Evlenmem için yapılan baskılar :)

Ben de 23 yaşındayım ve de 4,5 yıllık evliyim....2,5 yaşında da kızım var......Ben çok erken evlendim , ama şimdiki düşüncelerim olsa daha evlenmezdim....
çOK Doğru düşünüyorsun evlenmekte Hİç acele etme.....Eş her zaman olur..Ama bu gençlik yılları bir daha geri gelmez AsLA ....
Kimsenin lafını takma kafana.....Bir de evlenmeden önce ÜNİverste ni bitir ,..Evlendikten sonra okumak çok zor..
Ben evlendikten sonra başladım üniversteye ama çok zor oldu.....
Kimse senin hayatına karışamaz , boşuna takma kafaya....

Ben de 23 yaşındayım ve de 4,5 yıllık evliyim....2,5 yaşında da kızım var......Ben çok erken evlendim , ama şimdiki düşüncelerim olsa daha evlenmezdim....
çOK Doğru düşünüyorsun evlenmekte Hİç acele etme.....Eş her zaman olur..Ama bu gençlik yılları bir daha geri gelmez AsLA ....
Kimsenin lafını takma kafana.....Bir de evlenmeden önce ÜNİverste ni bitir ,..Evlendikten sonra okumak çok zor..
Ben evlendikten sonra başladım üniversteye ama çok zor oldu.....
Kimse senin hayatına karışamaz , boşuna takma kafaya....

Aynen öyle yapacağım canım. Birini üni başarısız geçti 1 sene sonra bıraktım. Sonra part-time çalışıp para biriktirdim (bu süre içinde şirketlere staj için başvurdum). Ama anladım ki ben illa üni okumak istiyorum. Yaşım biraz ilerlemiş olabilir, Aerynn arkadaşın deyimiyle 'meslek edinecek kafaya' anca şimdi ulaştım.
Geç kalmış sayılmam bence. Geç olsun güç olmasın değil mi :9:

Hayatımda son zamanlarda sık sık karşılaştığım bir konu.
Çevremdeki bütün arkadaşlarım sırayla evleniyorlar. Yakında bir düğün daha var, yakın arkadaş çevremden birisi dünya evine girecek.
İster istemez bana da soruluyor "Sana ne zaman sıra gelecek?", "Damat adayı var mı?", "Evde kaldın kııız elini çabuk tut" :52:

Yahu ne istiyorsunuz benden? Yaşım henüz 22 (23 sayılır), ben hayatımdan çoook memnunum, evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Daha büyük hedeflerim var hayatta, koca herzaman bulunur ama gençliğim birdaha asla geri gelmez.
Biraz geç kalmış olsam da daha üniversite okuyup kariyer yapıcam Allah'ın izniyle. En erken 26 yaşımda evlenmeyi düşünüyorum.

Ben mi anormal düşünüyorum acaba? Nedir bu baskı, bu telaş, bu evlilik koca merakı anlayamadım
:44:

Hayır takmamaya çalışıyorum ama neredeyse hergün biri başımın etini yiyiyo, sana koca bulalım diyenler bile var düşünün artık :52:
Kimler benimle aynı durumda?
Buyrun dertleşelim hanımlar :7:

Bence kafana fazla takmamaya bak, sonucta daha gencsin ve evde kalmis da degilsin!
Bir Arkadas demiski, evliyken de okuyabilirsin.... coook zor!!
Ben Evliyim ve okuyorum... bitmek üzereyim!! Dünyaya birdaha gelsem ayni Adamla evlenirim ama önce okulumu bitirir sonra evlenirim...

Back
X