EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

valla bu pek başkalarının fikriyle verilebilecek bi karar değil gibi....
kangisni seviyosan onunla evlenmen tabi mantıklı olan...

harbi ya? iki kişiyi aynı anda elde tutmuş hem karnım doysun hem pastam dursun muhabbeti...ne akıllı kadınlar var. :)

harbi ya? iki kişiyi aynı anda elde tutmuş hem karnım doysun hem pastam dursun muhabbeti...ne akıllı kadınlar var. :)
Ağustos ayında Hüseyin'e olan yoğun duygularına ait bir konu açmış konu sahibi...Şimdi tamamen vazgeçmiş de sanki evlenirse mantık evliliği yapacakmış gibi görünüyor.
Ne çabuk başkalarından hoşlanıyorsunuz anlamıyorum ki.

ben neyi vurguladım? kimi küçümsedim?
sanayide çalışan insan değil mi dedim? ekmek parasını helalinden kazanmıyor mu dedim?
neyin kafasındasın?
kimi sorguluyorsun?

evet okudum şimdi.bir de25 yaşında arkadasımız..aklı hawai mı dıyelım fazla akıllı mı bılemedım.ne ara huseyın gıttı ellerı ayakları yerden kesılıyodu bı ara hanı...enteresan bı aşk stili :)

Ajan gibisin

ben neyi vurguladım? kimi küçümsedim?
sanayide çalışan insan değil mi dedim? ekmek parasını helalinden kazanmıyor mu dedim?
neyin kafasındasın?
kimi sorguluyorsun?
Nasıl neyin kafasındayım?

Nasıl bir yaklaşım bu böyle..

Betimlemenden ben onu anladım. Ama başında da öyle bir niyetin yoktur herhalde dedim.

Ama benim yaklaştığım kibarlığı hak edecek biri değilsin bence.

Kafam da gayet yerinde.

benim eşimle aramda 7 yaş var ben 23 eşim 30 yaşında evlendikten sonra işyerine gittim işe yeni başlıyan kız beni eşimin kızı sandı eşime kızınız sizi çagırıyor diye seslendi ben pek umursamadım ama eşim bozuldu tabi :)evlilikte öyle tip yaş falan önemli değil eger seviyorsanız zaten hiçbirşeyi gözünüz görmez kulagınızda hiçbir şeyi duymaz:)

Benim dayımın kızı vardı kendiside biraz çirkin sonra bu çok yakışıklı biri ile evlendi hatta annesi etrafta damadının nekadar yakışıklı olduğu ile övünüyordu sürekli ama bu adam okadar karaktersiz çıktıkı dıştan bakınca nekadar yakışıklı ise içide okadar iğrenç çıktı dayımın kızına dünyayı dar etti kız hastanelik oldu ve şuanda boşanma aşamasındalar ikide çocukları var. demem oki asla dış görünüşe aldanmayın.
mesela benim eşim boyu benden epey kısa omzuma geliyo nerdeyse evlenirken bende çok tereddüt ettim ama şuan sorsan bence dünyadaki bütün erkeklerden yakışıklı çünkü tertemiz bi kalbi var asla kırmaz beni hiç kimseye hiç bişeye özendirmez anlayışlı sabırlı hepsinden önemli çok iyi bi baba iyiki evlenmişim onunla.

işte sana iki örnek kararını sen ver.

öyle herşeye anladığın gibi yorum yapılmaz dostum,
senin ne anladığın değil benim ne anlattığım önemli.
Ayrıca evet kibarlıktan hoşlanmam, insan olsun yeter.

sen hüüseyını takmıssın bırkere dış görünüşünden dolayı ,ileride sorun olur yaşı olgun gösterıyor dıye ama ben olsam senın yerınde hüseyın gıbı efendı bırını ssecerdım mutlu huzurlu bır yuva ıcın.diğer çocuğa gelince düşün tasın artıları eksılerı nedır kıme daha yakın hıssedıyorsun sonuçta aynı evı paylaşacaksın .önce mantık derım sonra aşk hayırlısı olsun canım

Ben de burdan okudum, alkışlar bu üyeye litfen

Cok tesekkurler alkislar icin.. :)
Sakasi bir yana toplam iki konusu var. Ilk konusu Huseyin Bey.. Beyefendinin karsisinda eridiginden ve acilamadigindan bahsetmis ama simdi beyefendi istemeye gelmesine ragmen evet dememek icin direniyor gibi.

adamin buyuk durmasindan ziyade senin ona duygun onemli ve sen o adami sevmiyosun zaten, mantiken oturtmussun.. seviyo olsan o mu o mu demezdin
tip onemli mi? kisiye gore degisir.. onemli olan sana guzel gelmesi.. gonul kimi severse guzel odur..

Evlenip de kimsenin başını yakmayın lütfen. Gömlek alıyormuş gibi anlatıyorsunuz; yok biri zayıf gösterdi ama diğerinin de rengi güzel...evlenseniz bile acaba diğeriyle mi evlenseydim diye de düşünürsünüz. Çok yanlış

Iyi olani sec. Bastan verilen sozlere heves etme, genelde evlenince cok bi deyeri kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…