- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi streshanim
-
Amaaan hic de orali olma. Ne geldiyse başimiza hep toplum baskisindan. Akli olan evlenmez
O tüm haddi aşan insanlara Dilberay'dan Zorunda Mıyım? Şarkısını armağan ediyorum.Yaşım 30 hala bekarim. Ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanamadı bir türlü. Taliplerim oldu her kız gibi. Evlenmek icin evlenseydim çoktan evlenirdim ama içime sinmeden gerçekten sevip sevilmeden evlenmek istemedim. Ama artik her yerde karşıma çıkan mahalle baskısından çok bunaldım. Insanlar sürekli eksikmisim gibi davranıyor. Geçen kuzenin ergen kızına gelinlerine kötü davranmamasini öğütlüyordum. Bak bi gun sen de evleneceksin dedim. herkesin içinde bana demez mi "yok ben senin gibi evde kalıcam.." konu nerden bana dolaştı geldi anlamadim. Ufacık kız icin bile dalga malzemesi olduk. Dün de misafirliğe gittim bi yere. Yaşlı bi teyze vardi. Güzel yemek olunca kaynanan seviyormuş dedi. Misafirliğe gittigim kişi, o evlenmedi kaynanası yok dedi. Teyze de demez mi "nee bu daha evlenmemis mi?" Evlenmedik diye insanların ezme küçümseme çabasını ben anlamıyorum. Evlenmek zorunda miyiz ya? Valla artik sinirlerim bozuluyor böyle şeylere. Sırf bunlar sussun diye evleneyim mi yani? Sırf toplumda eksik duruma dusmeyim diye sevmedigim birisiyle evleneyim mi? Ne istiyor bu insanlar bekarlardan?
Yaşım 30 hala bekarim. Ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanamadı bir türlü. Taliplerim oldu her kız gibi. Evlenmek icin evlenseydim çoktan evlenirdim ama içime sinmeden gerçekten sevip sevilmeden evlenmek istemedim. Ama artik her yerde karşıma çıkan mahalle baskısından çok bunaldım. Insanlar sürekli eksikmisim gibi davranıyor. Geçen kuzenin ergen kızına gelinlerine kötü davranmamasini öğütlüyordum. Bak bi gun sen de evleneceksin dedim. herkesin içinde bana demez mi "yok ben senin gibi evde kalıcam.." konu nerden bana dolaştı geldi anlamadim. Ufacık kız icin bile dalga malzemesi olduk. Dün de misafirliğe gittim bi yere. Yaşlı bi teyze vardi. Güzel yemek olunca kaynanan seviyormuş dedi. Misafirliğe gittigim kişi, o evlenmedi kaynanası yok dedi. Teyze de demez mi "nee bu daha evlenmemis mi?" Evlenmedik diye insanların ezme küçümseme çabasını ben anlamıyorum. Evlenmek zorunda miyiz ya? Valla artik sinirlerim bozuluyor böyle şeylere. Sırf bunlar sussun diye evleneyim mi yani? Sırf toplumda eksik duruma dusmeyim diye sevmedigim birisiyle evleneyim mi? Ne istiyor bu insanlar bekarlardan?
Anasi bakamiyor levelinden herkese sevgiler gonderiyorum:) tunelin ucu karanlik gelmeyin :)))Her şey biter bu kez anası bakamıyo olur.Amann evlerden ırak hepsi...
O tüm haddi aşan insanlara Dilberay'dan Zorunda Mıyım? Şarkısını armağan ediyorum.
Bende bekarım 32 yaşındayım.
Benimde geçen gün kuzenim telefonda; anne olmak 30'dan sonra zor. Bence 30 yaşına kadar anne olunmalı dedi. Kendi de 30 yaşında anne oldu.
Yani tam bir patavatsız millet. Bu karşındaki üzülür mü düşünmüyorlar. Ki üzülmesem bile söyledikleri hadsizlik..
Onlara ne ki.. istersem 43 yaşında anne olmaya karar veririm Allah nasip ederse. Millet erken çocuk sahibi olunca kendini kaf dağında sanıyor.
Onları o dağdan indirin. Allah nasip etmese ben görürdüm o çocuk nasıl olacaktı..
Demek ki bizim daha zamanımız gelmemiş.
Evlenmek için asla evlenilmez.
Mazallah boşanmayla sonuçlanır.
Veya hödük bir eşle sevgisiz yuvada yıllarca yaşanır.
