ha ha, inanmak başarmanın yarısıdır,Hain corc,kaptı taş gibin hatunu tabi,o yüzük çıkar parmaktan az kaldıııı
ha ha, inanmak başarmanın yarısıdır,bizi de unutma ama, banada Leo'yu ayarlısınız artık
Ben olayları neden algılayamıyorum acaba?
Sizi istemeye geldiler değil mi? İstemeye geldikten sonra neden başkalarına bakıyorsunuz? Bu sanayici vatandaş sizin bir nevi başınızın bağlı olduğunu bilmiyor mu?
Ayrıca tip önemli elbette ama ilk kriter olmamalı bence. Baktığınızda "ne çirkin adam" diye düşünmüyorsanız sorun yok.
Ağustos ayında Hüseyin'e olan yoğun duygularına ait bir konu açmış konu sahibi...Şimdi tamamen vazgeçmiş de sanki evlenirse mantık evliliği yapacakmış gibi görünüyor.harbi ya? iki kişiyi aynı anda elde tutmuş hem karnım doysun hem pastam dursun muhabbeti...ne akıllı kadınlar var. :)
ben neyi vurguladım? kimi küçümsedim?Kızma ama bu da olmamış şimdi. Aslında niyetinin küçümsemek olmadığını düşünüyorum. Ben yanlış kelime kullanımından kaynaklı yanlış anlaşılmaları vurguladım.
Yoksa sanayide çalışan da insan. Ekmek parasını helal kazandıktan sonra haram kazanan para babasından daha makbul.
Ağustos ayında Hüseyin'e olan yoğun duygularına ait bir konu açmış konu sahibi...Şimdi tamamen vazgeçmiş de sanki evlenirse mantık evliliği yapacakmış gibi görünüyor.
Ne çabuk başkalarından hoşlanıyorsunuz anlamıyorum ki.
Ajan gibisinAğustos ayında Hüseyin'e olan yoğun duygularına ait bir konu açmış konu sahibi...Şimdi tamamen vazgeçmiş de sanki evlenirse mantık evliliği yapacakmış gibi görünüyor.
Ne çabuk başkalarından hoşlanıyorsunuz anlamıyorum ki.
Nasıl neyin kafasındayım?ben neyi vurguladım? kimi küçümsedim?
sanayide çalışan insan değil mi dedim? ekmek parasını helalinden kazanmıyor mu dedim?
neyin kafasındasın?
kimi sorguluyorsun?
Herkes hanimefendinin Huseyin bey ile alakali actigi ilk konuyu okumak ister belki.. Buyurun:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nim-karmakarsik-duygularim-yardim-kiz.731205/
Ajan gibisin
Merhaba kızlar ..
özel sektörde çalışıyorum . Çalıştığım iş yerinde biri var Hüseyin diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında başlarda ona karşı bir hissim vardı sonra oda benden hoşlanmaya başladı biz buluştuk bir kaç kez.. Namazında abdestinde çok dürüst bir adam..
Ama tipi epey yaşlı gösteriyor hatta bir kez buluştuğumuzda yanımda babam sandılar o derece büyük gözüküyor.. Ben zaten küçük gösteren bir kızım oda büyük gösterince baya sorun oluyor içten içe..
Sonra ailesiyle istemeye geldiler dedem babam annem çok beğendiler beklediğimin aksine..
Sadece tipi büyük gösteriyorum onun dışında karakteri çok sağlam beyefendi bir çocuk ailesi de çok iyi dediler..
Hatta dedem mutlaka kabul et dedi..
Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
kendisi evlenmek istiyor benle..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani..Ve beni aşırı seviyor şimdiden araba falan almış bana evlenirsek sen kullanacaksın bu arabayı diye..O derece planlıyor hevesli..
Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyin çok iyi biri..
Sizce ne yapmalıyım özellikle evli bayanlar yorumlar mı(
Nasıl neyin kafasındayım?
Nasıl bir yaklaşım bu böyle..
Betimlemenden ben onu anladım. Ama başında da öyle bir niyetin yoktur herhalde dedim.
Ama benim yaklaştığım kibarlığı hak edecek biri değilsin bence.
Kafam da gayet yerinde.
Ben de burdan okudum, alkışlar bu üyeye litfen
adamin buyuk durmasindan ziyade senin ona duygun onemli ve sen o adami sevmiyosun zaten, mantiken oturtmussun.. seviyo olsan o mu o mu demezdinMerhaba kızlar ..
özel sektörde çalışıyorum . Çalıştığım iş yerinde biri var Hüseyin diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında başlarda ona karşı bir hissim vardı sonra oda benden hoşlanmaya başladı biz buluştuk bir kaç kez.. Namazında abdestinde çok dürüst bir adam..
Ama tipi epey yaşlı gösteriyor hatta bir kez buluştuğumuzda yanımda babam sandılar o derece büyük gözüküyor.. Ben zaten küçük gösteren bir kızım oda büyük gösterince baya sorun oluyor içten içe..
Sonra ailesiyle istemeye geldiler dedem babam annem çok beğendiler beklediğimin aksine..
Sadece tipi büyük gösteriyorum onun dışında karakteri çok sağlam beyefendi bir çocuk ailesi de çok iyi dediler..
Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
kendisi evlenmek istiyor benle..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani..Ve beni aşırı seviyor şimdiden araba falan almış bana evlenirsek sen kullanacaksın bu arabayı diye..O derece planlıyor hevesli..
Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyin çok iyi biri..
Merhaba kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?