şehirlerdeydik düşün, herşey çok güzel gidiyordu, eşim çok demiştir ya biz seninle neden hiç kavga etmiyoruz herşey bu kadar sorunsuz gidermişmiş ...o 7 ayımız çok iyi idi.
sonra ne zaman bu istenme, ardından nişan ve düğün sıkıntıları girdi, biz sürekli kavga ettik, çook ağladığım zamanları bilirim ama ben hiç rehavete düşmedim, biz hep böyle mi olucaz ya da ayrılacakmıyız diye.... biliyordum ki bu dönemler böyle. Şimdi Allah a binlerce şükürler olsun çok iyi giden bir evliliğim var, Rabbim herkese nasip etsin
çok bunaldığın zamanlarda deriiiin bir nefes al, hakkımda hayırlısı ne ise o olsun de ve yoluna bak, inan çok iyi gelecektir.