Evlenmek üzereyim yardım edin:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ranuna11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ranuna11

Ziyaretçi
Arkadaslar 3 aydır evlenmek iin görüştüğüm biri var ve artık cevabımı vermem gerekiyor.bi kaç gün içinde..ÇOK KARARSIZIM:bbo: nelere dikkat etmeliyim? evlilikte önemli şeyler neler? herşeyi çok ii ama maddi durum ne kadar önemli, asık değilim olmAYI bekliorum fakat o beni çok seviyor...senağlama lütfen yardımmmmm

arkadaşım kendinde diyosun aşık değilim diye.zaten 3ay cok kısa bi süre evlilik düşünmek için.duygularından emin değilsen ertele derim.sonra pişman olupta mutsuz olmaktansa,isteyerek bilerek adımlar at bence.ondan biraz daha zaman istemelisin

ve yasın daha cok genc birilerinin baskılarına boyun egme

canım aşık olmak beklenmez aşık olunur.. evlilik için aceleniz mi var?..bekleyin bence biraz..

neden bu kadar acele ediyorsun ki.
3 ay çok kısa bi zaman, bence bu cevabı zamana yay.
bu kadar kolay ve çabuk karar vermemelisin

hiçbir cevabı vermek zorunda değilsin kendini evlenmeye o kişiyle evli olmaya hazır hissetmiyorsan bunu acelesi olmaz

aşık olduğunda evlen bence
şimdi karar verirsen acele etmiş olursun

niye bu kadar acele karar vermek zorundasın ki onu anlayamadım
emin olmadan sakın cevap verme

Maddi durumu önemsiz diyemem, hepimiz biliyoruzki ac karnina ask olmuyor!!

Benim fikrim su, deli gibi asik olmana gerek yok güzelim, hoslaniyorsan anlasiyorsan mantiken fikirleriniz uyuyorsa huyu huyuna suyu suyuna misali, neden olmasin??

Tabiki ask olsa dahada güzel olur lakin herseyi buna endeksleme....Nikahta keramet vardir inan...
Hem ben nice birbirini deli divane sevip evlendikten sonra digerinin varligna bile tahamül edemeyenleri gördüm...Ayrica onun seni daha cok sevmesi düskün olmasida bir avantaj...

Hesaplayici olmamak lazim tabiki cünkü evlilik bu tamamiyle kader kismet ve sans...

Pardon afallamış durumdayım :bbo:
3 aydır görüşüyorsunuz ve birkaç gün içinde karar vermen gerekiyor
Şeye benzedi bu, 3 aydır elbise bakıyorum, birkaç gün içinde almam lazım falan gibi.
Nasıl bir mantık bu çözemedim.
Aceleniz nedir ? Ya da sizi evliliğe iten sebep nedir ?
Ben 1buçuk senelik erkek arkadaşımla evliliğimize daha şüpheyle yaklaşırken, 3 ay nedir ya ?
Nelere dikkat etmem lazım diyorsun, pazardan kavun mu alacaksın ki, sana kokla ona göre al diyelim.
Oyuncak almıyorsunuz kendinize, evlilikten bahsediyoruz. :bbo:

Acele işe şeytan karışır kötükedihüso

ya bizim değil senin ne düşündüğün önemli bizler ne diyebilirizki evlen yada evlenme konusunda sen yapabilirmiyin bu insanla huyu suyu bana göremi sevebilirmiyim bu kişiyi sen kararsızsın sanki karşındaki istiyor diye evlilik yapmak istiyor gibisin.zaten evlenmek için konuştuğun zaman bunları ölçüp biçipte o adamla başlamışsındır konuşmaya değilmi....yani en azından bi çoğumuz öyleyizdir konuşuyorsak bir hafta içinde karar verilir konuşalım görüşelim denir 3.5 ay tabiki fazla bi zaman değil ama o zamana kadar konuşmuşsun az çok yer etmiştir evlenirsem olabilir evlilik yürüyebilir gibilerinden değilmi...o zaman zarfında tanıyamazsın bi kişiyi artık sözü uzun tutarsınız ne diyelim hayırlısı olsun....

yani gerçekten şaşıyorum bazen.
biri kurbanlık koyun gibi evleniyorum diye konu açıyor bir diğeri birini evliliğe ikna etmek için ne yapmalıyım nasıl kandırmalıyım diye..sende arkadaşım henüz sevmediğin biriyle evlenmeyi düşünüyosun.yıl 2009 !!!
biz napabiliriz ki? aceleniz mi var?tanıyın iyice birbirinizi.kendiniz karar verin evlenip evlenmemeye.biz evlenmeyeceğiz sonuçta siz evleniceksiniz..

Kişiliğine bak canım nsl biri. Alışverişte nsl davranır bi restoranta gitdiğinizde garsona nsl davrandığına bak bunların altında nsl biri olduğu anlaşılır. Seni koruyp kollarmı ailesine karşı seni korurmu arkanda dururmu, sorumlululk sahibimi hoppalamı, olgunmu ne bilim ben bunlara bakardım. Merhametli yumuşak kalpli vicdanlı olması bunlarda önemli ama arkadaşların dediği gibi daha çok erken be güzelim. Biraz daha zaman iste tanıyın birbirinizi aceleye getirme ki zaten eğer seni bu kadar çok seviyosa istediğin kadar beklicektir. Allah yardımcın olsun pişman ettirmesin keşke dedirttirmesin...

3ay bence çok erken....madem seni çok seviyor o zaman senin hazır olmanı bekler...beklemiyorsa sevgisinden şüphe et zaten....

Bütün evliliklerde aşk var olarak mı evleniliyor hayır ama sizin bence en önemli sorununuz 3 ay içinde evlenmeye bi karar verme telaşınız.Arkanızdan kovalayan yok ki..3 ayda birini ne kadar tanıyabilirsiniz....

acele giden ecele gider mi öle bişi vardı

Baskı altında doğru kararlar veremezsin canım.
Eğer seni gerçekten seviyor ve seninle bir yuva kurmak istiyorsa bekler.
Nelere dikkat etmen gerektiğine gelince önce Bir Derdim Var Bölümündeki dertleri bir bir oku , en çok ne sorunu yaşanıyor evliliklerde genellikle görmüş olursun , bunlara dikkat edersin.

anladığım kadarıyla görücü usulüyle falan tanıştırıldın.... ya birilerine ben bu adamla evlenmelimiyim gibi bir şey soruyorsun resmen....çünkü o adam hakkında hiç fikrin bile yok....içinde bir ısınma olsa zaten sorma gereği duymazsın...3 aya kadar birsine aşık olamadıysan bundan sonrada olmayı bekleme zaten...içinde sıcaklık ve sevgi olmayan bir evlilik ne işe yarar ki...hem seni 3 ayda bu adam niye bir karar vermen konusunda sıkıştırıyor ki bu çok saçma geldi bana.en az 1 yıl bir gezin tozun...
gerçi 1 yıldada kendini iyi kamufle etmeyi başaran tiplerde yok değil.bence ilk görüşte içini titreten işte bu benim evlenmem gereken adam diyebileceğin biri olmalıydı karşındaki....

cok ilginc gercekten sanki cok onemsiz siradan bir olaymis gibi 3 aydir birlikte olunan biriyle evlilik dusunuyorsun. ki seni seviyorsa sana zaman vermesi gerekir, ne bu acele. yangindan mal mi kaciriyor hemen cvp bekliyor? yada sana su ozelligini bu ozelligine bak mi dememizi bekliyorsun. insan evlencegi kisiyi birine sormadan bu iste diyebilmeli bence... diyemiyorsa sorun vardir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…