Evlenmekle ne elde ettiniz?

yazı çok eski ama yorumlayalım
genelinde zaten kadının rolü evde yemek ütü yapayım kocam bana baksın şeklinde değil, iki taraf da çalışıyor.
Makul biriyle evlendiyseniz ev işleri birbirine karışıyor, yemeği kadın ya da erkek, süpürgeyi, temizliği vs her şeyi birlikte yapıyorsunuz, yani yazı tam okunduğu gibi değil.
evlilik bir statü mü, herkes inanılmaz karşı çıkıyor ama evet statü. bunu statü haline getirenler de biz kadınlarız maalesef. Geç evlenenlerden biri olarak biliyorum ki arkadaşlarınız genel olarak fikirlerinizi önemsiz buluyor, sizi hala -nedense?- çocuk gibi görüyorlar çok ciddiye almıyorlar. Siz onlar için sorumsuz, sadece gezen insanlarsınız, çok ciddi sorunlarınız olamaz, genelde aranmazsınız, aramanızı beklerler. Çünkü sizin hiçbir sorununuz yoktur, hala çocuk gibi geziyorsunuzdur. Hele sevgiliniz yoksa ne anlatacaksınız ki zaten? Neden konuçacaksınız? Boşversenize.
He biraz şanslı, iyi kazanan, gezen bir insansanız biraz hayatın o boyutundan uzaklaşmak için ararlar evet ama onlar çift olarak geziyorlardır zaten. Sizin gezdiğiniz yerleri de "hoppa" bulurlar bu sefer de.
Evlenince maalesef "başarmış" olursunuz. Başardığınız şey iki kişi aynı evde görev dağılımını karşılıklı sevgi içinde yapabilmeniz, tebrikler! Kazandınız. Aslında bakarsınız ki sonrasında kimse öyle çok da mutlu değil. Su çok güzel değilmiş yani. Ama çocuk... O çok farklı bir konu tabi ki.

Keşke biz bu coğrafyada kadın olarak evlenmeyenleri bu kadar hor görmesek, evlenenler için de beraber hayatı paylaşacak birini buldukları için sevinsek. Çünkü evlenmek hayatı paylaşmaktır. Herhangi bir sorunda yanında "başarabilirsin rocky!" diyecek destek bulabilmektir. Yoksa biri bana yemek yapsa nee ben birine yemek yapsam nee biri bana para getirse nee ben evi çekip çevirsem ne, bunlar zaten tek başına kalınca da yapılabilecek şeyler.

Hicbir cumlesinin benim evliligime uymadigi sacma sapan Okumasi zaman kaybi olan bi yazi..

Evet evli hemcinslerimizi piste alalım..
Konuyu takipteyim.

Gereksiz bence. Bu yazıyı çevresinde ünlü, zengin koca arayanlara yazmış herhalde. Statü falan:) en azından benim üzerime alinabilecegim bir yazı değil
Oha 2006... 14 yasimdaymisim:) yaşlandık beee...

Benim evliliğimle hiçbir alakası olmayan saçmasapan bir yazı. Ne mi kazandım, iyi bir yol arkadaşı,suç ortağı, hayat özgürlüğü,yanımda arkamda duran her daim bir güç, her gece birlikte uyuduğum bir nefes, sevmeyi daha çok sevmeyi ve sevilmeyi aynı eve sığdırdığım varlığına şükrettiğim bir adam ve sayesinde anne olmayı beklediğim Ve sadece aynı heyecanı paylaşabildiğim tek insan. Daha söylenecek söz yok bence...

En yakın arkadaşınla sevişebilmek mükemmel bir şey mesela

Pöfff buralar tarlayken acilan konuyu nasi buldunuz yav

Üfff başkalarının hayatını eleştirerek prim yapmaya çalışan çakma aydınlardan bıktım artık bu nasıl uslup ya bide böyle insanlar yazı yazıp halkı yönlendiriyorlar güya.Şu evlenenlerin bekarları bekarların evlenenleri yermesi bitsin artık.herkes kendi hayatına baksın, başkası belki o şekilde mutlu karışmasın.Ne kadar müdahaleci insanlarız hep başkalarının yaşadıklarını eleştirerek bi yerlere gelmeye çalışıyoruz.Hayat kısa herkes ne istiyorsa onu yaşasın, kimsenin bir diğerinin içinde bulunuğu durumu aşağılama gibi bi lüks yok.Yazıdada tek bir zeka pırıltısı yok

Yazının erkekler için olan kısmı gercekten doğru ve mantıklı ayrıca evliliği tercih etmeleri için baya geçerli sebepler ama kadınlar için olan kısmının çoğu elle tutulacak seyler değil, bir kadin evlenince bir erkek kadar kârlı çıkmıyor bence, tabi dizilerdeki o mükemmel erkekle evli değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…