- 28 Ekim 2013
- 514
- 834
- 103
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
Eşimle tanıştığımızda ben 16 o 17 yaşındaydı. Aynı lisede okuduk sonra üniversite için aynı şehre gittik 1 sene ayrı kaldıktan sonra aynı evde yaşamaya başladık tam 4 sene aynı evde yaşadık bütün sülalemiz biliyordu aynı evde kaldığımızı. Son sene nişan yapıp öyle gittik okuduğumuz şehre okulu bitip dönünce de evlendik bu yaz yani. Şimdi de 3 aylık hamileyim isteyerek hamile kaldım. Yaşım 24 bu arada. Pişman mıyım asla. Ama neden biliyo musun eşimi tanıyorum,güveniyorum. 2 üniversite okudum biri 2 yıllık biri 4 yıllık şuan son senemdeyim. Yani çalışmıyorum. Belli bi süre çalışmayı da düşünmüyorum. Çünkü önceliğim çocuğumu dünyaya getirmek ve sonrasında kendi işimi kurmak. Eşim bunun hayalim olduğunu biliyo ve elinden geleni yapıyo kendi işimi kurmam için. Yani kime göre erken neye göre erken ? Banada önce evlilik için erken dediler baktılar biz her zaman birbirinin yanında olabilen birbirine gerçekten aşık insanlarız normalde erken ama siz böyle olduğunuz için size erken değil gibi saçma sapan şeylerle geldiler. Çocuk için çok erken dediler (balayında hamile kaldım yani evet normalde çok erken ) zaten birbirimizi 8 senedir tanıyoruz,adama hala ilk günkü gibi aşığım keza oda bunu her fırsatta hissettiriyor e evlenmişim aşık olduğum adamdan çocuk yapmayımda ne yapayım ? Allah’a şükür geçinebilecek,çocuğa yetecek durumumuz da vardı bu sefer onu diyen insanlar ooooo bi sevindiler görmen lazım. Yani insanlar iki yüzlü nabza göre şerbetler genelde. Önemli olan hayatında ki kişiden ve kendinden emin olmak. Yapabilir miyim diye iyi düşün pişman olmak istemezsin böyle bi durumda. Sen kendini de sevgilini de herkesten iyi tanıyorsun karar verecek olan sensin. Ama iyi karar ver lütfen. Hayatını yaşa gez toz diyenler bana saçma geliyo insan asıl aşık olduğu insanla bunları yaparken zevk alıyo çünkü. Sen kalbinle beraber mantığını da dinle mutlaka. Doğru kararı verirsin umarım