- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Annem Yay, söyleyeyim de sevinsin ehehe. İkizlere var mıymış bir şey gözünüze çarptı mı?
evet öğretmenim.. Şu an etrafımda öyle birisi yok maalesef .. Yani genelde hem tipsizler Beğenibileceğim gibi değil hemde terbiyesizler , huyları kötü... Her şeyden önce güven vermesi çok önemli .. o güveni hissedemiyorum en baştaCalisiyomusunuz etrafnzda kriterlerinize uygun kimse yokmu
yay burcuyum.. astrolojiye baya ilgiliyim..son bi kaç senem o kadar boktan geçti ki anlatamam .. sonra öğrendim ki gezegenlerin etkisinden dolayı çoğu yay nahoş durumlar yaşamış bu bi kaç yılda.. ama bu yıl yayların yılı olacak diyor astroloji.. evlilik, yeni bir şehir, yeni bir iş vs sene sonuna kadar şansımız açıkmış..umarım
Bunun farklı versiyonlarını da ben biliyorumBiliyorum insanın kendini başkalarıyla kıyaslaması çok yanlış ama.. benim yaşıtım gece klüplerinden barlardan çıkmayan , para pul, lüks düşkünü tanıdıklarım bile Gönüllerine göre birini bulup evlendiler bu son 2 senede..!!
Şimdi kocalarıyla dünyayı geziyorlar.. insan haliyle benim ne eksiğim var diye tribe giriyo ister istemezBiliyorum insanın kendini başkalarıyla kıyaslaması çok yanlış ama.. benim yaşıtım gece klüplerinden barlardan çıkmayan , para pul, lüks düşkünü tanıdıklarım bile Gönüllerine göre birini bulup evlendiler bu son 2 senede..!!
Ben de sarışın seviyorum ya ..Yani böyle siparişle koca bulunuyor mu ki..
Şurası şöyle olsun, burasi böyle olsun diye..
Benim bildiğim insan sevdi mi seviyor bir şekilde..
Mesela ben hala sarışın erkekleri severim, sevgililerim hep sarışındi..
Eşim esmer .
Ay dur bu kilolu buna aşık olamam mi diyorsunuz..
Belki ruh eşiniz göbekli
Şaka bir yana, takilmayin bu kadar fiziki özelliklere..
Allah gonlune göre versin insallahYaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladıÇok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
Bende yay burcuyum, ne çektik :)) rabbim hayırlısını nasip etsin inşlhhhhhyay burcuyum.. astrolojiye baya ilgiliyim..son bi kaç senem o kadar boktan geçti ki anlatamam .. sonra öğrendim ki gezegenlerin etkisinden dolayı çoğu yay nahoş durumlar yaşamış bu bi kaç yılda.. ama bu yıl yayların yılı olacak diyor astroloji.. evlilik, yeni bir şehir, yeni bir iş vs sene sonuna kadar şansımız açıkmış..umarım
Geçen yıl da akrep yılıydı sözüm ona ama elde var 0yay burcuyum.. astrolojiye baya ilgiliyim..son bi kaç senem o kadar boktan geçti ki anlatamam .. sonra öğrendim ki gezegenlerin etkisinden dolayı çoğu yay nahoş durumlar yaşamış bu bi kaç yılda.. ama bu yıl yayların yılı olacak diyor astroloji.. evlilik, yeni bir şehir, yeni bir iş vs sene sonuna kadar şansımız açıkmış..umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?