Evlenmek üzereyken terk edildim.Şimdi onun yaşadığı şehre atanma ihtimalim var.

Ay herkes kim öle kim kala yazmış :confused:
Konu sahibi belki sen evleneceksin bu 4 sene içinde
Bir de böyle düşün :KK37:

Saniyeler sonrasının bile garantisi yokken 4 sene sonrasını düşünmek pek de mantıklı degil..Su an duygudasınız ve ayrılık sürecini henüz atlatamamissiniz . Doğru olanı yapı.Hayatnizda olmayan birini vermeniz gereken kararların arasında dolaştirmayin .

4 seneye belki siz çoktan çoluk çocuğa karışmış olacaksınız. 4 koca sene

Hey yavrum hey

Ayrıca o şehirde yaşayacağınız ne malum, şimdiden dert etmeyin böyle şeyleri

4 yıl ne demek biliyor musun?
4 yıl yüreğine birinin taht kurması demek.
Sıcacık bir yuva ihtimali demek. Hatta iki iken,3 olma olasılığı demek. :KK200::anneadayı::emir_bebek::halay:

Sen atandında onu düşünmesi kaldı şehrin sahibi o mu düşünme bile atan kur hayatını deymez kimse icin 4 yıl cok uzun bir zaman yarının garantisi Yok yaşamak için bu kadar hesaplı yaşanmaz

Iyy beni bırakanı 4dk düşünmedim, bırak dört ay, 4 sene

Bahsettiğiniz şehir 5bin nüfuslu ilçe falan değilse karşılaşma ihtimaliniz ne olur ki? Ayrıca 4yıla hak var rahmet var, belki de siz ondan önce evlenir çocuk sahibi bile olursunuz. Kimse için geleceğinize ipotek koymayın.
Karşılaşma ihtimalimiz olur zaten ihtimalden ziyade ben her zaman acaba bugün görür müyüm korkusu yaşayıp tatsız olmak istemiyorum. Hala çok seviyorum ve sanki 4 sene sonra da içimde bişiler görürsem yeşerecek gibi. Bir de bazı yerlerde "uzun zaman sonra gördüm evliydi yıkıldım çok etkilendim tarzı şeyler okudum iyice etkilendim sanırım

4 sene sonrasini dusunmek fazla gereksiz degil mi?
Durduk yere kendine dert mi ariyorsun?

4 sene icerisinde belki evlenir yoluna bakmis olursun.

Tercihlerini istedigin gibi yap ve hayati biraz akisina birak

Boşanıp aynı şehirde semtte mahallede hayatını devam ettiren ettirmek mecburiyetinde olan insanlar var :/ 4 sene sonrasına kadar o şehirde yaşaman zorunlu mu yani belki başka bir şehre tayin olursun falan..
Başka şehre atanma ihtimalimi düşünmüyorum olduğum yerde düzen kurayım istiyorum ama dediğiniz de çok haklısınız. Başka yerlerde "yıllar sonra gördüm unuttum sandım çok acı çektim evli gördüm "filan gibi yorumlar okudum bayağı etkilendim sanırım

4 sene sonrasini dusunmek fazla gereksiz degil mi?
Durduk yere kendine dert mi ariyorsun?

4 sene icerisinde belki evlenir yoluna bakmis olursun.

Tercihlerini istedigin gibi yap ve hayati biraz akisina birak
Evet bende bunu diyorum kendime haklısınız fazlasıyla. Ama işte neden böyle oldum bilmiyorum. Onu görürüm ya da başkasıyla görürüm korkusu sardı beni iki gündür. Kaldıramam gibi geliyor ve hayatımda biri de yoksa baya etkilenirim heralde diyorum. Delirdim galiba iyice :/

Kadının biri oğlunu evlendirmis evlerinin onunden dere geçiyormuş gelin kaynana oturmuşlar derenin başına aglamislar biriside ne ağlıyorsunuz demiş gelinin bir oğlu olsa buyuse dere kenarında oynarken sel gelse oğlan bogulsa olse aglarmiyiz aglamazmiyiz buna ağlıyoruz sizinki de o hesap :halay:

boşanıp aynı işyerinde çalışanlar var. kaygınız çok yersiz. hem diyelim ki 4 sene sonra onu biriyle gördünüz ne olacak yani. şu kısacık hayatta çok boş şeylere takılıyoruz.

Yahu 4 senede neler olur neler... siz onu dusunmeyin belki siz evlenirsiniz cocugunuz bile olur :) bu hayatta hicbir sey ayni kalmaz siz isinize gucunuze bakin o acidan dusunmeyin. Simdi siz bulundugunuz sehirde evlenecek olsaydiniz bu yine size aci mi verecekti? Sehre odaklanmayin derim.

Eski esimle aynı sehirdeyiz . Plân yapmazsak hiç görmüyoruz
Evet haklısınız. Ama ben "acaba görür müyüm" ihtimalini düşüne düşüne yaşamak istemiyorum aslında. Ama belki de yersi bir kaygı. Sadece seviyorum ve onu başkasıyla filan görürsem diye bayağı dert ediyorum

boşanıp aynı işyerinde çalışanlar var. kaygınız çok yersiz. hem diyelim ki 4 sene sonra onu biriyle gördünüz ne olacak yani. şu kısacık hayatta çok boş şeylere takılıyoruz.
Evet haklısınız. Bu forum bana çok iyi geliyor teşekkür ederim. Ama maalesef görürsem göreyim ne olacak diyemiyorum şuan sanki o zaman da diyemeyeceğim gibi hissediyorum. Bir de benzer durumu yaşayanların hikayelerini okudum işte "çok etkilendim unuttum sandım unutamamışım bir de evlenmiş " filan yazmışlar onları da okuyunca sanırım iyice kaygılandım

Yahu 4 senede neler olur neler... siz onu dusunmeyin belki siz evlenirsiniz cocugunuz bile olur :) bu hayatta hicbir sey ayni kalmaz siz isinize gucunuze bakin o acidan dusunmeyin. Simdi siz bulundugunuz sehirde evlenecek olsaydiniz bu yine size aci mi verecekti? Sehre odaklanmayin derim.
Haklısınız. Belki şuan böyle düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Başka şehre atanma ihtimalimi düşünmüyorum olduğum yerde düzen kurayım istiyorum ama dediğiniz de çok haklısınız. Başka yerlerde "yıllar sonra gördüm unuttum sandım çok acı çektim evli gördüm "filan gibi yorumlar okudum bayağı etkilendim sanırım

Kendine yapacağın en büyük iyilik sanırım biraz bencillik olacak. Hayatını yaşamaya bak. Bırak düşünüp de korktuğun hallere o girsin. Ondan daha kaliteli insanlar almaya çalış hayatına. bol şans :)

Back
X