- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
ben de o yaşlardayım ve bekarım yanlış anlamayın. aslında amacım yaşa vurgudan ziyade istediğin gibi birini bulmanın zor olduğuydu.aslında aynı şeyi söylüyoruz yapılacak birşey yok bu konuda.kısmet.ha evlenmek isteyen evlenir 20 de de 50 de de evliliğin yaşı yok ama kiminle kısmı sorun. keşke dediğiniz gibi olsa ama belli olmaz bu işler diyerek karşımıza çıkanları eleyip evlilik işini erteleyip duruyor muyuz acaba. bilemedim.
Ama onlarda seninle evlenmek istememişYani bazılarının kıçı çok çirkin oluyo bakmak istemiyosunbenim eskiler hep sporcu düzgün fizikli erkekler olduğu için o şekilde alışmışım napayım
Ne biliyorsun istemedikleriniAma onlarda seninle evlenmek istememiş
Aaaa öyle deme burdan bana kaç kısmet çıktı haberin var mıTv Programlarıyla mı karıştırdın kriterlerini sıralamışsın Yanlız burası KK
Hayır kesinlikle onlar değil sorun yapıyorsunuz bir şekilde o konuda sıkıntı çekmedim alışıktım çok çalışmaya ailemden ama şuna çok dikkat edin eşiniz olan kişinin ailesi ile arasında ki bağa eğer anneci ise çok zor benim eşimin babası yok annesi ile beraber yaşamıştı bilemedim böyle ikisininde hasta ruhlu birbirlerine olan manyakça sevgiden öte bağlarını herkes annesini ailesini sever ama benim eşim bnden hep önce onları koydu hayatımı mahvettiler iki yüzlü psikolojik hasta başımızdan ayrılmayan bir kaynana ile yaşamak sen düşün.Ya ev işi vs açısından mı diyorsunuz bunu ?
Evlenemezler mi nedir?Arkadaşlar Çinliler taş gibi adamlarla evlenmiş açıklaması olan var mı ?
Yok ABD’de ve ingilterede okumuş arkadaşlarım kızların gözü çoook açık biz köyden şehre inmişiz gibi kalıyoruz erkekler konusunda demişti de abarttığını düşünmüştümEvlenemezler mi nedir?
Gözü açıklıkla alakayı kuramadım.Yok ABD’de ve ingilterede okumuş arkadaşlarım kızların gözü çoook açık biz köyden şehre inmişiz gibi kalıyoruz erkekler konusunda demişti de abarttığını düşünmüştüm
Aynen ablam ya valla rahatlik da batıyor.Asla evlenmezdim . Otursaydım anamın dizinin dibinde ya .
Rahat battı tabi .
Bi de arkadaşlar basen mevzusuna o kadar takılmayın. Espri olsun diye yazdım onu belki de.,!! Erkekler tiplerine bakmadan tek tek kriter sayıyor ama.. bir hanım belirtince neden sen sus otur güzel huylusu neyine yetmiyor oluyor.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?