- Konu Sahibi Hazal zamani
ema1 kusura bakmayin da dedikleriniz son derece anlasilmaz, tutarsiz, ipe sapa gelmez seyler. ne demek evlenmeyen erkek gay!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insan kafa yapisi ayni olan bir insanla mutlu olabilir sadece.
Insan ayni görüs acisiyla hayata bakmasiyla hayatin tadini cikarabilir ancak.
Ne beni cok seven, ne benim cok sevdigim önemli degil, ayni beyinler ancak huzuru yakalayabilir.
Yani uzun lafin kisasi ayni pencereden bakiyorsa insan hayata, güzelligide, mutluluguda, huzuruda orda bulur.
Benim nacizane görüsüm böyle....
Bunu bulmayana kadarda evlenmeyin derim. Güzellik, para, söhret degil konu...daha derinlerde aslinda: ayni yere bakmak, ayni dili konusmak, birbirini anlamak...
Cok asik oldugun bir erkege, nefretde duyabilirsin cünkü, ayni degilse dilin.
Cok zengin biriyle evlenince, hayatin en fakir aciz döneminide yasayabilirsin.
Cok sevildigini hissetiginle bile, büyük yanlizliklar yasayabilirsin...ama uyum varsa br yerde iste o zaman evlenilir.
çok haklısınız. dinimizde de bu vardır mesela peygamberimizin bu konuda hadisi de vardır:
''Zürriyetiniz için iyisini seçin! Küfüv (denk) olanlarla evlenin ve evlâdınızı küfüv olanlarla evlendirin!''
denklik gerçekten çok önemli
ema1 kusura bakmayin da dedikleriniz son derece anlasilmaz, tutarsiz, ipe sapa gelmez seyler. ne demek evlenmeyen erkek gay!
Evlilik hem çok güzel hem çok zor...
Her şeyin dört dörtlük olmadığını ve olamayacağını artık herkes biliyor
Deli divane olsan bile mutlaka sana uymayan bir özelliği çıkacaktır ama seviyorsan buna katlanmak daha kolay.
9 aylık evliyim yeniyim aslında ama şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki aşık olmasam, sevmesem çekemezdim ben bu evliliği.
Çekemezdim deyince yanlış anlaşılmasın. Çok mutluyum Allah'ıma çok şükür. Çalışan biri olarak yeri geliyor yorgun olduğum halde yemek hazırlamak zorunda kalıyorum. O yorgunlukta bile sevdiğim insana yemek hazırlamak koymuyor ama sevmediğim biri olsa hadi be sen kalk ta bana hazırla derdimya da her akşam çoraplarından birini ters çıkartmayı başaran eşimin çoraplarını suratımda sırıtma ile düzüne çevirmezdim. Yüzüne atar şunları adam gibi çıkarmayı öğren derdim
Aslında olay şöyle arkadaşın bile olsa neden senin yanında: sen sevdiğin için, yanında olmasını istediğin için. Ki eş en önemlisi yeri gelecek gözlerini kapatıp sırtını ona yaslayacaksın bence sevgi olmadan çok zor. Tabi herkesin kendi düşüncesi.![]()
Canım evlenmemiş olmakla çok bir şey kaybetmezsin emin ol zaten bu evlilik denen şey insanın doğasına aykırı yahukızlar ben ve iş yerinden arkadaşım 30-33 yaşlarındayız.evlenmedik.evlenemedik..aradık gönlümzüce bulamadık..gönlümüz yanımıza yakışşın,iş güc sahibi oldun,sadık olsun,bize ve ailemize değer versin dedik..
Olmuyo hepsi bir arada olmuyor..şu anda va isteyenler amma aşk yok..hele ben aşka aşık bir kızım.arkadaşım daha mantıklı bize değer versin yeter diyor.kolumuza yakışmayanı alabiliz..
Ben diyorum;seveyim.gözlerine bakmaktan sıkılmıyım.buluşurken heycanlanayım..kısaca aşk evliliği yapayım.
Arkadaşım diyoki;yaş artık gidiyor,çocuk yaşımız geçiyor..kim beni daha çok seviyorsa ona gideyim diyor.
Ve biz şu anda tartışıyorz.doğru olan nedir?beklemek mi..yoksa zamanı yememek mi?
Off nedir bu evlilik meselesi?