eşinin durumuna üzülemedim bile, o adamın içinde bulunduğu durum o kadar acıki, üzülmek hafif kalır. ne olucak yani sen o eski çok aşık olduğun kişiyle konuşunca vicdanın mı rahatlıycak, gerçekten vicdanının rahatlayacağını mı sanıyosun, vicdan yapılması gereken bi durum yokki ortada neyi rahatlacaksın. bence eşinize hissettiklerinizin vicdan azabını nasıl ödeyeceğinizi, bunun altından nasıl kalkacağınızı, eşinize karşı vicdanınızı nasıl rahatlacağınızı düşünün. çok yazık , çok acı. eşinizin yerine koyun kendinizi ona göre hareket edin. " ben özgür bırakırdım seçimlerinde " demişsiniz, ama seçim yapmasını gerektricek bi durum olduğunun sinyalini verdiniz mi, yada açıkca ona karşı ve eski sevgilinize karşı hissettiklerinizi anlattınız mı eşinize. belki bilse oda sizi özgür bırakırdı seçimlerinizde.. amacım yargılamak, kırmak, kabalık etmek değil, ama çok sinirlendim okuyunca ancak bu kadar kibar olabiliyorum. belki haklısınızdır yaşayan bilir ama ne yaşamak ne yaşatmak isterim. bence eşinize haksızlık etmeyin daha fazla. hiç kimse hiç bir şekilde aldatılmayı hak etmiyor...