- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Yani böyle siparişle koca bulunuyor mu ki..
Şurası şöyle olsun, burasi böyle olsun diye..
Benim bildiğim insan sevdi mi seviyor bir şekilde..
Mesela ben hala sarışın erkekleri severim, sevgililerim hep sarışındi..
Eşim esmer .
Ay dur bu kilolu buna aşık olamam mi diyorsunuz..
Belki ruh eşiniz göbekli
Şaka bir yana, takilmayin bu kadar fiziki özelliklere..
Yaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
Evet düzenli sporumu yaparım bayada bakımlıyım bir 74 boyunda 51 kiloyum çakma da olsa sarışınım.Öncelikle şunu merak ediyorum düzenli spor yapıyor musunuz? Fiziginiz nasil? Beklediğiniz o mükkemel çizgiye ne kadar yakınsınız?
İnsan maalesef karşıdaki kişiyi fiziksel olarak beğenmeyince yani karşıdaki insan sizi cezbetmeyince ona karşı olan tahammülümüz,Toleransınız sıfır oluyor bu bir gerçek..Eski eşim 1.60 boyunda,kel ve göbekliydi. O zamanlar saf düşüncelerle bakıyordum hayata. Eline yüzüne bakılır olsun,mühim olan insanlık falan filan işte...
Sonra ne mi oldu? Hayatım boyunca tanıyıp tanıyabileceğim en adi ş.refsz biriyle evlendiğimi anladım.
Boşandıktan sonra ulan benim neyim eksik başlarım ruh güzelliğine diyip,yiğidolarla takıldım.
Sonunda istediğim gibi bir yiğidoyla evlendim.
Şimdi o da uzun saçlı,sakallı fit adamdan 3 numara traşlı göbekli ev erkeğine evrildi ama olsundu pek çok severim onu ben.
Emin olun tipsizler daha kompleksli oluyorlarİnsan maalesef karşıdaki kişiyi fiziksel olarak beğenmeyince yani karşıdaki insan sizi cezbetmeyince ona karşı olan tahammülümüz,Toleransınız sıfır oluyor bu bir gerçek..
Ya öylesini kim kabul eder? Bence spordan falan ziyade temiz titiz huyu güzel boyu posu yerinde ideal olan birine şans verin kanınız kaynarsa, o sevgi bağı olunca ufak tefek şeyleri insan çok göremiyorEvet düzenli sporumu yaparım bayada bakımlıyım bir 74 boyunda 51 kiloyum çakma da olsa sarışınım.. Bir parmak dibim gelse hemen koştur kuaföre gider saçımı boyatırım.. Makyajıma saçıma güzel kokmaya temiz kıyafetler giyme her zaman özen gösteririm asla ev halini sokağa falan çıkmam en yakın arkadaşımın önüne bile ev haliyle çıkmam... Emin olun o kadar leş erkekler var ki adam ağzına bir diş fırçası girmemiş mesela senelerdir.. kokudan yanına yaklaşılmayan mı dersin, tuvaletten çıkan elini yıkamayan mı dersin böylesi çok fazla .. mesela bunları görüyorsun yine olmaz ...
Bi de arkadaşlar basen mevzusuna o kadar takılmayın. Espri olsun diye yazdım onu belki de.,!! Erkekler tiplerine bakmadan tek tek kriter sayıyor ama.. bir hanım belirtince neden sen sus otur güzel huylusu neyine yetmiyor oluyor.!!
Memleket öyle bir yer ki,iyi niyetli mütevazı olmak enayilik olarak algılanıyor. 35 yıllık hayatımda anladım ki ne kadar mütevazı olursanız o kadar tepenize biniyorlar.İnsan maalesef karşıdaki kişiyi fiziksel olarak beğenmeyince yani karşıdaki insan sizi cezbetmeyince ona karşı olan tahammülümüz,Toleransınız sıfır oluyor bu bir gerçek..
