Heyecandandır. Sevmiyor musun adamı? Bu yüzden bırakılır mi yavKızlar size bi şey danışmak istiyorum . Konuştuğum biri var kötü huyları olmayan beni kırmamaya çalışan iyi biri . ailelere anlattık her iki taraf da çok sevindi ve evliliğe doğru gidiyoruz . Evlenicez ciddiyiz diye ön sevişmeyi denemek istedim açıkçası merak da ediyodum birbirmizin üstünü çıkarttık beklediğim gibi olmadı ama ilk defa gördüğüm için ne olduğunu anlamadım ama ters giden bi şey vardı hissettim sonra kendisi söyledi benimki uykucu çıktı diye bn de heyecandandır dedim gururu incinmesin diye sonrada bi çok bi şey yapmadan giyindik ama kafama takıldı bu bi sorun mu neticede ilk kez beni öyle görüyo şu an daha önce bi şey yaşamadığım bilmediğimden benim için sıkıntı değil ama evlendikten sonra sıkıntı olur mu yol yakınken vazmıgeçmeliyim evlenince düzelir mi
Seviyorum ama açılan isteksiz kocalar başlıklarından sonra akıbetimden korktumHeyecandandır. Sevmiyor musun adamı? Bu yüzden bırakılır mi yav
Aslında güçlü yapılı biri çok ilginç ama kediye dönüştü normalde de beni çok sıkıştıran biri değil ama nezaketinden mi sorun mu var çözemiyorumHıhı evlenince düzelir. 10 kaplan gücünde olur
Evet onunda ilk zaten biraz utangaç ve ahlak kurallarını önemseyen biridir normal mi sizceİlk deneyimi miymiş?
Yani olabilir o zaman,heyecanlanmıştır. Bi ara tekrar deneyin bakalım o zamanda böyle olacak mı?Evet onunda ilk zaten biraz utangaç ve ahlak kurallarını önemseyen biridir normal mi sizce
Güzel kardeşim o işin güçle, yapıyla, kas oranıyla, nezaketle falan hiiiiç alakası yok inan ki.Aslında güçlü yapılı biri çok ilginç ama kediye dönüştü normalde de beni çok sıkıştıran biri değil ama nezaketinden mi sorun mu var çözemiyorum
Ha diyince evlenmiceksiniz heralde bunun sozu var nisanliligi var belli ölçüde yakinlasmalariniz olur elbet az biraz tanırsın. Biraz erken kırıyorsunuz adamın kaleminiSeviyorum ama açılan isteksiz kocalar başlıklarından sonra akıbetimden korktum
Evet açılan başlıklardan sonra farkettim ve korktum açıkçası ama çok iyi biri düzelir mi iyi biri olması evlilğe yeter şart mı bilemiyorum inanınGüzel kardeşim o işin güçle, yapıyla, kas oranıyla, nezaketle falan hiiiiç alakası yok inan ki.
Hemen kestirip atma tabi ki, birkaç şans daha ver ama sertleşme sorunu bir evlilikteki en büyük sorunlardan biridir.
Haklısınız ama malum ülke şartları nişandan dönmek biraz zor şimdiden hal çaresine mi bakmalıyım zamana mı bırakmalıyım bilemedim teşekkürler yorumunuz içinHa diyince evlenmiceksiniz heralde bunun sozu var nisanliligi var belli ölçüde yakinlasmalariniz olur elbet az biraz tanırsın. Biraz erken kırıyorsunuz adamın kalemini
Yok değil maalesef. Ha ben de çok düşkün değilim, sevişmesem de olur diyorsan ayrı mesele tabi.Evet açılan başlıklardan sonra farkettim ve korktum açıkçası ama çok iyi biri düzelir mi iyi biri olması evlilğe yeter şart mı bilemiyorum inanın
Haklısınız bn de öyle düşünüyorum teşekkürler fikriniz içinBence normal değil. Bir kaç kez daha gözlemleyin derim
Onun farkındayım haklısınız acaba düzelir mi onu düşünüyorumEvlilikte çok önemli iyi düşün sadece seviyorum demekle olmuyor
Heyecandan olmuş olabilir. Biraz daha zaman verilebilir, fırsatları değerlendirin. Eğer gerçekten sorun varsa evlenmemelisiniz. Bu arada spontane gelişiyor olması önemli, bu amaçla buluşacağınız kesin olursa ilaç kullanarak sizi kandırma yoluna gidebilir. Durumu inkar etmediyse çmzüm de arayabilir. Sorun devam ederse doktora gitmesini önerin. Kolesterol, şeker gibi hastalıklar da ereksiyon problemi yapar, belki kendisinin de bilmediği böyle bir sorunu vardır.Onun farkındayım haklısınız acaba düzelir mi onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?