evlenmek istiyorum..

mercaan79

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
10
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar evlenmek amacıyla biri ile tanıştırıldık ama henüz onu görmedim bu hafta sonu buluşacağız ne konuşacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bana biraz yardım eder misiniz??

kımmıs kım tanıstırdı neyın nesı anlat bakalım bu cocuk ? en azından ona gore sohbet edersınn

Doğal davran zaten konuşma akışına göre devam eder gider güzelce giyin çok heyecan yapma yeter :)

Oncelikle hayirlisi olsun insallah...
Kendin gibi ol, hic bir zaman oldugundan farkli gorunmeye calisma.
Nazik davran ve karsindaki kisinin hal ve hareketlerini de ayni zamanda tartmaya calis.
Ortak noktalarinizi bulmaya calis, ortak noktalari bulursaniz sohbet daha akici olur ve daha iyi tanirsin karsindakini...
Klasik geyik muhabbetlerden kacinmani oneririm, SIKICI olabilir.. Ilgi alanlarindan konusabilirsiniz mesela...

Ben de nisanlimla bir arkadasim vasitasi ile tanismistik.
Ama biz arkadas ortaminda tanistigimiz icin rahat olmustu bizim acimizdan.
Sohbet edecek konu arama veya elini kolunu koyacak yer arama gibi bir durumumuz olmadi...

Heyecanli bir durum gercekten, insallah hayirli olur.

Bir arkadasim bu vasita ile nisanlisiyla tanisti.
Onun dedigine gore, ne yapacagini bilemez ve heyecanli bir haldeymis kendisi.
Fakat bir oturduk konusmaya basladik ki, bir baktim 4 saat su gibi akmis demisti.
Insallah seninde boyle olur ve anlasacagin bir insan olur...

ben de pazartesi tanıştırılacağım. artık onla tanış bunla tanış.. sıkıldım. Allah ım hayırlı bir insan nasip etse.. tanışmak çok yoruyo insanı. evlenmekte istiyorum ama artık kendimi tanıtmak bile istemiyorum.
İnşallah senin için hayırlısı olur.

kendin ol yalnızca... Erkek arkadaşımla ilk çıktığımızda okullardan, ilgi alanlarından falan bahsetmiştik, hatta ben öyle bir kaptırmışım ki anlatıyorum anlatıyorum bir anda elim masanın üstündeydi elimi tuttu, hiç bozuntuya vermedim devam ettim sonra bi soru sordum duraksadı bir an sonra cevap verdi =), hala der ben heyecandan ölecektim, elini tutsam nasıl tutsam tuttum vs. cebelleşirken senin kelimelerin arasında ufacık bir duraksama bile olmadı der

Kendine güven, ilgi alanları geniş olan kendinden emin bir kadın ol hepsi bu..

kendine güven birbirniziden hoşlanırsnaız gelişiyor hemen hiç yabancılık çekmiyorsun .benimkiyle de beni arkadaşım tanıştırdı yani vesile oldu .gerçi bizim yanımızda arkadaşımızda vardı ilk buluştuğumuzda sonradan yalnız çıkmaya başladık .öle öle gider zaten .

sen kendin ol. kısmetten öte bişey yok zaten. eğer kafa dengin biriyse, sohbet kendiliğinden gelişir.

Aranizda elektirik olunca ki insallah olur zaten konusma aliiir basini gider. Kader aglarini orer. Anlamadan kalirsiniz. Panik olma. Bool dua et. Hayirlisi olsun insallah.

Aranizda elektirik olunca ki insallah olur zaten konusma aliiir basini gider. Kader aglarini orer. Anlamadan kalirsiniz. Panik olma. Bool dua et. Hayirlisi olsun insallah.

cnm bu elektrik meselesine inanıyorum ama bende bir türlü olmuyor..o kişi karşıma çıkmadığından mı acaba..bende kimle görüşsem bir soğukluk hissediyorum..

cnm bu elektrik meselesine inanıyorum ama bende bir türlü olmuyor..o kişi karşıma çıkmadığından mı acaba..bende kimle görüşsem bir soğukluk hissediyorum..

Klasik ama her sey nasip canim. Eger hayirlisiysa gercekten o ise anlamadan kalirsin. Haklisin zor ama hiic umidini yitirme. Kuzenim de umidi bittigi anda bilmem kacinci bulusmasinda carpilip gelmisti. Hala kizar esine nerde kaldin bulus bulus cay ic cay ic fenalik gecirdiydim diye:)

İnanirsan bool dua et derim.

canım bende kuzenin gibi ümidimi yitirmye başladım..bide en kötüsü çevrenin sende kimseyi beğenmiyorsun gibi söylemleri..
önceleri evliliği pek istemediğim için dua etmiyordum ama yaş ilerledikçe insan bir düzeni olsun istiyor..artık hayırlısı için dua ediyorum..
hani görünce çarpılayım aşık olayım gibi bir beklentim yok ama içim ısınsın tamam bu adamla yola devam diyebileyim istiyorum..
bende kuzenin gibi kızıcam
acısını çıkaracağım
hayırlısı tabi belki evlilik hayırlı değildir bilinmezki..
hergün forumda evli olan insanların sorunlarını okudukça belki bekar olmanın bir hikmeti vardır diyorum..

beyazbegonvil sen evlisin sanırım..sana ve kuzenine yuvanızda ebedi mutluluk diliyorum cnm

Sagol canimm. Zaten insani yipratan cevre oluyor. Evlen bak o zamanda niye cocuk yapmiyorsunuz kisir misiniz derler valla diyecekler hazir ol. Sen kimseye aldirma sirf vakti geldi diye evlenilmezki. Bekle sabirla ve bos durma ben oyle derim acin onunuze gelen kutulari bir gun elbet dolu cikacak. Zaten bilet almadan piyangoyu hayal edemezssin. Deniyeceksin goreceksin olana kadar yilma. Birde yine hatirlatayim hep hayirlisi icin dua et eslerin en hayirlisini dile rabbimden. Allah seninde gonlune gore olani tez vakitte gondersin.

canım ne güzel bir dilek bu ne güzel bir dua..ne güzel ifade etmişsin..piyango bakalım ne zaman çıkacak insanlar ne yapsan memnun değiller illa birşeyler çıkıyor haklısın çocuk meselesindeRabbim seninde ne arun varsa tez zamanda nasip etsin cnm..çok sağol sıcak sohbetin samimi dileklerin için..

canım ne güzel bir dilek bu ne güzel bir dua..ne güzel ifade etmişsin..
piyango bakalım ne zaman çıkacak
insanlar ne yapsan memnun değiller illa birşeyler çıkıyor haklısın çocuk meselesinde
Rabbim seninde ne arzun varsa tez zamanda nasip etsin cnm..
çok sağol sıcak sohbetin samimi dileklerin için..

Son düzenleme:
eğer o kişi doğru insansa bunu hissediceksin zatak
kasma sakın rahat ol iyi gözlemlemeye çalış ve en önemlisi zaman ver kestirip atma
hakkında en hayırlısı neysee o olsun dilerim

ben ilk görüşte etkkilenmeye çok inanırım. ilk görüşte birşeyler kıpraşmadıysa kalbinde bence bir daha buluşmana gerek yok. bende nişanlımla bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştım . ilk gördüğümde çok heyecanlandım. umarım dedim bu dış görünüşünün altında tamamen zıt birşey çıkmaz dedim. biz 1-2 saat kadar konuştuk herşey çok guzeldi.sende doğal olmaya çalış heyecanını belli etme. umarım hayırlısı olur hakkında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…