Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılaşma ihtimalimiz olur zaten ihtimalden ziyade ben her zaman acaba bugün görür müyüm korkusu yaşayıp tatsız olmak istemiyorum. Hala çok seviyorum ve sanki 4 sene sonra da içimde bişiler görürsem yeşerecek gibi. Bir de bazı yerlerde "uzun zaman sonra gördüm evliydi yıkıldım çok etkilendim tarzı şeyler okudum iyice etkilendim sanırımBahsettiğiniz şehir 5bin nüfuslu ilçe falan değilse karşılaşma ihtimaliniz ne olur ki? Ayrıca 4yıla hak var rahmet var, belki de siz ondan önce evlenir çocuk sahibi bile olursunuz. Kimse için geleceğinize ipotek koymayın.
Başka şehre atanma ihtimalimi düşünmüyorum olduğum yerde düzen kurayım istiyorum ama dediğiniz de çok haklısınız. Başka yerlerde "yıllar sonra gördüm unuttum sandım çok acı çektim evli gördüm "filan gibi yorumlar okudum bayağı etkilendim sanırımBoşanıp aynı şehirde semtte mahallede hayatını devam ettiren ettirmek mecburiyetinde olan insanlar var :/ 4 sene sonrasına kadar o şehirde yaşaman zorunlu mu yani belki başka bir şehre tayin olursun falan..
Evet bende bunu diyorum kendime haklısınız fazlasıyla. Ama işte neden böyle oldum bilmiyorum. Onu görürüm ya da başkasıyla görürüm korkusu sardı beni iki gündür. Kaldıramam gibi geliyor ve hayatımda biri de yoksa baya etkilenirim heralde diyorum. Delirdim galiba iyice :/4 sene sonrasini dusunmek fazla gereksiz degil mi?
Durduk yere kendine dert mi ariyorsun?
4 sene icerisinde belki evlenir yoluna bakmis olursun.
Tercihlerini istedigin gibi yap ve hayati biraz akisina birak
Evet haklısınız. Ama ben "acaba görür müyüm" ihtimalini düşüne düşüne yaşamak istemiyorum aslında. Ama belki de yersi bir kaygı. Sadece seviyorum ve onu başkasıyla filan görürsem diye bayağı dert ediyorumEski esimle aynı sehirdeyiz . Plân yapmazsak hiç görmüyoruz
Evet haklısınız. Bu forum bana çok iyi geliyor teşekkür ederim. Ama maalesef görürsem göreyim ne olacak diyemiyorum şuan sanki o zaman da diyemeyeceğim gibi hissediyorum. Bir de benzer durumu yaşayanların hikayelerini okudum işte "çok etkilendim unuttum sandım unutamamışım bir de evlenmiş " filan yazmışlar onları da okuyunca sanırım iyice kaygılandımboşanıp aynı işyerinde çalışanlar var. kaygınız çok yersiz. hem diyelim ki 4 sene sonra onu biriyle gördünüz ne olacak yani. şu kısacık hayatta çok boş şeylere takılıyoruz.
Haklısınız. Belki şuan böyle düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunuz içinYahu 4 senede neler olur neler... siz onu dusunmeyin belki siz evlenirsiniz cocugunuz bile olur :) bu hayatta hicbir sey ayni kalmaz siz isinize gucunuze bakin o acidan dusunmeyin. Simdi siz bulundugunuz sehirde evlenecek olsaydiniz bu yine size aci mi verecekti? Sehre odaklanmayin derim.
Başka şehre atanma ihtimalimi düşünmüyorum olduğum yerde düzen kurayım istiyorum ama dediğiniz de çok haklısınız. Başka yerlerde "yıllar sonra gördüm unuttum sandım çok acı çektim evli gördüm "filan gibi yorumlar okudum bayağı etkilendim sanırım