Evlenmek istiyorum:)

Annem Yay, söyleyeyim de sevinsin ehehe. İkizlere var mıymış bir şey gözünüze çarptı mı?
Calisiyomusunuz etrafnzda kriterlerinize uygun kimse yokmu
evet öğretmenim.. Şu an etrafımda öyle birisi yok maalesef .. Yani genelde hem tipsizler Beğenibileceğim gibi değil hemde terbiyesizler , huyları kötü... Her şeyden önce güven vermesi çok önemli .. o güveni hissedemiyorum en başta

Biz canımızı kurtardığımıza şükrediyoruz ya o kadar da iyi bişi deil hani
Hemen hemen hergün bu tarz konu var bi başlık altında toplanın bence daha mantıklı
Hakkınızda Hayırlısı..

Yengeclere ne oluyor.Kac yildir zor zamanlar geciriyoruz bi düzelemedik gitti.Konunuza gelince ben sizi esprili buldum.Erkek olsam evlenirdim belki.Benim icin en önemli özelliklerden biri de ince bir espri anlayisina sahip olmasiydi.Bir de ses tonu ve konusmaya cok önem verirdim.

Biliyorum insanın kendini başkalarıyla kıyaslaması çok yanlış ama.. benim yaşıtım gece klüplerinden barlardan çıkmayan , para pul, lüks düşkünü tanıdıklarım bile Gönüllerine göre birini bulup evlendiler bu son 2 senede..!!

Bunun farklı versiyonlarını da ben biliyorum

Şimdi kocalarıyla dünyayı geziyorlar.. insan haliyle benim ne eksiğim var diye tribe giriyo ister istemez

Yani böyle siparişle koca bulunuyor mu ki..
Şurası şöyle olsun, burasi böyle olsun diye..
Benim bildiğim insan sevdi mi seviyor bir şekilde..
Mesela ben hala sarışın erkekleri severim, sevgililerim hep sarışındi..
Eşim esmer .
Ay dur bu kilolu buna aşık olamam mi diyorsunuz..
Belki ruh eşiniz göbekli
Şaka bir yana, takilmayin bu kadar fiziki özelliklere..

Ben de sarışın seviyorum ya ..

Allah gonlune göre versin insallah

Bende yay burcuyum, ne çektik :)) rabbim hayırlısını nasip etsin inşlhhhhh

Bence bu tarz konular açıldıkça yaraya tuz gibi küllenen duyguları açığa çıkarıyor yarın bende açarsam şaşırmayın şaka bir yana hepimize söylenen aynı, bekarlık sultanlık, her şey nasip, sosyalleşin, evlenip napıcanız gezin bla bla bla... Anlıyorum lakin ben bu tesellilere doyduğum için aynılarını söylemeyeceğim, ben pes ettim arada gözüm doluyor ama kabulleneceğim bu gidişle olmuyorsa olmuyor hayatımı zindan ettiğime değmez yarına çıkacağım belli bile değilken yoklara takılmak istemiyorum tavsiye ederim

Geçen yıl da akrep yılıydı sözüm ona ama elde var 0

Yakışıklı dediklerime bakıyorum evlendikten sonra çökmüşler.Ben de bakış açımı değiştirdim.Eninde sonunda göbekli saçları seyrelen tv karşısında uyuyakalıp horlayan tip olacak hepsi.Aman aman olmasına gerek yok

Dış görünüş önemli tabi. Sonuçta evlilik sevgililikte farklı bı durum. Baktıkça hoşuna gitmesi canının çekmesi lazım yoksa bu da çok büyük sıkıntılara yol açar. Ama tek kriter dış görünüş olmasın. Bende bı zamanlar sizin gibi dış görünüş odaklı düşünürdüm Allah istediğim gibi çok yakışıklı birini çıkardı karşıma ama bombostu karakter sıfır. Nitekim istediğimiz şeylere dikkat etmek lazım. Dua kapısı açık olur gerçekleşiverir. Ama şu da var sevmek bı anlık bı şey siz istediğiniz kadar şöyle böyle olsun deyin bazen öyle olur ki asla bakmam dediğiniz bı insanın bı gülüşü bı bakışı sizi kendine aşık edebilir o yüzden dua Edip Allah a bırakmak lazım. Allah dışı hoş içi boş olanlardan korusun inşallah.

Ya şey çok kötü, benim normal erkek arkadaşlardan rol yapan kadına denk gelenler bir daha kadınlara katiyen güvenmiyorlar O kadınlar yüzünden diğer kadınlar suçlu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…