- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
Ne güzel yazmışşınız. Tabiki gezsin tozsunHerkes gez toz diyor da kocayla gezilmiyor mu onu anlayamadım. Ben 24 te evlendim 3 yıldır görüşüyorduk aynı okulda. İyi tanidigimi düşündüm. mesleğimi elime aldım atandım ve üç ay sonra evliydim. Çünkü kocamdan uzak kalmaya dayanamıyordum onu ozluyordum. İyi ki evlenmisim. Birlikte gezip tozuyoruz birlikte yaşıyoruz her şeyi birlikte eve geç dönüyoruz birlikte uyukluyoruz akşamları... Keşke şartlar müsait olsa da daha erken evlenseymisim.
Ama herkes benim kadar şanslı olmayabilir. Evlendikten sonra değişen adamlar yok değil mi var. Ama bunun erken evlenmekle geç evlenmekle ne ilgisi var? Böyle bir şey 30 yaşında da başına gelebilir. Eğer ikiniz de kendinizi hazır hissediyosaniz birbirinizi yeterince tanidiginizi düşünüyorsanız evlenin. Yine de tavsiyem okulunu bitir. sozlun polismis yeterince yardımı olamaz sana. Anne evindeki gibi rahat olamayacaksin ev işleri sana bakacak. Derslerinle ilgilenmekte zorlanirsin. Artık öğretmen ataması zor olduğu için de kpss çalış diyemeyeceğim anladığım kadarıyla pek de gözün yok. Yine de çalışırsan eşine de yardım etmiş olursun ileride çocuklarına da daha iyi bir gelecek hazırlamış olursun. İlla öğretmen olmak zorunda değilsin.
Ama yanında aşık oldugun adamla gezmesi tozması daha güzel huzur verici değil midir
Birde uzaklarsa birbirlerinden daha zor onlar için yakın ilişki yürütenlerden farklı bi durum evlilik o yüzden daha mantıklı
Evlilik kötü bir şey gibi yazmış herkes
O zaman niye evliler :)
Son düzenleme: