Evlenmek mi? Cok uzak :S

Ahh o mantık yok mu o mantık
Mutlu olmak iliski yasamak istiyorsan mantıgı kenara bırakıcaksın ben bunu anladım yasadıklarımla

Mülakat falan dediğine göre alandan hazirlaniyosun. Çok ağır çok yoğun konsantre gerekiyor. Bir sevgili suan ayağına bağ Olur ancak.ama o sınavları geçip kendine müfettişlerden müfettiş beğenebilirsin bunu düşünüp motive olmalısın

İşe neden girmedin??? Sosyalleşmen için bu şart. Ayrıca yaşın kçk Kk da olurursun kadınların sorunlarını acele etme

Evet canım haklısın bende 23te evlendim iyi halt ettim . Ünv açıktan okumak zorundayım bu yüzden.sakın canım kendini perişan edersin evlenme şimdi. Evinde bir lokma ekmeğin vardır elbet koca evinden bir gün sonra da 40 yıl sonrada donen var. Ikisinin adı da dul ne yazık ki. Eğitim durumun varsa tamamla
et

Simdi burda neden evlenmek istiyosun?
Evlenince basin goge mi ericek?
Gibi gereksiz yorumlar yapmiycam...

Kendi kararin sonucta, saglikli kararlar olusturabilicek bir yastasin
Ve bu konuda yapilabilicek tek yorum Allahtan her zaman icin hayirlisini iste, seninde elbet hayatina hic ummadigin anda biri giricek bak gorursun sadece sabir n

İşe neden girmedin??? Sosyalleşmen için bu şart. Ayrıca yaşın kçk Kk da olurursun kadınların sorunlarını acele etme

Canim diyorum ya meslegimle ilgili bi ise girebilmem icin cok iyi dil istiyorlar. Zaten mezun olali 3ay oluyor daha bu surede hemen is bulamazdim ki bulamadim zaten de hem de bir ise girsem sinava cok konsantre olamam cunku gercekten benim icin cok zor bir yil olucak.

İkisini de yürütebileceğine inanabilirsin, yalnızlığın seni daha da kötü hissettirdiğini de düşünebilirsin ama gel gör ki istediğin kadar üzül, dertlen eline bir şey geçmez.

O yüzden saçma bir şey yapıyorsun. Demekle olmuyor çünkü. Üzülünce sevgili girmiyor hayatına.
Boş yere kafanı takmaya değmez.
Bir yerden sonra zaten sen de gereksiz olduğunu anlayacaksın.
Derslerle iç içe olduğunda kafan dağılır herhalde.

Tum yorumlari okumadim ama evlenmek istemen normal..bende iatiyorum misal...ama yok iste kader kismet..allahin takdiri ne zamansa o zaman olcak.bizim istememize faan bakmiyor bu isler.bide 30olda ozaman etrafinda bekar kalmasin asil o zaman yalnizlik koyuyor insana.yasin genc iste buldun mu elbet gonlune gore birini bulursun.benden sana tavsiye 26ya kadar buldun buldun sonrasi zor oluyor..misal bak ben

Türkiye'de çalışmak ille okuduğun alanın üzerine olmalı, geçici işler yapılmamalı gibi bir algı var malesef. Part time çalışabilirsiniz, ders çalışmaya da vaktiniz kalır. 24 saat ders çalışacak değilsiniz sanırım.

Görücü filan oluyor mu?

Henüz 23 yaşındayken evlenemeyeceğim korkusu nedir Allah aşkına??

Zaten evlilik için erken bir yaştasınız.

Bir kadının önceliği evlilik olmamalı hayatta.

Ohoo ben 28 imdeyim bana bile uzak geliyor evlilik gez toz hayatini yasa acelen ne ? Hem 23 yaş nedir ki ya en önemli telaşen iş bulmak ve işinde yükselmek olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…