evlenmek kötü günlerin başlangıcı mıdır?

withamin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
69
0
0
Diğer
ne zaman evli biriyle konuşsak evliliğinden şikayetçi ,ev hanımı da olsa ev işlerinden şikayetçi,eşinin olmasından şikayetçi, çocukları olmuş çocuktan şikayetçi uyumuyo çalışmıyo yemiyo vs.vs.bunlar iyi günlerin evlen de bak bu günleri arıcaksın söyleminde biçok kişi.hiç avantajları yokmudur evliliğin.yalnız yaşamak bir erkekle yaşamaktan daha mı iyidir herzaman.öyleyse neden ikinci evliliğini yapıyor insanlar.???

o ınsandna ınsana degıısr bence ..evlılıgı guzel yapmakta bıızm elımızde cehenneme cevırmekte...asıksan ve sevılıyorsan bence cok gzl bır seydır evlılık ..her zamn sıkayet edersek artık gercekten cekılmez olur ...ben severek evlendım ve hıc bır gun bır sanıye bıle pısman olmadım evlendıgıme ..

başlarına dert arıyorlar da ondan kaydirigubbakcemile3

hadi kocadan şikayetçi olursun anlarım. ama çocuktan şikayetçi olmak ne demek. o mu istedi bu dünyaya gelmeyi..
ısmarlama mı olacağını zannediyor bu insanlar çocukların. "benimkinin beslenmesi iyi olsun, gecede iki kere uyansın, günde üç kez kaka yapsa kafidir" bu mu yani...

eğer eş seçimin doğruysa, aranızda saygı varsa daha da önemlisi evliliğinize saygılıysanız, güveniyor ve sorumlulularınızı biliyorsanız evlilik çok keyiflidir.

ne güzel haberler bunlar.ben de bu tarz şeyler söylüyorum ama evli olmadığım için evlenince anlarsın tepkisine maruz kalıyorum.biz senin geçtiğin yoldan geçtik sen bizimkinden geçmedin falan diyolar.24 yaşındayım bazı şeyleri anlamak için küçük sayılmam heralde.

tabikide evlilik kotu birsey degil. ama evlilikten sikayet edenler gibi bekarliktan sikayet edenlerde cok.sonucta hepimiz insaniz ve insanoglu hicbirseyden kolay kolay memnun kalmaz.nasil bir insan yok sismanim yok zayifim yok esmerim yok kisayim vs.... (bu uzar gider ) diye sikayet edebiliyorsa evliliktende sikayet edebiliyor

evliler evlilikten bekarlar bekarlıktan şikayet eder...
insanları memnun etmek zordur canım
evlilik tabiki de kötü şeylerin başlangıcı değildir
tabi bu seven ve sevilen, evinde huzur olan insanlar için geçerli
aşıksan, seviyorsan, eşin için herşeyi göze alabiliyorsan karşılığında da aynılarını görüyorsan evlilik dünya üzerindeki en güzel bir kaç mutluluktan bir tanesidir. ıçinde sevgi, saygı, huzur, hoşgörü olan evlilikler bir de bebişlerle taçlandırıldı mı her şey bambaşka olur...

alkisalkisalkis

Hep söylenir bunlar, ama nedense bu kadar şikayetçi insanlar hala devam ederler evliliğe. Çünkü aslında çoğu kez güzel tarafı daha fazladır. Zor tarafları var tabi ki, bir insanla yaşamak, sorumluluk almak. Ama eğer iyi ve sevdiğin bir insanla evlilik yapmışsan ,asla yanlızlığı tercih etmezsin. Paylaşmak güzel şey.

Çok güzel yazmışın arkadaşım sana katılıyorum...

Biz insanlar hiçbişeyden memnun olmuyoruz...
Evli olan bekar olmak ister, bekar lan evlenmek..
Şişman olan zayıflamak ister zayıf olan biraz kilo almak...
Sarışın olan esmer olmak ister esmer olan sarışın olmak ister....
Ev hanımı çalışsam der çalışan evde oturup yatsam der...

Bu bizim memnuniyetsizliğimizle alakalı bir durum....
Bekar ken de çok güzel bir çocukluk ve gençkızlık geçirdim herşeyi doya doya yaşadım... Evliyken de çok güzel bir evlilik yaşıyorum...
Bekarken evleneyim biran önce gibi bir derdim olmadı, aşık oldum, maddi olarak hazır olmayı bekledim hazır olunca evlendim...
Evlendikten sonra da bir kere bile keşke evlenmeseydim demedim, demedimi geç düşünmedim bile....

