- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
Dolmacım lütfen ağlama. Teldeydim yeni geldim. Niye böyle yapıyoki hayret bişey zaten birlikte yaşamaya karar vermişssiniz ee buna karar veren tez zamanda nişanı değil nikahı kıymalı biliyosun yaptığı çok büyük yanlış sen ne zor şartlarda bekliyosun yurt dışından gelmesini... Peki önceleri nişana nikaha nasıl bakıyodu? Bak bana kalırsa sen bu adamla yaşıyosun yani daha nişan olmuş nikah olmuş bişey değiştirmiycek onun gözünde nişanda olsanikahta olsa siz zaten birlikte yaşıyosunuz bunun rahatlıgını yaşıyor olabilir.
önceden bu konuyla ilgili bu kadar cesaretsiz değildi iş ciddiye binince sanki böyle oldu gibime gelio..kendine güvenmio olabilir diye düşünüorum
Kendine güvenmeyecek bişey kalmamışki zaten evli gbisiniz yani sadece nikah yok en kısa zamanda tüm güveni yerine gelcek sen çok üstüne gitme
biraz geri çekmelisin bence kendini çok fazla kendine güveniyor zaten herşeyi paylaşıyoruz nikahla düğünle bağlanmaya ne gerek var diye düşünüyorda olabilir bence erkeklerin çünkü sebepsiz hareketleri tavırları oluyor birde kadınları anlamak zor derler
okadar çok istekli ve azimliydi ki bu evlilik konusunda...ya çok malda mülkte düğünde falan gözü olan biride değilim...şuanki evimizde tek eksiğimiz bulaşık makinası ile yatak odası takımı yani bu evdeki eşyalarla da evlilik yaşamımı devam ettirebilirim...yenilerinde gözüm yok..nikah yapsın düğünde istemiyorum..ama huzurlu olmak istiyorum
canım öncelikle biraz kendini sende geri çekmelisin bana kalırsa..
sevgilin seni kaybetme korkusu yasamalı..
bu benim nacizene fikrim 10 yldır birbrinzi tanıyosunuz ve 1,5 yıldır aynı evdesiniz..
yani evli bir çiftten farksızsınız aslında..bunca yıl onun sana evlilk teklifiyle vs gelmemeside benim garibime gitt..
belki vardırda bizimle paylaşmadın..
herneyse..
uzun süreli birliktelik yasayanlar ve aynı evi paylaşanlarda oluşabilcek 2 risk var,
1.çiftlerin artık birbirlernin nazına kaprislerine tahammül edemeleri,tabiri caizse bıkmaları..yada ilk zamanlardaki heyecanı artık bulamaları..
2.bu kadar uzun yıl birlikteyim,onsuz bir hayat düşünemem,o giderse bende biterim....herseyim ekislir hayatta...vs gibi
şimdi sen karar ver canım...aylık bir ilşki değil sizinkisi...çok şey yasadınız,çok şeyler paylaştınız ve bu nedenle sevgiliniz nişan takmak veya evlenmemenin heyecanını duymuyor olabilir...
mesela biz flört döneminde ben evden rahat çıkamdağım iiçin nişanlım çok heyecanlanıyodu nişan dan sonra geç saate kadar zaman geçirebilicez vs..gibi cümleler kuruyodu...nişan günü heyecandan nutku tutlmuştu..ve nişan gününe kadar sanıyler saydı resmen...çok heveslıydı..
ben senin yerinde olsaydım görüşmezdim çok uzun süre..
yokluğunda ne yapacağını bir gözlemle bakalım keza şimdi görüşsen nişandan sonra evlilik srecinde inanlımaz stresler yasayacaksınız bu sizi daha çok yıpratabilir..
kesinlıkle bi üsre uzak kalmayı den..
canim bence sen de biraz daralmissin hep en kotusunu dusunup yargilayici olma biraz alttan al. o da biraz sivrilik yapmis ama bir turlu resti cekememis hem sert yapiyor hem de kopamiyor bariz belli kaybetmekten korktugu. erkekler zaten bu donemlerde biraz tuhaflasiyorlar cabuk gerilmesini lutfen alttan almaya calis sen de tepkilerinde biraz yumusak olursan sorun yasamadan nisaninizi dugununuzu yaparsiniz canim simdiden hayirli olsun
erkekler sevdiklerini kaybetmekten korkarlar daima şimdi büyük kavga nedenimizi hatırladım sen ailemi sevmiyorsun demişti bana ve kavga çıkmıştı halbuki o haklıydı soğuktum hatta anneme ben gelin kaynanacılık oynayamam çalışıp yoruluyorum zaten bide her gün oraya gidemem demiştim ama genede ben kırılıp küstüm 3gün konuşmadık ve sonunda gene o aradı o yalvardı sende birazcık uzak ol al karşına niyetini sor senle bir ömrü istiyormu istemiyormu tam bi zaman versin. erkekler ellerindeyken pek kıymet bilmezler burunlarını az sürttürcen kaybetmekten çok korkarlar ellerindekini
kendimi nasıl geri çekeceğimi bilemiyorum...daha önce ailemin yanına gittiğim dediğimde 1 ay ayrı kaldık ve o yurtdışına gitmeden evimizdeydi ve ağlıyordu sürekli yemek yemiyorsu ki çokta güzel yemek yapar evde bana yardım eder ..ben yokken bişi yapası gelmediğini söylüyordu....beraber yaşayan çiftler 2 riski var dediğin doğru sanırım 2. şık bizi dahada çok anlatıyor...evlenme teklifi henüz almadım onuda söyledi onun yeri ve zamanı hazır sabret demişti önceden heycanlandırarark beni....kafam çok karışık
Ben inanıyorumki çok sıcak bi yuva kurucaksınız ... ama malesef söylemesi kolay direnmesi zor olan bi kelime ZAMAN......
Üzülme seninle yaşamayı isteyen bi insan sonuçta
bence gayet seninle evliligi dusunen biri oyaladigini hic zannetmiyorum, pozitif dusunmelisin bence
ben olsam geldiginde normal davranirim ne tepeme cikaririm ne de trip atarim, ama ozellikle surat asip tavir takinmamaya dikkat ederim cunku bu daha itici bir durum olacaktir o da seni ozlemis simdi kimbilir ne hayallerle geliyor..
geldiginde aranizdaki o buz hemen eriyecek ve de hersey yoluna girecek diye dusunuyorum
beni hayatında istediğinden adım gibi eminim...hem zaten uzağız 1.5 ay oldu nerdeyse ve pazar günü bitio hasretlik...ooof ooff çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?