merhaba öncelikle, simdi söyle güzel kardesim..
cekecegin varsa yasin bir önemi yok. otuzunda evlen kesinlikle kocanla problem yasamazsin da diyemez kimse.
Hayat bu her dönemin farkli zorluklari var, bunu bastan bilip cesaretli ve de sabirli olmak gerek.
Kendimden örnek vereyim erken evlendim evet 21 yasinda. bile isteye evlendim, bir de yurt disina geldim. Egitim alsam bile sosyal cevremdeki insanlarin beyninde fosfor kalmamasi nedeniyle epey bir sorun yasadim, yasattilar. Kaynanam da oldu, naber

en cici kismi bu zaten.
zorluklar yasadik ama biz birbirimizle de büyümüs, olgunlasmis olduk. Biz her gecen gün daha güclü bir bagla baglaniyoruz, bes senedir evliyim iki de cocuk yaptim, esim ilk zamanlarda öküzlük de yapti ama sansima iyi yönde olgunlasti.
Kimin hatalari olmuyor k.., Ha en büyük eksisi kariyer yapamadim, cocuklari büyüttükten sonra baslayacagim.
Kadin olarak dogduk zaten illa bir yerde zorlanacaksak bu da kadin oldugumuz icin, tasidim dogurdum emzirdim derken kendimden kayli ödün verdim. Ha herkes anneligi farkli yasar ama benim gercegim bu. Kendi hayatimdan caldim evlatlarim icin. Bes yil sonra olsa yine aynisini yapardim, on yil da olsa.
Ben kendimi kariyerimi bekleteduruyorum. Esim de calismami, kendime zaman ayirmami cok istiyor. Tek maasla da pasalar gibi gecindigimiz icin ben bes yildir ev hanimi cocuklu bir kadinim.
Aslinda ben cok iyi bir örnegim. Bir de bu tarafini gör. Ama cevremde bu mutlulugu yakalayamaya cok insan var. Herkes benim gibi diyemecegim. O yüzden kimseye erken evlen diyemem.
Ha bekleyince daha cok olgunlasirsin ise girip calisirsin o güzelligi var, ki hayli büyük bir artidir bu.
Bir de ben zaten yemek yapmasini bilmezdim evlenirken, esim yapamayacagimi düsünürdü hatta. Bizim icin evlenmek icin tek sebep beraber uyumak kokumuzu icine ceke ceke. Her gün sarilmak( cocuklar girdi araya =)
Yani ask icin, yakinlik icin evlenmek zorundaydik da evlendik. Yemek yapayim diye evlenmek sacma geldi bana. Özlüyorum seviyorum desem yine anlarim. Ama esim yurt disinda yasiyor olmasaydi bu kadar erken evlenmezdik düzenli bulusur sabrederdik acikcasi. Ben de calismis olurdum. Bilmem aciklayici oldu mu.