cnm senle aynı olayı bende yaşadım benim eşim 3 sene peşimde koştu nişanlanınca kurbnalar kesit beni çok seviyordu onun sevgisine güvenerek evet dedim nişanlandık ama nişanlandıktan sonra sanki benim için bişeylerin büyüsü bozuldu karşıma başka biri çıktı ve aşık oldumgünlerce agladım evlenmicem diye nişanlımdan sogudum çok zor zamanlar gecirdim senin gibi aileimn dayatmasıyla evlendim şuan 9 senelik ewliyim 8 yaşındabir kızım 5 yaşında bi oglum var bazen diyorum nişanlımdan ayrılsam o kişiyle evlensem belkide bu kadar mutlu olamazdım eşim çok seviyo beni kendimi onun sevgisine bıraktım önce o kişiyi aklından çıkar kendini eşine ve ailene adapte etbelkide o kişiyle evlensen mutlu olamıcaktın ilk başta güven sorunu yaşucaktınız başka biriyle nişanlıyken ona aşık oldugun için bunu dile getirecekti bence zaman zaan seni yargılayacaktı bizim şer olarak gördüklerimidemutlka bi hayır vardırelindekinin ve evindekilerini kıymetini bil sakın boşanmayı dile getirme ben şu an diyorum iyiki bir hta yapıp ayrılmamışım eşim gözümün içine bakıyo üzülmeyeyim diye bir dedigimi 2 etmiyo senin için önemli olan eşinm olmalı geçmişte yaşama unut onu şuanki zamanın tadını çıkar yoksa ilerleyen zamanlarda şu an yaşamadıgın günler içinde pişman olurusun rabbim herkesin evine huzur versin inşş.. uzun oldu birazkusura bakmayın
Eşim başka bir kadına aşık olsaydı,önünde durmazdım.ona gitmesini isterdim.Onun için değil kendim için.Başka birine ilgi duyan biriyle beraber olmak insanın kendisine saygısını bitirir.Eşim imdi bu durumda malesef.Ben öyle olmayı tercih etmezdim.Seçimlerinde rahat bırakırdım
Çocuk biyere kaybolmadı ki.İstenirse çok kolay görüşülebilir de.Nasıl görüşülür? evlisin görüşmek doğru mu olur? En azından aklımdan çıkarabilmek için,vicdanımı rahatlatmak için konuşmam lazım da evliyken bu mümkün mü?
bende nişanlıyken başka birini sevdim.nişanlımı hiç sevememiştim(görücü usulüydü).aileme direttim ve sevdiğim kişiyle evlendim ama şimdi keşke ailem beni dinlemeseydi diyorum.sende bu tarz bişey yaşayabilirdin.sevdiğinle evlenseydin evlendikten sonra soğuyabilirdin ondan.bana değer veren anlayışlı beni seven bir eşim olsun yeter.ben daha az sevsemde olur.çocuğun olduğunda bence daha ii olacak herşey.çocuk sana birşey düşünmeye fırsat vermeyecek.evinde huzur varsa ona şükret.gerisini düşünme.senin yerinde olmak isteyen yani ii bir eşe sahip olmak isteyen o kadar çok kadın var ki...
Evlilik olunca ne değişiyor,imza mı önemli olan.Evlilik ve flört farkı ne duygusal anlamda (çocuk yoksa), onu anlamıorum.Neden evli isen başkasına ilgi duyarsan sen kötü oluyorsun.Duygu ya bu,kime ne hissedeceğini nasıl karar verirsin.Bakın duygu diyorum.Herhangi bir ilişkiden bahsetmiyorum.Baskasını seviyor diye insan suçlanmaz ki.Başkasınla beraber değil ki sadece aklı onda.Ve aklından nasıl çıkarsın onun peşindeyim? Ya da ayrılıp yeni bir hayat kurma peşindeyim.Geçmişe dönmek niyetinde değilim sadece yanlış yapmak istemiyorum. Oyüzden fikir istiyorum.
