• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek istiyorum dua bilen var mı

Evlenmeye ne kadarda meraklisiniz anlamadim gitti gulermisin aglarmisin ! Iliskinizde guven yok bir kere nerenize evleneceksiniz ! :KK16:

Canım onun anlattığına göre seninle evleneceğine sanmıyorum bu konuda yapacak bişey yok ama 70 yasin oku ve hayırlı olanı Allahtan kisa zamanda karşına çıkarmasını dile faydası oluyor ama evlenmek için değil evlendiginde ömür boyu yüzünün gülmesiiçin evlilik ateşten bir gömlek çıkarırken de üzerindeyken de yakıyor iyi bir eş hem dünya hem ahiret için iyidir ama kötüsü tam tersi.sevgilin için hakkından hayırlısini dile herşeyde bir hayır vardır belki kısmetin değildir

Ne yazıkki evlilik tek tarafın istemesiyle olmuyor kuzum. Her şeyin hayırlısını istemek lazım.

Büyük yalanlarını yakaladığı için açmıyodur konuyu güven bi kere gidince geriye şüphe kalır yani "acabaaa" larla geçer evlenseniz bile....

kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?
ALLAH HERKESİN KALBİNDEN GEÇENİ BİLİR, İNSANIN DUASI KALBİNDEKİ NİYETİDİR :KK14:DAHA DÜRÜST DAVRANMAYI DENEYİN :110:

tatlım eğer geçmişini irdeliyorsa o ilişkiyi sürdürme. eşimle ilgili sorunlardan bahsetmiştim okumuşşun sende ve yarın öbür gün o geçmiş ilişkinle ilgili hep seni suçlayacak yalan söyledin diye. bizde flört ederken konusu açılmazdı ona anlattığım hatalarımın ama evlendikten sonra resmen şizofren bir hal aldı yapmadığım şeyleri bile yapmış olabileceğimi düşünüyor. Düşünmeyi bırak kendini buna inandırıyor.

kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?

zaman tanıyınve de güvenini tekrar kazanmaya çalışın hatalarınızı tekrarlamayın ve de içten dua edin belli bi dua bilmiyorum hayırlısı ise evlenin inşALLAH

Back
X