- 7 Ağustos 2014
- 551
- 327
- 78
- Konu Sahibi Herhangi biri
Teşekkür ederim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.
Ben unv de evlendim ama cocugum yok cocuk yapmak icin belli bir olgunluga ermeyi dusunuyorum halen gencligini cocuguna ayircaksin evlilige ayircaksin ya sonra belki de yapamadigin seylerin eksik kalcak ozeneceksin hep bnden kucuk evlenen tanidiklarim oldu cocuklari bile oldu ama ben evliyken unv yi devam ettirmeyi dusunuyorum cocugum olursa da devam edebilirim ama cocugumla ilgilenmek isteyecegimden yine unv kosede kalcak bilemedim ben okumayi sevdigim icin mi unv ye bukadar takildim halen19 yaşındayım ve evlenmeyi çok istiyorum. Aslında herşeyden daha çok istediğim bir bebeğe sahip olmak.
Bu içgüdümü nasıl yenebilirim bilmiyorum. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Okumayıda düşünüyorum.
Ama arkadaşlarımın birkaç tanesi nişanlı-evli. Diğer bir arkadaşım 9 aylık hamile ha doğurdu doğuracak. Baktıkça imreniyorum ve annelik duygularım kabarıyor.Ne tür bi yardım istediğimide bilmiyorum
İçimi dökmüş oldum.![]()
Evlenince kocasi dovenler ne olucak iki turlu dovuluyorsun kafalar karistievlenmiyeni dövüyolarmış![]()
sen bu kafayla okumazsın bellı
Kesinlikle zaten bende hemen evlenmekten ziyade içimdeki bu duyguyu dinginleyemediğimi söylemek istemiştim.Ben unv de evlendim ama cocugum yok cocuk yapmak icin belli bir olgunluga ermeyi dusunuyorum halen gencligini cocuguna ayircaksin evlilige ayircaksin ya sonra belki de yapamadigin seylerin eksik kalcak ozeneceksin hep bnden kucuk evlenen tanidiklarim oldu cocuklari bile oldu ama ben evliyken unv yi devam ettirmeyi dusunuyorum cocugum olursa da devam edebilirim ama cocugumla ilgilenmek isteyecegimden yine unv kosede kalcak bilemedim ben okumayi sevdigim icin mi unv ye bukadar takildim halen
Planları yaptım bileAyni beni anlatmissiniz sanki. Icim gidiyor bebeklere. Gordugum zaman donup bir daha bakiyorum. :)
Ben 21 yasindayim univ.4.sinif ogrencisiyim ve nisanliyim. Seneye yaza evlenecek olsam da cocugu 5-6 sene kadar dusunmuyorum. Cok istiyorum anne olmak evet ama ona en iyi sartlari saglamam gerekiyor o yuzden erteleyecegim. Once universite okuyun mutlaka sonra cok pisman olursunuz.
Gidip bebisi olanlarin bebislerini sevin cocuk yapilinca buyutmesi sorumluluk olmayacak ni olucak ama o sorumlulugu kaldiracak kadar guclu hissettiginde olursa cok iyi masallah anne olmak kolay degil eş olmakta bu oyun degil oyle cani sıkılınca birakilacak
Kesinlikle zaten bende hemen evlenmekten ziyade içimdeki bu duyguyu dinginleyemediğimi söylemek istemiştim.
Erken olduğunun farkındayım. Okumam gerektiğinide biliyorum. Ama işte bu duygular kemiriyor içimi.
Planları yaptım bileŞaka bir yana okumadan evlenmek istemiyorum ama gerçekten içim gidiyor. İstem dışı oluyor bu.
19 yaşındayım ve evlenmeyi çok istiyorum. Aslında herşeyden daha çok istediğim bir bebeğe sahip olmak.
Bu içgüdümü nasıl yenebilirim bilmiyorum. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Okumayıda düşünüyorum.
Ama arkadaşlarımın birkaç tanesi nişanlı-evli. Diğer bir arkadaşım 9 aylık hamile ha doğurdu doğuracak. Baktıkça imreniyorum ve annelik duygularım kabarıyor.Ne tür bi yardım istediğimide bilmiyorum
İçimi dökmüş oldum.![]()
19 yaşındayım ve evlenmeyi çok istiyorum. Aslında herşeyden daha çok istediğim bir bebeğe sahip olmak.
İçimi dökmüş oldum.![]()
ah be ablacım ne derdin var da evlenmek istiyorsun ..bak ben 19 yaşımı evlendiğimde evimde kutlamış biri olarak söylüyorum ki asla evlenme bu yaşta.. derdin yok tabi dert arıyorsun kaynanası kayınpederi görümcesi yok geçim derdi .evet anne olmak hele ki küçük yaşta anne olmak güzel ama çok zor be ablam ..ancak ilerde anlayabiliyorsun güzelliğini arada fazla yaş farkın olmuyor çünkü çocuğunla bu tamam ama inan çok zor evlilik.. öyle şimdi sevgilimi tuttum elinden gezdim tozdum değil yani..bir zaman sonra aşk bitiyor hayatın getirdikleriyle maalesef. .işte o zaman keşke diyorsun ama iş işten geçiyor. sen otur derslerini çalış meslek sahibi ol.. ilerde pişman olma.19 yaşındayım ve evlenmeyi çok istiyorum. Aslında herşeyden daha çok istediğim bir bebeğe sahip olmak.
İçimi dökmüş oldum.![]()
Tatlım hayatının baharındasın. Tabir-i caizse koca kaçmıyor. Bu günlerinin kıymetini bil, tadını çıkar derim. Evlilik için çok erken. Çocuk yapmak için daha da erken.19 yaşındayım ve evlenmeyi çok istiyorum. Aslında herşeyden daha çok istediğim bir bebeğe sahip olmak.
İçimi dökmüş oldum.![]()