Evlenmek istiyorum:)

Bence isteklerin gayet makul, yasin da genc. Ayrica secici olduguna gore benim gozumde guzel ve akilli bir kadin imaji cizdin, hic gormemis olmama ragmen. Erkekler de secici olan kadinlari daha cok begenirler, her ne kadar sosyal medyada bu tur kadinlardan hoslanmiyormus gibi davransalar da. Her ilgi gostereni begenen kadinlar kendine guvensiz bir izlenim veriyor ve erkekler de cok ilgi duymuyor aslinda o tur kadinlara. Eger kendin birileriyle tanisamiyorsan ya da o tur ortam/kulup vs zamanin yoksa cevreye duyurmaktan zarar cikmaz. Umarim bulursun istedigin gibi birini.

Ben de buna benzer birini tanıyorum.
En son 35 yaşına kadar evlilikten bahsediyordu. Ama kimseyi de beğenmiyordu.
Şu anda 38 yaşında artık vazgeçmiş gibi duruyor.

He bana göre evlilik şart mı? Hayır. Ama hem evlenmek isteyip hem de birine ilk görüşmede kırık not vermek çok abes.
Bu kişi de elektrik alamadım diyordu. "Yahu kim ilk buluşmada kendi gibi olabilir ki? Bir kaç defa daha görüş" diyordum ben de..

Arkadaşlar Çinliler taş gibi adamlarla evlenmiş açıklaması olan var mı ?

Asyali kadinlar cok anlayisli, iyi gecimli, erkegini memnun etmeye calisan ve alttan alan tipler oluyor genelde. Kulturel olarak onlara ogretilen bu. O yuzden bu tur "iyi huylu" bir kadin bulduklarinda erkekler kacirmak istemiyor. Ben sahsen oyle bir insan degilim ve olmak da istemedigim icin benimle evlenmesinler cok da umrumda degil acikcasi. Bir erkek icin kendimi cinli/koreli/japon kadinlar gibi paralayamam.

Ben erkekte zekaya, sohbet yeteneğine, oturup kalkmasına, insan ilişkilerine, ses tonuna, sadakatine, vicdan ve merhametine veee en önemlisi kişisel temizliğine, vücut bakımına, hijyene önem verişine bakarım.
Pis bakımsız pasaklı erkek padişah torunu da olsa, dünya starı bütün kızların gözdesi de olsa gözümde bir değeri olmaz. Hijyen, hijyen, hijyen derim başka da bir şey demem

Son cümleye net katılıyorum!
Kadınlar güzel ol diye dünya toplum baskısı görüyor ama beyzadeler de biraz eline yğzüne bakılır olsun diyince hemen insan ayrımı yapna bik bik bik yorumlar geliyor.
+100000
Kadın kocam zengin olsun onu bırak iyi bir maaş alsın deyince paragöz kaşar olur
Erkek çalışan memur kız isterse pis jigolo olmaz hayatın sorumluluğunu tek başına almak istemeyen eşinin hayata katılmış biri olmasını istiyor olur

Erkek göğüs ölçüsünden saç rengine kadınlar hakkında türlü türlü kriteri olabilir
Sıra erkeğe gelince yüzünde muhallebi mi pişireceksin
Evine bağlı olsun yeter çok yakışıklı olmasın kadınlar peşinden ayrılmaz denilir
Kadın 5 kilo alsa 90 yaşındaki komşu teyzeden kocasının 15 yaşındaki salak kuzeninden bile laf yer
Erkek 150 kilo olsa kadın kocasına baskı yapamaz

Canım benim 30 yaşında olduğuna eminmisin o dediklerin 20 yaşındaki birinin beklentileri Tabiki sonu hüsran. Evlilikte tipten ziyade karekter çok önemli

Yani oldukça seçici biriyim.. Bir kere tipini beğenmediğim biriyle evlenip de nasıl koynuma alabilirim... miden bulanır dayanamam... Tip kısmına geçersek huyunu da beğenmem lazım .. Yani öyle salak saçma erkekler varki ...ya adam senle buluşmak istiyor buluşuyorsun.. Sözde her fırsatta ciddi olduklarını belirtirler bunlar ...ama sağlam para iyice asalaktırlar .. ne bilim ilk gündem de hesabı Alman usulu yaptırmak ya da ne bilim sana bir şeyler ısmarlatmaya çalışıyor... böyle bir adamla nasıl bir yola çıkabiliriz ki.. daha tanışma aşamasında bunu yapan allah korusun yanlışlıkla evlensem napmaz..!! Bi suyun hesabını yapanlar var..

Bu konuda cok haklısın ama canim. Iğrenç bir durum gercekten cimri erkekle olmaz

Sundan bulursan fazladan bana da haber et
Kocamin ustune kuma alicam

Bence dış görünüşten ziyade aklına kalbine ruhuna bak. Kilo göbek vs hepsi 6 ayda istediğin gibi olur. Çene burun vs estetik denen bir şey var. Ama kötü kalpli çirkin ruhlu birini hiçbir ameliyatla istediğin gibi yapamazsın

gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…