EVlenmek..

Selimm

♡ Selim & Melis ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
2.568
2.495
333
Kızlar sözlüyken nisanlıyken falan nisanlısıyla birlikte, evlenince biraz daha rahat etmek amacıyla ev alma girisiminde bulunanlar oldu mu ? Evlendikten sonra daha rahat oluyor mu gercekten ? Mantıklı mı sizce boyle bisey ne dusunuyorsunuz ?

Mantıklı tabii ev alıp evlenmek ama biz sözlümde evlendikten sonra ev almayı düşünüyoruz daha genciz zaten ev almayı beklersek evlenmemiz biraz daha ertelenicek bizde öyle olsun istemiyoruz :) Hayırlısı olsun hakkınızda

Sizde calisacak misiniz evlenince ? Oldu ki bebeginiz oldu diyelim iste o zaman calisamazsam nasil ev sahibi oluruz onu dusunuyorum. Amin hepimiz icin insallah..

Sizde calisacak misiniz evlenince ? Oldu ki bebeginiz oldu diyelim iste o zaman calisamazsam nasil ev sahibi oluruz onu dusunuyorum. Amin hepimiz icin insallah..

Şu anda çalışıyor musunuz? Ev alma düşüncesi güzel bir düşünce ama bir çok parametreye bağlı. Çocuk genellikle çalışmaya engel değil.

Şu anda çalışıyor musunuz? Ev alma düşüncesi güzel bir düşünce ama bir çok parametreye bağlı. Çocuk genellikle çalışmaya engel değil.
Su an calismiyorum okuyorum henuz az bi zaman kaldi bitmesine. Cok mu ileriye dönük dusunuyoruz zamana mi birakmaliyiz bu mevzulari onu bilemiyorum iste

evlenmeden ortak mal alımına girmeyin.
ama evlendikten sonra kira ödemektense, peşinatınız varsa krediye girilebilir , neden olmasın?

Evlenince aĺın ne olurr ne olmazzz..

Su an calismiyorum okuyorum henuz az bi zaman kaldi bitmesine. Cok mu ileriye dönük dusunuyoruz zamana mi birakmaliyiz bu mevzulari onu bilemiyorum iste

Bence önce bir iş hayatına atılın. Sektörünüzde işiniz ne durumda bunu görürsünüz. Ne kadar maaş alacaksınız bunu görürsünüz. Ondan sonra ev almak gibi bir duruma ölçüp tartarak karar verirsiniz. Bence baya baya ileriyi düşünüyorsunuz.

Biz nişanlıyken almıştık evimizi.
Çok istediğimiz bir yerden denk geldi,nasibimizmiş diye düşündük.

Bunu gündeme kim getirdiki? Benim nişanlım/ sözlüm hadi ev alalım yavaştan muhabbeti yapsa beni gererdi durum sanırım...

Biz eşimle daha nişanlıyken benim ısrarım ile bir kooperatife girdik.Bir yıl nişanlıyken 2 yılda evlendikten sonra birlikte borcunu ödedik ve bitmesini 2 yıl kirada bekledikten sonra evimize taşındık ve şimdi artık borçsuz bir evimiz var. Nişanlınıza güveniyorsanız bence hiçbir mahsuru yok. Tabuyu da ikinizin üstüne çıkarırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Haklisiniz sanirim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…