• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmem için erken mi sizce

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum:dua:
Bencede erken. Bende senin yaşlarında evlendim. Sana tavsiyem hayatını yaşa karşına daha iyileri çıkacaktır 7 yıl konuşman biraz senin dezavantajın olmuş yaşayacak birşeyiniz kalmamış bence.

Nişanlın çalışıyor mu ya da sen? Evlilik öyle olmaz sevsende iş güç para olmadan sevginize yazık edersiniz birbirinize girerseniz.

Yaşın zaten bana çok küçük geldi. 24 yaşındayım hala evlilik hayali kurmuyorum erken geliyor bana o yaşlar

sebep benim elime baksın istediğim gibi yöneteyim:işsiz:

evladım 14 yaşında aşık olduğun adamla evlenilir mi hiç?
14 yaşındaki aklın şimdikiyle bir mi? ya 10 sene sonrasıyla bir olması mümkün mü?
okulun bitsin kendi ayaklarının üzerinde dur hayatı gör hayata karış hele bir. hala aynı düşünüyorsan evlenirsiniz zaten.

Mutlaka başka düşüncelerde olabilir mesela..

Sözlüyüz zaten şuan

Sözlü olman bişeyi değiştirmez..
Sen düşünceye bak önce..

Şubesini yazmayayım çok detay oluyor ama bu aralar personel sıkıntısı çok fazla herkesin extra görevi var. Hangi şube olursa olsun çok birşey farkedeceğini sanmıyorum. İyi düşün önce okulunu bitir sonra çok pişman olursun
Haklısınız boş bulunup sordum şubeyi..ama şuan o kadar yoğun değil inşallah sizin de düzelir

Nişanlın çalışıyor mu ya da sen? Evlilik öyle olmaz sevsende iş güç para olmadan sevginize yazık edersiniz birbirinize girerseniz.

Yaşın zaten bana çok küçük geldi. 24 yaşındayım hala evlilik hayali kurmuyorum erken geliyor bana o yaşlar
Nişanlım polis ben bu yıl okulu bitiriyorum geçim konusunda sorun olacağını sanmıyorum erken mi diye düşünüyorum sadece

erken evlenmenin sakıncası yok, aksine mutlu da olabilirsin evlilikte amaaa mesleğini yapmayacaksan bile önce okulunu bitirsen daha iyi olur. cunku evlenince okul mokul bitmez. ve okul yarım kalırsa pişman olabilirsin. iyi düşün. once okul sonra evlilik ..

Erken yaşta , okul biter bitmez evlenenleri hiç anlayamıyorum.
Bir dur hele kendi ayakların üstünde. Çok mu meraklısın işten koşa koşa gelip soğan doğramaya, ev süpürmeye??

Erken yaşta , okul biter bitmez evlenenleri hiç anlayamıyorum.
Bir dur hele kendi ayakların üstünde. Çok mu meraklısın işten koşa koşa gelip soğan doğramaya, ev süpürmeye??
Şuan çok meraklıyım valla ya evlenince de böyle olur inşalllah :spor:

erken evlenmenin sakıncası yok, aksine mutlu da olabilirsin evlilikte amaaa mesleğini yapmayacaksan bile önce okulunu bitirsen daha iyi olur. cunku evlenince okul mokul bitmez. ve okul yarım kalırsa pişman olabilirsin. iyi düşün. once okul sonra evlilik ..

Erken evliliği çok matah gibi göstererek örnek vermeyin lütfen..

Evet okulu bitiricem zaten son demlerindeyim

Back
X