- Konu Sahibi agresifkiz
-
Korkmadım iyiki de evlendim dünya varmisBenim gibi olan var mı merak ediyorum bu yüzden buraya yazmak istedim belki yalnız değilimdir. Bu ara ciddi ciddi etkilendiğim birisi var ve benimle ciddi olduğunu söylüyor. Ama şöyle bir şey var ki ben evlilik fikrini düşününce çok korkuyorum. olabilecek kötü ihtimaller aklıma geliyor. Ya çok mutsuz olursam diyorum. Ya hiç beklemediğim şeyler olursa, beklemediğim gibi biri çıkarsa. Bunlar gibi daha bir sürü şey. Hatta evliliğe gelene kadar biriyle ciddi bir ilişki bile sonunda üzülürsem diye korkutuyor beni. Herkes eninde sonunda üzer gibi geliyor çünkü. Anlamadım insanlara olan güvenim mi kalmadı bağlanma problemi mi yaşıyorum ne oluyor anlamış değilim. Sizce neden böyle? Ya da böyle olan var mı?
Dünya varmış derken o kadar mı iyi bir şey evlilik?Korkmadım iyiki de evlendim dünya varmis
Benim için öyleydi, herkesin evliligi farklıdırDünya varmış derken o kadar mı iyi bir şey evlilik?
İyi de konu sahibi evlilikten korkan var mı demiş evliliği güzel olanlar kimler dememişBenim için öyleydi, herkesin evliligi farklıdır
Herkesin anneden babadan kardeşten arkadastan yana şansı aynı olmadığı gbi...
Yani çok ilginç bı durum değil, sizin üniversite yıllarıniz harikadır mesela( sadece örneklediriyorum) .. benim evlilik yıllarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?