• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmem için erken mi sizce

Bence Geç evlenmenin de kendine göre dezavantajlari var. Erken evlenmeninde..
O yüzden bulunduğunuz konum ve eş adayinin durumuna göre sizin de olgunluğunuza vs.. değişir bu durum.

Nişanlım polis ben bu yıl okulu bitiriyorum geçim konusunda sorun olacağını sanmıyorum erken mi diye düşünüyorum sadece
Vay erken evlenip te mutlu olan ama benim çevremde bu yaşta evlilik yapanlar hep lise mezunu ev hanımı. Beklentilerin ona göredir senin kariyer vb beklentilerin yoksa kısa zaman içinde evlen.

:110: O şimdi bile hergün dışardan yemek yiyo düzeni yok çok üzülüyorum ondan bi tanısan çok iyi birisi hiç hatası olmadı bana karşı ben ona em iyisini yapmak istediğim için öyle düşünmüştüm ama bilemiyorum
kendin de çalış hizmetçi tutarsınız o yapar.kimse hayatini adamana değmez çok pişmanlık yaşarsın bu düşünceyle

Evlenmek coook farklı bir olay. Bir kere boşanmak için kimse evlenmiyor o yüzden yürümezse boşanırız fikriyle hicbir şekilde evliliğe girişme. Tüm yorumları okumadım ama bi atanma mevzusu var sanırım. Evlendiğinde doğuya veya bulunduğun ilden başka bir ile ataman çıkınca eşin su andaki sevgilin seninle gelecek mi sana destek mi olcak kostek mi
Bence geç evlenmenin de erken evlenmedin de hem avantajları var hemde dezavantajları. Kendinde evliliği yürütebilecek cesareti görüyorsan o olgunluğa eriştiğini düşünüyorsan geç değil. Bazilari 30 olur ama kendinde o cesareti gosteremez. 18 yasinda evlenip mutlu olan da var. Bu biraz kumar
Ama unutma evlilik flört yada sevgililik gibi değil çok farklı bir olay. Zaman ve şartlar insanı değiştiriyor bazen olumlu yönde bazen olumsuz yönde. ;)

ne ara birbirinizi tanıdınız?

utançtan 3 snaiye gözleirne bakamadığınzı admala evlenip sevişme fikri normal mi geliyor?

bütü bence.
Canım ben evlenmeden öyle şeylere karşıyım evlenince alışmak daha uygun saçma saçma yorum yapmayın lütfen evliliğim ne anlamı kalıyo

2011 yilinda esimle tanıştım. 2013te askerden geldi Aralık ayinda sozlendik. 2. Siniftim o sene mezun oldum. Haziranda mezun oldum, ekimde evlendik. Bence hatali davrandim. Esim askerden yeni gelmisti hemen sozlendik ben daha okuyordum. Aileme hiç faydam olamadi maddi açıdan. Keza eşiminde babasi o sene işten ayrildi ve biz nisanliyken maddi sikintilar yuzunden cok kavga ettik. En az 1 sene daha bekleyebilirdik. En azindan ben mezun olduktan 6-7 ay sonra sozlenseydik yine 6 ay sonra evlensek cok baska olurdu. Bence acele etmeyin. Şuan 3 yillik evliyim. Evli olunca iş seçimleride onemli oluyo. Eşinle saatlerin uyuşmuyo. Zaten yeni mezunsun iş stresi var birde ev yükümlülükleri ekleniyo üzerine. Bence iyi düşünün

Canım ben evlenmeden öyle şeylere karşıyım evlenince alışmak daha uygun saçma saçma yorum yapmayın lütfen evliliğim ne anlamı kalıyo

ben zaten hadi git şimdi seviş demedim. 7 yıldır konuşuyosunuz ama 3 sn gözlerine bakınca utanıyosun, e ne alaka? nikah kıyılınca gökten rahatlık meleği inmeyecek yani. ayrıca zaten uzak mesafe anladığım kadarıyla. öyle aman aman sevgililikte yaşamamışsınız. birbirinizi tanımıyosunuz resmen. olgun değilsin bence bi süre uzak dur bu işlerden.

ne ara birbirinizi tanıdınız?

utançtan 3 snaiye gözleirne bakamadığınzı admala evlenip sevişme fikri normal mi geliyor?

bütü bence.
Tanışmak için illa her fırsatta buluşup bişeyler yapmak gerekmiyor yeteri kadar görüştük yüz yüze ve şuan sözlüyüz ailesini tanıyınca zaten kafamda bişeler beliriyo insanın şuan da da görüşüyoruz fırsat oldukça aile onayı var çünkü

Bence erken canım, okul bitsin evlenince çok zorlanırsın. Eline mesleğini al yine istemezsen calisma ama bi kenarda dursun. Bu illa ki bosanacaksin lazım olacak gibi bi konu değil. Eğer kendi ayakları üstünde durabilecek bi kadın olursan eşin de ona göre davranacaktır.

Tanışmak için illa her fırsatta buluşup bişeyler yapmak gerekmiyor yeteri kadar görüştük yüz yüze ve şuan sözlüyüz ailesini tanıyınca zaten kafamda bişeler beliriyo insanın şuan da da görüşüyoruz fırsat oldukça aile onayı var çünkü

görüşüyoruz dediğiniz napıyosunuz mesela, kafede filan mı oturuyosunuz? yani tam olarak ne yaşadınız? 7 senede kaç kere görüştünüz. lisede 9-10 ayda b,i görüşüyoduk demişisniz. totalde nasıl bi sevgililik oldu sizinki?

Çok yanlış düşünüyorsun canım.Tanımak için illa her fırsatta görüşmen gerekiyor.Hatta öyle olanlar bile aynı eve girince hiç tanıyamamışım diyor.Çok az tanıyıp çok emin konuşuyorsun.Öyle olmadığını anlatıyoruz sana tecrübelerimize dayanarak bizde.

ben zaten hadi git şimdi seviş demedim. 7 yıldır konuşuyosunuz ama 3 sn gözlerine bakınca utanıyosun, e ne alaka? nikah kıyılınca gökten rahatlık meleği inmeyecek yani. ayrıca zaten uzak mesafe anladığım kadarıyla. öyle aman aman sevgililikte yaşamamışsınız. birbirinizi tanımıyosunuz resmen. olgun değilsin bence bi süre uzak dur bu işlerden.
Bak sana uzun uzun anlatayım evlerimiz yakın ama buluşmadık hiç bi şekilde evlerimizin arası 4 dakika bile değil ama buluşmak istemedik hem de birileri görür korkusu vardı sonra ben üniversite o üniversiteye gitti devam ettik ara ara yılda belki 1 ya da 2 kez görüşüyorduk yüz yüze sonra o atanınca sözlendik söylendikten sonra her fırsatta görüşmeye başladık anlatabildim mi utanıyorum bu benim yapım alışmam için sürekli yanımda olması gerek ve bu evlenince olur

Back
X