Evlenmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu arkadaşımın kız kardeşi açıyo bizzat yorumları okuyup cevaplayacak
Slm kızlar öncelikle yaşım 27 erkek arkadaşım 28 8 yıllık bi ilişki bn manisalıyım o kayseri bu konuya bnzer bi konu daha açmıştım belki hatırlayanlar olur
Üniversite de tanıştık ayrılık dönemlerimiz oldu
Artık evlilik düşünüyoruz
Sorun şu bn Kayseriye gelin gidecem anne ve erkek kardeşi ile yaşayacağız ama bn kv ile yaşamak istemiyorum
Eş adayı ise net bu konuda
Biraz baskın bi karakter
En kötüsü de çok dedikodu yapan bir sülale her şey laf söz olur
Ailem razı değl
Aklım karışık ayrılmak da istemiyorum seviyorum da
Ama mantığımda almıyo
Bna bi akıl verin lütfen
Bencede kv. İle yaşama bn yaşamıyorum ama inan ki evliliğin ilk zmnları eşinle yalniz kalmak isteyeceksin kv. Yaninizdayken mümkün değil istediğin gibi yaşayamazsın evde istedğin şekilde gezemezsin biz mesela eşimle tek başımıza yaşıyoruz ben kapalıyım ve gün boyu evimde açık dolaşabiliyorum tişörtle eşim işten gelince gidip boynuna atlayabiliyorum ama kv. Ile yaşayınca mümkün olmayacak sende zorla söyle sıkıntıları baktın umursamadı hala dediği dedik bırak gitsin bu devirde kimse kv ile yaşamıyor Allah kolaylık versin 🤲🏽

Ne bilim ya kaç dio bana
Vay anasını ya. Aileni karşına alacak kadar sevdiğin adamın senin için hiç birşey yapmayacağını geç olmadan görmelisin..
Konudaki ironi de net!
Seni annenden ayırırken kendi annesine kıyamıyor. Vermen gereken cevap basit değil mi sence?

Ne bilim ya kaç dio bana
dio yapio ne bilim

Hangi universiteden mezunsunuz ? Türkçe'yi yazamıyorsunuz yahu ?

Siz egitimli donanımlı bir insansınız. Aileniz sizi meslek sahibi olun elin oğluna boyun eğmeyin diye okutmadı mı ?

Şu zamanda kayinvalide ve esinizin kardesi ile yasamak nedir ?

Ev bakamayacak adam evlenmesin. Siz de çalışın. Üretin.

Kaç demek ne demek ?
15 16 yasında köy yerindeki kızlar bile boyle konusmuyor artik

Şoktayım.

Sizin anneniz yok mu ? Cami avlusunda mi bulundunuz ? Agac kavugundan mi ciktiniz ? Annemle oturacagim ben de diye diretin

Diplomalar ataerkillikten sıyrılmaya yetmiyor yok olmuyor

Aileni dinle. Esin cok iyi olsa da ayni evde olmak tat vermez. Gittigine geldigine, anneni aradigina kadar karisirlar. Kendi duzenin olmaz. Evlendigini yuva kurdugunu anlayamazsin. Gelene gidene hizmetcilik yaparsin. Esinle agiz tadiyla kavga bile edemezsin. Banyo yapmak istesen yanlis anlasilir mi diye cekinirsin. Ayni tuvaleti ortak kullamak zorunda kalacaksin. Kendini hep o evde misafir gibi diken ustunde hissedeceksin. Soyle uzanip bir tv bile seyredemeyeceksin. Esinle yatak odasi haric hic basbasa kalamayacaksin. Tatile esinle basbasa gidemeyeceksin belki de, onlarla cumbur cemaat gideceksin her yere. Evlilik sence bu mu? Aileni dinle.

Şimdi o elindeki klavyeyi bırakıp usulca telefonu açıp terk ediyorsunuz.
İlişki olmuş 8 sene, yalama olmuş, yaşın en güzel zamanları saçma sapan sıkıntı ile zaten geçmiş. Tabi eğer böyle sıkıntı çekmeyi, acı çekmeyi seven bir tip değilseniz, hayatınızın en mutlu, umutlu olması gereken zamanlarını daha fazla böyle bir adam için harcamayın. Size seçenek bırakmayan, bağlayan ve mutsuz eden bir adam, sizi hak etmiyordur. Ana seviyorum vs vs hikaye. Buraya bir yıl geçmeden delireceğim, şu şunu dedi vs aileme söyleyemiyorum değişir mi, bir kaç sene sonra da çocuğum var, ayrılamıyorum diye diye diye anneciğim diye anneciğim....

Babası ölmüş o dönüyo evin önünde evin babası gibi olmuş
Aileni bırakıp kaç tabi, koca önemli. Kayınvalide kayinla yaşamaya başlarsan görürsün dünya kaç bucak. Bir hayırlı evlat sevgilin olsun sende anne babanızı bırakıp kaç.

Konuyu arkadaşımın kız kardeşi açıyo bizzat yorumları okuyup cevaplayacak
Slm kızlar öncelikle yaşım 27 erkek arkadaşım 28 8 yıllık bi ilişki bn manisalıyım o kayseri bu konuya bnzer bi konu daha açmıştım belki hatırlayanlar olur

olmuyorsensiz bundan önce bir sürü kurala uymadınız yönetimce ikaz edildiniz hatırlarsanız, aklınıza her esen konuyu da BDV'ye açtınız, yetmedi üyeliğinizi arkadaşınızın kız kardeşine 2. kez kullandırıyorsunuz.

Kullanım sözleşmesinde der ki: "Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."

Üyeliğiniz iptal edilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X