evlenmek istiyor mu korkuyor mu anlamadım.....

Dün gece internetim gitti, giremedim.
Aklım sen de kaldı ama çok sevindim dolmam.
Hadi hayırlısı, hep mutlu olun hep ..

ilk konuyu okuduğumda
dicektim sıkıntıdandır bu tartışmalar, yoksa adam seni istemese niye evlenelim diye dertlere düşer ki, niye çocuk istesin ki?

bu nişanlılık ve evlilik dönemleri ne kadar bişey istemiyorum desen de biraz sıkıntılı geçiyor, bir de sevgilinin babası yok ne kadar zor geliyordu ona, yazık adama

şu an herşeyin iyi olmasına sevindim, sonuçta o insanla ne kadar zamandır berabersin, nasıl birisi bizden iyi biliyorsun başka bir gün sıkıntıya düşsen de bu dönemlerde böyle şeyler olduğunu kabullen ve ona göre davran, herşey geçicek emin ol

ben eşimi senin kadar da tanımıyordum, beni istemeye geldiklerinde 7 aylık bir ilişkimiz vardı ve ayrı şehirlerdeydik düşün, herşey çok güzel gidiyordu, eşim çok demiştir ya biz seninle neden hiç kavga etmiyoruz herşey bu kadar sorunsuz gidermişmiş ...o 7 ayımız çok iyi idi.
sonra ne zaman bu istenme, ardından nişan ve düğün sıkıntıları girdi, biz sürekli kavga ettik, çook ağladığım zamanları bilirim ama ben hiç rehavete düşmedim, biz hep böyle mi olucaz ya da ayrılacakmıyız diye.... biliyordum ki bu dönemler böyle. Şimdi Allah a binlerce şükürler olsun çok iyi giden bir evliliğim var, Rabbim herkese nasip etsin

çok bunaldığın zamanlarda deriiiin bir nefes al, hakkımda hayırlısı ne ise o olsun de ve yoluna bak, inan çok iyi gelecektir.

Dün gece internetim gitti, giremedim.
Aklım sen de kaldı ama çok sevindim dolmam.
Hadi hayırlısı, hep mutlu olun hep ..
masalım nerelerdeydin dicektim bende sana...dün gözüm hep seni aradı valla...hallettik sorunları saol canım hep beraber mutlu olalım her daim =))

çok güzel moral vermişsniz çok teşekkür ederim..bu süreçte herkes sıkıntı yaşıyormuş bunu anladım..ama daha adım atmadan bu sıkıntıları yaşşıyorsak o merasimler ve sonasındakileri düşünemiyorum...ooooooohhh hakımda hayırlısı ne ise o olsun =)) teşekkürler tekrar

dün gece girememiştim çok merak etmiştim herşeyin düzelmesine senin adına çok sevindim inan Allah bozmasın tamamına erdirsin inşaallah

dün gece girememiştim çok merak etmiştim herşeyin düzelmesine senin adına çok sevindim inan Allah bozmasın tamamına erdirsin inşaallah

canım benim çok saol..hallettik şimdi zaman bekliyoruz baakalım neler olacak..pazar sabaha karşı yanımda kısmetse...mutluyum...allah kimsenin ağzının tadıını bozmasın

heyoooooooo biber dolmaaaa
bugün seni yicem yemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…