Bir laf vardır severim bazen olması bazen olmaması hayırlıdır.
Tabi ki herkes sevgi dolu bir eş yuva ister.
Ama böyle bir yuva ve eş olmayacaksa sırf medeni durum değişsin diye evlenilmez.
Bir de bu kişilerle görüşmeyin. Görüşürseniz de cevabı yapıştırın. Kimseye sizi üzme gücü vermeyin..
Yaşım 30 hala bekarim. Ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanamadı bir türlü. Taliplerim oldu her kız gibi. Evlenmek icin evlenseydim çoktan evlenirdim ama içime sinmeden gerçekten sevip sevilmeden evlenmek istemedim. Ama artik her yerde karşıma çıkan mahalle baskısından çok bunaldım. Insanlar sürekli eksikmisim gibi davranıyor. Geçen kuzenin ergen kızına gelinlerine kötü davranmamasini öğütlüyordum. Bak bi gun sen de evleneceksin dedim. herkesin içinde bana demez mi "yok ben senin gibi evde kalıcam.." konu nerden bana dolaştı geldi anlamadim. Ufacık kız icin bile dalga malzemesi olduk. Dün de misafirliğe gittim bi yere. Yaşlı bi teyze vardi. Güzel yemek olunca kaynanan seviyormuş dedi. Misafirliğe gittigim kişi, o evlenmedi kaynanası yok dedi. Teyze de demez mi "nee bu daha evlenmemis mi?" Evlenmedik diye insanların ezme küçümseme çabasını ben anlamıyorum. Evlenmek zorunda miyiz ya? Valla artik sinirlerim bozuluyor böyle şeylere. Sırf bunlar sussun diye evleneyim mi yani? Sırf toplumda eksik duruma dusmeyim diye sevmedigim birisiyle evleneyim mi? Ne istiyor bu insanlar bekarlardan?
Kesinlikle katılıyorum size..Kesinlikle katılıyorumEvlilik öyle ha deyince yapılacak kadar basit bir olay değil
İnsanın hayatını bütünüyle etkileyen bişey
Ben 5 senelik evliyim ilk evlendiğim sene eşimle beraber çocuk istemedik sonrasında düşünmeye başladık derken 1 sene olmadı o arada tabi insanlar sorup duruyorlardı
Birgün benim öz halam bana demiştiki "Hala yokmu ben senin yaşındayken 3.yü doğurmuştum" Yahu sen küçük yaşta evlenmişsin demekki Allah'da vermiş olmuş
Biz mi yaratıyoruz! Evlenirsin çocuk düşünsende düşünmesende bide bunlarla uğraşırsın. Bazen o kadar sinirim bozulurduki
Çene yapmada 1 numaralar. Bende 30 yaşımda hamile kaldım ne olmuş 30'undan sonra kalan çok var artık . Allah bütün isteyenlere hayırlı eş nasip etsin en önemlisi bu
Sultanlıktan köleliğe mi geçiyim deseydinYaşım 30 hala bekarim. Ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanamadı bir türlü. Taliplerim oldu her kız gibi. Evlenmek icin evlenseydim çoktan evlenirdim ama içime sinmeden gerçekten sevip sevilmeden evlenmek istemedim. Ama artik her yerde karşıma çıkan mahalle baskısından çok bunaldım. Insanlar sürekli eksikmisim gibi davranıyor. Geçen kuzenin ergen kızına gelinlerine kötü davranmamasini öğütlüyordum. Bak bi gun sen de evleneceksin dedim. herkesin içinde bana demez mi "yok ben senin gibi evde kalıcam.." konu nerden bana dolaştı geldi anlamadim. Ufacık kız icin bile dalga malzemesi olduk. Dün de misafirliğe gittim bi yere. Yaşlı bi teyze vardi. Güzel yemek olunca kaynanan seviyormuş dedi. Misafirliğe gittigim kişi, o evlenmedi kaynanası yok dedi. Teyze de demez mi "nee bu daha evlenmemis mi?" Evlenmedik diye insanların ezme küçümseme çabasını ben anlamıyorum. Evlenmek zorunda miyiz ya? Valla artik sinirlerim bozuluyor böyle şeylere. Sırf bunlar sussun diye evleneyim mi yani? Sırf toplumda eksik duruma dusmeyim diye sevmedigim birisiyle evleneyim mi? Ne istiyor bu insanlar bekarlardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?