Doğru zamanda doğru insanla evlenirsen asla pişman olmazsın....

valla evlilik çok güzel bir şey :lepi:
iyi ki evlenmişim diye hep şükrederim.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

hergün birşeylerden şikayetçiyizdir. imkanımız olsa da her keşke dediğimizi oflaya puflaya dilimizden dökülenleri kağıda yazsak upuzun bir liste çıkar...
aynaya bakarız -aaa saçlarım çok mat dökülmüş yağlanmış.. - yüzümde kara noktam var sivilcem çıkmış. - burnum şöyle kaşım böyle olsa. -üzerimizi değiştiriyoruz onu mu giysem bunu mu giysem.. - canım kahvaltı yapmak istemiyor ne yesem. - kilo alsam yada zayıflasam -selülitlerimden nasıl kurtulsam. -bugün ne yapsam nereye gitsem ne pişirsem.-.......................... bu liste uzar gider.. derdimiz bitmez bizim:))

evlenmeden önce aşkımla daha uzun süre beraber olabilsem geceleri sarılıp uyusam dedim:) evlendim...

evlenince uff yaa evlenince amma çok iş yapılıyormuş napıcam şimdi dedim sıkıldım:)

evliliğimde çok rahatım mutluyum. iki aileyle de hiçbir sıkıntı yok herşey güllük gülistanlık ama sorumluluk va. eskisi gibi değil elbette...
iki eşin de birbirine karşı sorumlulukları vardır. iki kişi de bu sorumluluğun altına kalbini koyar cesaretiyle saygısıyla çok güzel götürebilir. ama aşk lazım:)

evlilik kolay değil tabiki ama yalnız yaşamak çok mu kolay???2 sene yalnız yaşadım,hadi eşime olan sevgimi bir kenara bırakıyorum,onunla beraber yaşamak dünyanın en güzel şeyi zaten ama...
yalnızken taşıdığın sorumlulukların hepsini üzerinden atacaksın,elektrikçiyle,muslukçuyla,tüpçüyle,sucuyla,ev sahibiyle sen muhatap olmayacaksın,faturaları ödemek için sen koşturmayacaksın,gece bir yer tıkırdadığında sabah olsun artık diye gözlerini kapıya dikip öylece donup kalmayacaksın,alışverişe gittiğinde sana yardımcı olacak biri olacak,yalnız geçen akşamlarda sarılıp tv seyredebileceğin biri olacak...daha neler neler.
iyiki evlenmişim:)))))

insanların doyumsuzluğu bu bence. herşeyi olan biri bile kendine isteyecek başka bişeyler bulur emin ol...
kendimizi boşuna yoruyoruz...
aslında yaşamak dediğin üç beş kısa mutlu andan ibaret....

Anton Çelov
demişki;
yanlız kalmaktan çekiniyorsanız,evlenmeyin..

4 sene olacak evleneli eşimle çok mutluyuz iyi ki onunla evlenmişim.bir de yeni anne oldum.dünya tatlısı kızım oldu.eğer doğru kişiyi bulduysan ne mutlu sana.

evlilik hem çok güzel hem de zor.aynı kadın olmak gibi.
bir kere her daim yanında olacak bir insan var.çoğu derdinizin ortak olduğu birisi.
bir yere gidecek olsam yanıma birini bulmak zordur,yalnız gitmek sıkıcıdır.ama eşim bana her daim eşlik eder.geziye,aile ziyaretine,bara,pikniğe,hastaneye her zaman benimle gelecek birisi var.
hastalandığımda yanımda olur.doktora götürür,çorba yapar.
canım sıkkın olduğunda moral verir,teselli eder.
yalnız başına bir çay bile yapmaya üşenir insan ama eşin varsa çayını yapar dizini açar beraber yorum yapa yapa izlersin dizini.
bekarken ailenin tüm işlerinin içinde olmak zorundasın.mesela bekarken büyük abim evlenmişti.her şeylerine koşturmuş,bir sürü strese girmiştim.
sonra ben evlendikten 2 yıl sonra küçük abim evlendi.ben eşimle aynı konuk gibi düğüne gittim dansımı ettim geldim.öyle sıkıntılara streslere girmedim.
yalnız yatmıyorsun.gece korkmuyorsun.bu arada azdığın zaman eşin her daim seni bekliyoraklinialirimsmile

kötü yanları da var ama iyi yanları daha çok ben seviyorum evliliği.Allah beni kocasız bırakmasın.amin:Saruboceq:

Tamam evlilikte sorunlar oluyor ama sanki flört ederken olmuyor mu

Her ilişkide mutlaka sorun çıkar önemli olan üstesinden gelebilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…