EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

sen sımdı her iki adayınada olumlu izlenimler yarattın ama kimi şeçecegini bılemedın ve bızemı soruyorsun.

oncelıkle ıkı tane nasıl buldun ben daha bır tanesını bile bu güzelliğimle bulamadım asıl ben yardım ısterım senden :) :)

demekki o kadar da güzel değilsin

Gerçek muhafazakarları tenzih ederek söylemek istiyorum, hanım kızımız muhtemelen muhafazakar bir ailenin söz dinleyen cici bir kızıdır... Üniversiteden sonra da iş hayatında 2 kişiden ilgi görüp bir de evlenmek isteyince... tabi ikilemde kaldı.

bu arada sanayici (!)
lise mezunu diye istemiyorsun ya,sen ne mezunusun..
üniversite mezunuymuş. Geçtiğimiz 2 yılda Avrupa Uzay Ajansı bünyesinde ülkemizi temsil etmiştir. CERN ekibinde bulunmuş ve artık evlenmek istediğini anlayınca da yurdumuza dönüp ailesinin yanında yaşamaya karar vermiştir...

ben seçilmem seçerim diyorsun yani
iyiymiş valla
biri sağ çepte,diğeri sol çepte
artık bir karar ver yazıktır ikisinide umutlandırıyorsun
aynı şeyi sana yapsalar????

Önemli olan saadet dısardn nasl batkları önemli değil ... yası büyk dediğin ayakları yere basan biri anlaslan... sonra diğeriyle maddi skntılara girince gençlğin yakışmanın anlamı kalmaz...

Şimdi benim anlamadığım, önce siz bu adamdan etkilenmişsiniz, sonra o size ilgi duyunca mı çirkin gözükmeye başladı?
Kısmetiniz bol olsun tabi de, 2 kişi nasıl aynı anda sizi seviyor, evleneceğim kız bu diyor? Hani yeşil ışık almadan kimse birisine bu kadar açılabilir mi?
Hızlı karar verin bence, biri diğerinden haberdar olursa hoş olmaz sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…