- 10 Ekim 2014
- 32.606
- 146.632
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
Ben açıkçası bu bakış açısını anlayamıyorum. Evliliği düşünün mesela, kendi kendinize... düşünün düşünün, ee sonuç? Evlilik böyle düşünülen bişey mi ben mi bazı noktaları kaçırıyorum?
Karşınızdaki insana baktığınızda “bu adamla ömür geçer, eskilerin deyimiyle bu adamın ekmeği yenir, bu adamdan iyi baba olur” diye düşündüğünüz zaman düşünürsünüz evliliği. Şimdiden nesini düşünüyorsunuz? Görüştüğünüz kişiyle de sohbet etmenin zaman geçirmenin eğlenmenin tadını çıkarın. Duruma göre hayat sizi zaten o evlilik yoluna sokuyor.
Bana da garip geliyor bu evliligi dusunmek, dusunmemek. Şu yaşta evliliği dusunmeye başladim, şu yaşta evliliği hiç dusunmuyordum gibi şeyler. Evlenecegimiz adam bizim ne zaman evlilik dusunup dusunmedigimize gore çikmiyor ki karsimiza...

Yani hayatina "O" olabilecek kişi geldiginde şuan dusunmuyorum tişikirler filan mi diyorlar?

Ben de oturup "şuan evlenmeliyim" diye dusunmedim mesela ama karsima eşim ciktiginda evlenmeyi dusundum evlendim, ha zaman uygun olmasaydi birlikte beklerdik işte.