EVlenmek..

Bunu gündeme kim getirdiki? Benim nişanlım/ sözlüm hadi ev alalım yavaştan muhabbeti yapsa beni gererdi durum sanırım...
Baska bir sebepten dolayi gundeme geldi daha dogrusu ben cozum onerisi olarak sundum

Haklisiniz sanirim tesekkur ederim

Tabi benim söylediğim durumda evi siz ikiniz kendi maaşlarınızla alacaktınız. Aileler destek oluyorsa o başka. Tapuyu ikinizin üzerine yaptıktan sonra sıkıntı olmaz. Ama aileler de tamamını karşılamıyorsa bence beklemekte fayda var.

Bence de mahsuru yok ama yine de danismak istedim yasamis kisilerden duymak istedim tesekkur ederim gule gule oturun evinizde insallah

Evet dediginiz gibi ikimizin maasiyla alinacak en iyisi is hayatina atildiktan sonra karar vermek olacak

Biz nişanlanmadan almıştık.
Ev benim üzerime, krediyi ben çektim, peşinatı eşimin ailesi verdi ama taksitleri yarı yarıya ödedik hep.

Bizde evlenmeden ev-lendik düğünden 8 ay önce aldık evimizi kiraya gitmeyi hiç düşünmedik ve sadece 10.000 tl peşinatımız vardı ev bakmaya gittiğimiz de peşinat rakamını duyanlar pek ilgilenmiyorlardı hatta Krediyle aldık ev eşimin üstüne evlendiğimizde 8 taksit ödenmişti sonra düğün takılarıyla biraz yapılandırma yaptık şu an işin sorun yok.Bence belli bir geliriniz varsa hiç düşünmeyin derim

henüz işin yok ama kredisiz ev alma yolundasın.helal olsun hahahaha

Evlenmeden önce ev almayı düşünmedim.
Şimdi olsa yine düşünmem. Evlilik hayatıma o kadar borçla başlamak istemezdim.
Şuan okula devam ediyorum, eşim 2 aydır kendi işinin başına geçti ve çok şükür çok daha iyi kazanıyor.
Ben de çalışmaya başlayınca almayı düşünüyoruz evi. Hatta bir süre birikim yaptıktan sonra.
Herkes ev sahibi olarak evlenmiyorya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…