Evlenmek istiyorum:)

Canim evlenenler napti şu an eşimi boğmak istiyorum mesela 6 aylık ikizlerim var resmen doğum sendromu yasiyo beyefendi evlendikten sonra herşey değişiyo sevgiliyken toz pembe evlenince pembesi gidiyo tozu kaliyo resmen ah bekarligim ahh

Allah gonlunuze gore versin.Hayirli huzurlu saglikli cocuklu yuva nasip etsin.

Ama bil ki asik olunca o kisi cogunluga cirkin gelse de sana cok guzel gelir. :) Sevdigin yaninda olsun da dunyanin yakisiklisi olmasa da olur.

Benimde bir iki erkek arkadaşım oldu. Hepside manken gibi bakımlı yakışıklı olağan üstü tiplerdi.hepside hayatımın içine etti.yaş 34 oldu görücü usulu nişanlandım.kriterlerimin hiç biri yok adamda. Ama öyle güzel huyu var ki öylede güzel seviyorki o cennetten düşme adamlar nişanlımın tırnağı olamaz. Zaten hiçbiri de mutlu değil.

Tabi ki tamamen istediğin gibi biri olmaz.
Hayaller hep süperdir ama zaten kimse hayallerinin aynısını yaşamaz.
Ama bir yaşam standartın vardır, beklentin vardır. Ona göre bir tercih yaparsın.
Evet evlenmek isteyen evlenir. Mesela sırf evlenme kıstasımız olsaydı sizde bende şimdiye kadar evliydik.
Doğru insanla evlenmek önemlidir.
Burası derdi olanların platformu ama o kadar çok evlilikte sorun okuyorum ki.Evet bekarlık da tam sultanlık değil ama sorumsuz, saygısız bir eşim olacağına bekar kalmayı yeğlerim.

Ama hiç belli olmaz, belki hepimiz evleneceğiz..

Öncelikle evlilik böyle bi şey değil. Piknik zamanla sana külfet olur, hele ki çocuklardan sonra. Kocanın omzun da film koptum bu da umutlarını kırmayayım ama istisna yaşanıyor yıllandıkça sisler içinde bir anı olarak kalıyor. Ben evliliği çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayırıyorum. E senin yaşında var, çocuk için çok beklemezsin sen şimdi (e biyolojik saat işliyor maalesef kadından yana). Yaş itibarı ile kritiktesin çünkü erkeklerde kız arama yaşı 30 dan sonra değişiyor. Yani 35 inde erkekler artık 25 inde 40 ındaki erkekler 29 unda arıyor. Bir ihtimal sorun yapmazsan kendinden birkaç yaş küçük 30 unun altındaki erkeklere bak derim. Ya da bu kriterleri bırak orta kararda sabitlen huyu güzel, kendi eh işte olan bir adam. Umarım aşkı bulursun

Ya ev işi vs açısından mı diyorsunuz bunu ?
Hayır kesinlikle onlar değil sorun yapıyorsunuz bir şekilde o konuda sıkıntı çekmedim alışıktım çok çalışmaya ailemden ama şuna çok dikkat edin eşiniz olan kişinin ailesi ile arasında ki bağa eğer anneci ise çok zor benim eşimin babası yok annesi ile beraber yaşamıştı bilemedim böyle ikisininde hasta ruhlu birbirlerine olan manyakça sevgiden öte bağlarını herkes annesini ailesini sever ama benim eşim bnden hep önce onları koydu hayatımı mahvettiler iki yüzlü psikolojik hasta başımızdan ayrılmayan bir kaynana ile yaşamak sen düşün.

Son cümleye net katılıyorum!
Kadınlar güzel ol diye dünya toplum baskısı görüyor ama beyzadeler de biraz eline yğzüne bakılır olsun diyince hemen insan ayrımı yapna bik bik bik yorumlar geliyor.

Kocami çok severim
Evliliğe kadar kaç kere tatile gittik araba kullandı
Bir kere olsun küfür ettiğini görmedim
Görsem ayrılabilirdim benim için çok önemli bir konu
Ama evlenince etmeye başladı trafikte

Erkekler değişiyor tatlim
Evlenince göbeği de olacak

O sevgililik zamanındaki prens malesef yok oluyor
Olmasa benim kocam değişmezdi
İlla değişiyorlar

İşte hep fazla dizi izlemenin etkisi bunlar..
Evlenince anlarsın feriştahının bile ne kadar romantik! olduğunu

Ben de romantik sayılmam zaten evlilik denen şeyin doğasına aykırı romantizm. Sevgiliyken oluyor onlar..

Hele sarılıp yatmak.. hiç bana göre değil boğuluyorum ben yahu

Kimler kimler göbek bağlamadı ki ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…