- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
- Konu Sahibi Hazal zamani
evlilik slında bir hayat için şart mı değil.. Ancak insan artık bir süre sonra kendi evi, yuvası olsun, hayatı paylaşacağı bir olsun istiyor ve elbette çocuk sahibi olmak.. Zaten insan aşık olunca artık onunla her anını paylaşmak istiyor. Asla yaş geçiyor diye mantık evliliği yapmaktan yana değilim. Bende evliyim mantıkta ağır bastı ama sevgim de.. Her yönüyle değerlendirdim. Çevreme de baktığımda hep evlilikte bir süre sonra, aşkın heyecanının geçtiğini söylüyorlar geriye paylaşılan zamanlar ve o insanın size değer vermesi, saygı göstermesi faktörler kalıyor. Flört etmekle, evlenmek çok ayrı şeyler. Eşimden çok daha fazla aşık olduğum kişiler oldu hayatımda yalan söyleyemem ama dönüp baktığımda da iyi ki eşimle evlenmişim diyorum. Bana saygısı olan, sevgisini her daim göstereni derdimi söylemeden anlayan bir eşim var ve tüm bu nedenler zaten sevgiyi pekiştiriyor. Size tavsiyem mükemmeli aramayın, hiç kimse mükemmel değildir ama o kişinin size davranışlarını, saygısını, konuşmalarını çok iyi takip edin ailesini de çok iyi tanıyın. Ama asla evlenmiş olmak için evlenmeyin boşverin ne derlerse desinler..
Yüzde bin katılıyorum... :80: