• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek

Şimdiden onun sıkıntısını duyuyorum desem güler misiniz? :KK45: Ya iyi bir anne olamazsam diye düşünmüşlüğüm bile var. Okul bitsin diye diye kandırmaya çalışıyorum kendimi. Erkek arkadaşım daha askerlik yapmadı birde o var :KK14:

Ve geçecekse uyumak istiyorum :KK53::KK53:
Söylemeden edemicem çok şeker ifade etmişsiniz kendinizi :KK49:

Hayır cevabı bekliyordum olmadı bu.:KK1:

bugünkü kafam olsa yapmam
19umdaki kafamla olduğum kişiye de şok oluyorum bugün düşündükçe yüzüne bakmam onun
bence erken yaşta alınmaması gereken bir karar çok samimi söylüyorum
hem kendine yazık edersin
yaşına yakın biriyle evlensen sorumsuz davranıcak
benim gibi büyük alsan eşeklik edicek
aman bi dert ya sen dert mi arıyosun kendine sıkıldın mı gel temizlik yapalım beraber :KK70:

Senin yaşında tüm genç kızlar aynı şeyleri düşünür. . Ergenligin verdiği duygular bunlar... ama sakın böyle bir hata yapmaya kalkma.. evlilik senin düşündüğün gibi yada ozendigin gibi toz pembe bişey degil hatta hiç pembe tarafı yok emin ol....

19 yaşındayım ve evlenmeyi çok istiyorum. Aslında herşeyden daha çok istediğim bir bebeğe sahip olmak.
Bu içgüdümü nasıl yenebilirim bilmiyorum. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Okumayıda düşünüyorum.
Ama arkadaşlarımın birkaç tanesi nişanlı-evli. Diğer bir arkadaşım 9 aylık hamile ha doğurdu doğuracak. Baktıkça imreniyorum ve annelik duygularım kabarıyor. :KK1: Ne tür bi yardım istediğimide bilmiyorum :KK43:
İçimi dökmüş oldum.:KK43:
Bir farklılık yap sen okulunu oku, güzel bir işin olsun, ayaklarının üzerinde dur, arkadaşların sana özenecek. Evlilik, çocuk bunlar zamanı geldiğinde eninde sonunda olacak şeyler. Önceliklerimiz olmalı demi?

Şu annelik durtuleri bi bende yok sanirim:KK35:Neden cocuk sahibi olmak istiyorsun korkmuyo musun dogum yapmaktan:KK17: Gercekten anlamiyorum bi ben mi bu kadar korkuyorum. O derece ki aklima geldikçe agliyorum:KK51: Halbuki su an hamile kalma olasiligimda yok:KK46:

bugünkü kafam olsa yapmam
19umdaki kafamla olduğum kişiye de şok oluyorum bugün düşündükçe yüzüne bakmam onun
bence erken yaşta alınmaması gereken bir karar çok samimi söylüyorum
hem kendine yazık edersin
yaşına yakın biriyle evlensen sorumsuz davranıcak
benim gibi büyük alsan eşeklik edicek
aman bi dert ya sen dert mi arıyosun kendine sıkıldın mı gel temizlik yapalım beraber :KK70:
Bende bunları düşünüyorum ama içim gidiyor arkadaşları falan görünce. Yaparız sende sıkılınca haber et bana :KK48:

Senin yaşında tüm genç kızlar aynı şeyleri düşünür. . Ergenligin verdiği duygular bunlar... ama sakın böyle bir hata yapmaya kalkma.. evlilik senin düşündüğün gibi yada ozendigin gibi toz pembe bişey degil hatta hiç pembe tarafı yok emin ol....
Ortada birşey yok zaten ama annelik duygularıma söz geçiremiyorum işte..
Bir farklılık yap sen okulunu oku, güzel bir işin olsun kendi ayakların üzerinde dur, arkadaşların sana özenecek. Evlilik, çocuk bunlar zamanı geldiği zaman olacak şeyler. Önceliklerimiz olmalı demi?
Kesinlikle öyle. Bu sebeplerle kendimi stopluyorum zaten. Okumak gibi bir düşüncem olmasa belki şimdiye evli biriydim.
Şu annelik durtuleri bi bende yok sanirim:KK35:Neden cocuk sahibi olmak istiyorsun korkmuyo musun dogum yapmaktan:KK17: Gercekten anlamiyorum bi ben mi bu kadar korkuyorum. O derece ki aklima geldikçe agliyorum:KK51: Halbuki su an hamile kalma olasiligimda yok:KK46:

Açıkçası korkmuyorum. Herkes doğurmuş ben neden doğuramayım diye düşüyorum. Artı olarak o güzel varlığı dünyaya getirecek olmam hak getire. O an bütün acımı unuturum diye düşünüyorum. Tecrübeli değilim bu konuda ama herkesin doğumu farklı oluyor. Kendinizi şartlandırmayın derim:KK51:

Ben okadar erken evlenmedim. 22 yasinda evlendim ama hic tavsiye etmem keske biraz daha annemin dizinin dibinde otursaydim diyorum. Cok sorumluluk gerektiren birsey evlilik. Cocukda aynen öyle.

Back
X