- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi ojelikizzz
-
Yok canim kazanamama ihtimalim var ama ben ozelde calismaya pek sicak bakmiyorum cunku hem istedikleri zaman cikarabiliyorlar hem az para verip cok calistiriyorlar. Hadi calisma suresini falan gectin sorun degil de isimin garanti olmmasi cok kotu benim icin cunku zaten ailemin durunu da iyi degil borclarimiz vs. var dershaneye de gidemiyorum bu yuzden. Ozelde calisip sonra dershaneye gitmek benim icin zor cunku zaten ozelde bir is bulmam icin benim meslegimde iyi bir ing. istiyorlar ki zaten durumumuz kotu oldugundan ingilizce.kursunua da yazilamadim. o yuzden su an tek carem kpss yi kazanmak.
ayrica cocuk konusuna da gelirsem o konuda zaten biliyorum cok guvenemedigim , evliligimin surmeyecegini bildigim bi insandan zaten cocuk yapmam ki ben cok mantikli bir insanimdir yani insanlar 24degil 34gibi dusundugumu soylerler hep. zaten evlenmekten kastim seneye hemen evlenip cocuk yapmak degil sanirim yanlis ifade ettim konuda. Demek istedigim yani ne biliyim en azindan biri olsa bi soz bi nisan vs. evlilik sonra da olabilir bu sorun degil. Sorun zaten kimseyle cikmadigim icin hep kendimi yalniz hissettim bugune kadar. bugune kadar hep dogru insani bekledim ama yasim 24oldu ve dedigim gibi tum arkadaslarim kacinci sevgilileri,bazilari evli bazilari nisanli vs. Ben kimseyle cikmadim deyince cok sasiriyorlar yalan soyluyosun falan diyolar.
Dedigim gibi kisaca sorun benim su an gelecek plani yapamadgim bir insan olmasi yani kendimi yalniz hissetmem. evlilik vs. falan sonra kendiliğinden gelir zaten
et23 yasindasin ne evliligi zaten
okumussun is bulman gerek
sanirsam evde koca bekliyorsun
senin yasinda evlenenlerin basi göge eriyor zaten
azicik oku burdaki konulari anlarsin
gencligin bekarligin ne oldugunu
hersey zamaninda guzeldir
23 yas flört yasi
İşe neden girmedin??? Sosyalleşmen için bu şart. Ayrıca yaşın kçk Kk da olurursun kadınların sorunlarını acele etme
Oncelikle hakkimda bilginiz olmadan 'calismayip koca bekliyorsun' diye onyargi olusturmaniz gercekten cok kirici. ki bu forumda dikkat ettim de insanlar dertlesmkten daha cok birbirini yargiliyorlar.
Neyse konuya gelince. Calismiyorum diye bsy yok. Malum kpss temmuzda oluyor ve ben kpps-kurum sinavlari-mulakatlar falan filan derken bu demek oluyor ki 1.5 sene kadar evdeyim. Bu arada baska bi iste calis diyebilirsiniz ama bu arada ders calismayi planliyorum tabi ki. Dersahneye de yazilamiycam maalesef evde calisicam ve dedigim gibi yine kurslara vs. gidemeyecegim, sosyallasemiyorum da .arkadaslarim vs. hepsi sehir disinda okuyor Ha yine ders caliscaksin,is bulmamissin dha erkek arkadasi napcaksin diyenler olucak ama ben ikisini de yurutubilecegime inaniyorum. inanin yalnizlik beni daha kotu hissettiriyor. Buraya dertlesmek icin konu aciyoruz ve konu cok farkli yerlere gidiyor gercekten saka gibi.
Türkiye'de çalışmak ille okuduğun alanın üzerine olmalı, geçici işler yapılmamalı gibi bir algı var malesef. Part time çalışabilirsiniz, ders çalışmaya da vaktiniz kalır. 24 saat ders çalışacak değilsiniz sanırım.Oncelikle hakkimda bilginiz olmadan 'calismayip koca bekliyorsun' diye onyargi olusturmaniz gercekten cok kirici. ki bu forumda dikkat ettim de insanlar dertlesmkten daha cok birbirini yargiliyorlar.
Neyse konuya gelince. Calismiyorum diye bsy yok. Malum kpss temmuzda oluyor ve ben kpps-kurum sinavlari-mulakatlar falan filan derken bu demek oluyor ki 1.5 sene kadar evdeyim. Bu arada baska bi iste calis diyebilirsiniz ama bu arada ders calismayi planliyorum tabi ki. Dersahneye de yazilamiycam maalesef evde calisicam ve dedigim gibi yine kurslara vs. gidemeyecegim, sosyallasemiyorum da .arkadaslarim vs. hepsi sehir disinda okuyor Ha yine ders caliscaksin,is bulmamissin dha erkek arkadasi napcaksin diyenler olucak ama ben ikisini de yurutubilecegime inaniyorum. inanin yalnizlik beni daha kotu hissettiriyor. Buraya dertlesmek icin konu aciyoruz ve konu cok farkli yerlere gidiyor gercekten saka gibi.
Görücü filan oluyor mu?Ya kizlar 23 yasindayim 24 olucam. Ve inanir misiniz ki daha hic kimseyle cikmadim ve asik oldugum hayatimda olan ve asik olabilecegim biri de yok su an. Okul bittikten sonra ailemin yanina dondum ve evde kimse olmadigindan gun icindeki tum isler bana kaliyo. Yani sosyalles hobi edin falan diceksiniz ama inanin oyle bi ortam imkansız su an. Zaten oyle cok cok girisiken bi insan da degilim.
Geleyim konuya malum yasim artik geldi, bi de ustune tum arkadaslarim mi evlenir, nisanlanir ,sozlenir veya sevgilisi olurSaka gibi tek yalniz benim. ki ben erken evlenmek isteyen bir insanim. yani bu dedigimi yanlis anlayip hemen kotu yorumlar yapmayin. Annem babam hem yasli o yuzden hem de ben cocuklarimla cok fazla yas farkim olsun istemiyorum. ama tabi su an dusunuyorum da o kadar uzak ki evlilik Arkadaslarim falan artik hep sormaya basladi yine biri yok mu hayatinda falan diyolar. O kadar sikildim ki kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?