kriterleriniz azdır çoktur bunlar göreceli. ben iyi özelliklere sahibim evleneceğim kişi de öyle olmalı da diyebilirsiniz. haklı olabilirsiniz fakat en önemlisi denk gelme meselesi. siz ne isterseniz isteyin, nasıl olursanız olun nasıl bulacaksınız nerden denk gelecek asıl mesele bu. çevreniz yoksa, sosyal değilseniz ve tabi en önemlisi şansınız da yaver gitmezse dünyanın en güzeli en iyisi olun aradığınızı bulmanız çok zor. o yüzden asıl mesele bulma denk gelme meselesi.ve malesef bu zamana kadar da denk gelmemiş.yani birçok kişi gibi sizin işiniz de kolay görünmüyor.
ben de o yaşlardayım ve bekarım yanlış anlamayın. aslında amacım yaşa vurgudan ziyade istediğin gibi birini bulmanın zor olduğuydu.aslında aynı şeyi söylüyoruz yapılacak birşey yok bu konuda.kısmet.ha evlenmek isteyen evlenir 20 de de 50 de de evliliğin yaşı yok ama kiminle kısmı sorun. keşke dediğiniz gibi olsa ama belli olmaz bu işler diyerek karşımıza çıkanları eleyip evlilik işini erteleyip duruyor muyuz acaba. bilemedim.Çok zor değil, çok kolay da değil. Nasip işi bu. Allah isterse oluyor, çevremde örneğini gördüm.
Bu zamana kadar denk gelmemişsiniz dediğiniz kişi 31 yaşından gün almış.
Ben burada anlamıyorum neden 30'lu yaştaki kadınlara 45,50 yaşındalar gibi davranılıyor?
Belki 30 yaş civarında hiç evlenmemiş veya 20'lerinde evlenip sonra boşanmış tam kendine uygun birini bulacak.
Hiç belli olmaz.
Bizim komşumuzun kızı 33 yaşında, 35 yaşında hiç evlenmemiş biriyle ikinci evliliğini yaptı. Şimdi 1 yıl sonra hamile.
Yani oluyor böyle şeyler.
Allah nasip etsin yeter.
Bu arada yaşınız kaç bilmiyorum ama 31 yaşında nine olunmuyor.
18 yaşında bana da çok büyük bir yaş gibi gelirdi ama öyle bir yaş değil.(Bende 31 yaşındayım)
İnş kısa zamanda evlenirsin ama bence fazla ayrıntılı düşünme .kimse istediğin gibi olmaz illaki eksiklik olur. Yalnız yasamak çok zorYaşım 30 Hatta 31’den gün almaya başladım.. Bu zamana kadar iyi erkek arkadaşlarım oldu.. ama ya benim hatam dolayısıyla ya karşındakiyle alakalı.. evlilikle taçlanmadı. Kısmet olmadı.. Ve ben üç yıldır yalnızım çok yalnızım o kadar ki artık acı vermeye başladı ☹☹ Çok istiyorum bana denk ,yanıma yakışacak, terbiyeli, düzgün huylu biriyle evlenmek..!! Tamam ben de çok seçiciyim kabul ediyorum.. böyleyim işte ne yapayım elimde değil .., fiziksel olarak beğenmem lazım.. spor yapması lazım.. asla öyle göbekli, koca kıçlı basenli,cimri, ağzı bozuk erkek sevmem... hemen soğurum böylesinden...bunların yanında huyunu suyunu da beğenmem lazım ... Of neden bu işler bu kadar zor .. halbuki artık birinin karısı olmak aynı yastığa baş koymak istiyorum.. Beraber düğünlere gitmek ,pikniklere gitmek istiyorum., beraber televizyon izlerken kollarında uyuya kalmak istiyorum ..... Çok mu romantik düşünüyorum acaba !! Acele Etmiyorum illa istiyorum diye... ama oturduğum Yerde de vakit geçip gidiyor şimdi diyeceksiniz ki gez toz eğlen bekarlığın tadını çıkar emin olun çıkardım Gezdim ,tozdum ,eğlendim de hiçbir şeyde gözüm yok .. Sevmek sevilmek ihtiyacı insan oğlunun doğasında var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?