kımmıs kım tanıstırdı neyın nesı anlat bakalım bu cocuk ? en azından ona gore sohbet edersınnmerhaba arkadaşlar evlenmek amacıyla biri ile tanıştırıldık ama henüz onu görmedim bu hafta sonu buluşacağız ne konuşacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bana biraz yardım eder misiniz??
merhaba arkadaşlar evlenmek amacıyla biri ile tanıştırıldık ama henüz onu görmedim bu hafta sonu buluşacağız ne konuşacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bana biraz yardım eder misiniz??
Aranizda elektirik olunca ki insallah olur zaten konusma aliiir basini gider. Kader aglarini orer. Anlamadan kalirsiniz. Panik olma. Bool dua et. Hayirlisi olsun insallah.
cnm bu elektrik meselesine inanıyorum ama bende bir türlü olmuyor..o kişi karşıma çıkmadığından mı acaba..bende kimle görüşsem bir soğukluk hissediyorum..
Klasik ama her sey nasip canim. Eger hayirlisiysa gercekten o ise anlamadan kalirsin. Haklisin zor ama hiic umidini yitirme. Kuzenim de umidi bittigi anda bilmem kacinci bulusmasinda carpilip gelmisti. Hala kizar esine nerde kaldin bulus bulus cay ic cay ic fenalik gecirdiydim diye:)
İnanirsan bool dua et derim.
canım bende kuzenin gibi ümidimi yitirmye başladım..bide en kötüsü çevrenin sende kimseyi beğenmiyorsun gibi söylemleri..
önceleri evliliği pek istemediğim için dua etmiyordum ama yaş ilerledikçe insan bir düzeni olsun istiyor..artık hayırlısı için dua ediyorum..
hani görünce çarpılayım aşık olayım gibi bir beklentim yok ama içim ısınsın tamam bu adamla yola devam diyebileyim istiyorum..
bende kuzenin gibi kızıcam
acısını çıkaracağım
hayırlısı tabi belki evlilik hayırlı değildir bilinmezki..
hergün forumda evli olan insanların sorunlarını okudukça belki bekar olmanın bir hikmeti vardır diyorum..
beyazbegonvil sen evlisin sanırım..sana ve kuzenine yuvanızda ebedi mutluluk diliyorum cnm
Sagol canimm. Zaten insani yipratan cevre oluyor. Evlen bak o zamanda niye cocuk yapmiyorsunuz kisir misiniz derler valla diyecekler hazir ol. Sen kimseye aldirma sirf vakti geldi diye evlenilmezki. Bekle sabirla ve bos durma ben oyle derim acin onunuze gelen kutulari bir gun elbet dolu cikacak. Zaten bilet almadan piyangoyu hayal edemezssin. Deniyeceksin goreceksin olana kadar yilma. Birde yine hatirlatayim hep hayirlisi icin dua et eslerin en hayirlisini dile rabbimden. Allah seninde gonlune gore olani tez vakitte gondersin.
Sagol canimm. Zaten insani yipratan cevre oluyor. Evlen bak o zamanda niye cocuk yapmiyorsunuz kisir misiniz derler valla diyecekler hazir ol. Sen kimseye aldirma sirf vakti geldi diye evlenilmezki. Bekle sabirla ve bos durma ben oyle derim acin onunuze gelen kutulari bir gun elbet dolu cikacak. Zaten bilet almadan piyangoyu hayal edemezssin. Deniyeceksin goreceksin olana kadar yilma. Birde yine hatirlatayim hep hayirlisi icin dua et eslerin en hayirlisini dile rabbimden. Allah seninde gonlune gore olani tez vakitte gondersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?