- 28 Aralık 2017
- 1.009
- 1.831
- 133
- 38
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Hence anlatiklariniz tanidik biri aklima getirdi oda sizin gibi dusunuyordu ve seciciydi ama maalesef hic kimseyi begenmedi dis gorunus onemliydi onun icin yasi suan 40 gecmistir en son artik evlilikten vazgecti.Bence herseyden once kalbin guzeligi onemli yoksa esin yakisikli olur gozu surekli disarda olur hic tatmin olmazlar
Arkadaşlar Çinliler taş gibi adamlarla evlenmiş açıklaması olan var mı ?
+100000Son cümleye net katılıyorum!
Kadınlar güzel ol diye dünya toplum baskısı görüyor ama beyzadeler de biraz eline yğzüne bakılır olsun diyince hemen insan ayrımı yapna bik bik bik yorumlar geliyor.
doğum hritn önemli burç değil hele güneş burcu hiç değilGeçen yıl da akrep yılıydı sözüm ona ama elde var 0
Yok canım kimse inandıramaz beni duruma göre yorumlar yapılıyordoğum hritn önemli burç değil hele güneş burcu hiç değil
Yani oldukça seçici biriyim.. Bir kere tipini beğenmediğim biriyle evlenip de nasıl koynuma alabilirim... miden bulanır dayanamam... Tip kısmına geçersek huyunu da beğenmem lazım .. Yani öyle salak saçma erkekler varki ...ya adam senle buluşmak istiyor buluşuyorsun.. Sözde her fırsatta ciddi olduklarını belirtirler bunlar ...ama sağlam para iyice asalaktırlar .. ne bilim ilk gündem de hesabı Alman usulu yaptırmak ya da ne bilim sana bir şeyler ısmarlatmaya çalışıyor... böyle bir adamla nasıl bir yola çıkabiliriz ki.. daha tanışma aşamasında bunu yapan allah korusun yanlışlıkla evlensem napmaz..!! Bi suyun hesabını yapanlar var..Bence isteklerin gayet makul, yasin da genc. Ayrica secici olduguna gore benim gozumde guzel ve akilli bir kadin imaji cizdin, hic gormemis olmama ragmen. Erkekler de secici olan kadinlari daha cok begenirler, her ne kadar sosyal medyada bu tur kadinlardan hoslanmiyormus gibi davransalar da. Her ilgi gostereni begenen kadinlar kendine guvensiz bir izlenim veriyor ve erkekler de cok ilgi duymuyor aslinda o tur kadinlara. Eger kendin birileriyle tanisamiyorsan ya da o tur ortam/kulup vs zamanin yoksa cevreye duyurmaktan zarar cikmaz. Umarim bulursun istedigin gibi birini.
Bu konuda cok haklısın ama canim. Iğrenç bir durum gercekten cimri erkekle olmazYani oldukça seçici biriyim.. Bir kere tipini beğenmediğim biriyle evlenip de nasıl koynuma alabilirim... miden bulanır dayanamam... Tip kısmına geçersek huyunu da beğenmem lazım .. Yani öyle salak saçma erkekler varki ...ya adam senle buluşmak istiyor buluşuyorsun.. Sözde her fırsatta ciddi olduklarını belirtirler bunlar ...ama sağlam para iyice asalaktırlar .. ne bilim ilk gündem de hesabı Alman usulu yaptırmak ya da ne bilim sana bir şeyler ısmarlatmaya çalışıyor... böyle bir adamla nasıl bir yola çıkabiliriz ki.. daha tanışma aşamasında bunu yapan allah korusun yanlışlıkla evlensem napmaz..!! Bi suyun hesabını yapanlar var..
Sundan bulursan fazladan bana da haber etfiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ..
Umrede nasıl koca buldun yaCok istersen zor bulursun... Rahat olBen umrede buldum kocişi❤❤❤
Bulan buluyor vallaharbiden
İnsanın kriterleri illa ki oluyor. Ama aşık olursan kriter mriter görmüyor gözün. Gerçi düşündüm de eşim tam istediğim gibi biri oldu. Poposuna bekarken dikkat etmedim yalnız. Evlendikten sonra keşfettim. Popon bacakların ne güzelmiş dedim bir gün. Aynaya bakıp aa gerçekten oyleymis dedi
Bizi görümcem tanistirmisti. Şaka maka arkadaşımın abisiyle evleneceğim aklımin ucundan geçmezdi. Kısmet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?