Evlilik olunca ne değişiyor,imza mı önemli olan.Evlilik ve flört farkı ne duygusal anlamda (çocuk yoksa), onu anlamıorum.Neden evli isen başkasına ilgi duyarsan sen kötü oluyorsun.Duygu ya bu,kime ne hissedeceğini nasıl karar verirsin.Bakın duygu diyorum.Herhangi bir ilişkiden bahsetmiyorum.Baskasını seviyor diye insan suçlanmaz ki.Başkasınla beraber değil ki sadece aklı onda.Ve aklından nasıl çıkarsın onun peşindeyim? Ya da ayrılıp yeni bir hayat kurma peşindeyim.Geçmişe dönmek niyetinde değilim sadece yanlış yapmak istemiyorum. Oyüzden fikir istiyorum.
Ben de katılıyorum.Ama konu sahibi şimdiki eşiyle 6 yıllık beraberlik yaşamış.Hani ne bileyim elini tutmuş,öpmüş sarılmıştır en azından.O kadar itici bulsaydı devam etmezdi diye düşündüm.
Bence düşünce olarak kendini eşinden uzak tutuyor.
Bir de bu ara nedense hangi konuyu okusam mantık hatası buluyorum.Misal,aşık olduğu çocuğa birşey demeden sessiz sedasız evlenivermiş.Evet dediğini ona söylememiş.Sonra bu aşık olunan çocuk yokolmuş.Şimdi de özür bile dileyemedim diyor.
Burada ne konular okuyoruz,ayrıldıktan sonra rahatsız edenler,kapıdan kovulup bacadan sızanlar.Bu kadar teknoloji var,cep tel var,face mace var.Hiçbiri olmasa gelir kapıda bekler.Ortak arkadaşları da mı yokmuş ? Nereye kaybolmuş o çocuk ???
Çocuk biyere kaybolmadı ki.İstenirse çok kolay görüşülebilir de.Nasıl görüşülür? evlisin görüşmek doğru mu olur? En azından aklımdan çıkarabilmek için,vicdanımı rahatlatmak için konuşmam lazım da evliyken bu mümkün mü?
Siz üyenin sorusunu anlamadınız galiba yada saptırıyosunuz.
üye gidin de eski sevgilinizle flört edin evliyken mi demiş?
siz evlenirken eski sevgiliniz nasıl birden püfff diye kayboldu.
hiç mi duygusu yok hiç mi aramadı yada size lanet etmedi yada vazgeç bu yoldan benim ol demedi.
ne bileyim hiç insani bir tepki vermedi mi?
telini bulup aramadı mı bunu bana nasıl yaparsın sen bana aşıksın demedi mi?
bıçak gibi nasıl kesildi ilişkiniz,olağan akışa aykırı..
hani çok aşıktınız ya o açıdan aykırı..
anlattıklarınızdann asık oldugunuz adamın sizin için birsey yapmadıgını görüyorumm. sessiz sedasız cıkıp gittiniz hayatından ama o sessizlik onun için büyük bir gürültü olmalıydı o kadar asıksa.. erkekler heyecanı sever. sizin sevginize saygım sonsuz ama onunki böyle birseydi sanıyorumm.. ona olan vicdan azabınızı düsünmektense ( sizin için birsey yapmadıgı halde) esinize karsı vicdan azabı duymalısınızz.. o sizi zorlamadı evlenmek için. eger anlattıgınınz kadar iyi bir esse ve sizi bu kadar cok seviyorsa onun kollarında yatarken baskasının hayaliyle yasayan birini haketmiyordur.. empati kurunn. esinizin sizinle birlikteyken bir baskasını arzuladıgını düsününn hemde tüm kalbiyle.. cok canınız acırdı eminim.. en cok sasırdıgımsa esinizin bu kadar iyi bu kadar sevgili oldugunu bilmenize ragmen ona degil de digerine üzülüyorsunuzz. etkileşim elde degildir derler bende buna inanırım ama bu yola girip onuda sevginize ikna ettiyseniz kendinizi iyilestirmeye calısınn. gerekirse destek alın. esinizdenn ayrılacaksanızda onu sevmediginiz için ayrılınn.. bir baskası için degil.
Ecrinnn ışık oldun bana çok sağol.Göremediğim yada düşünmek istemediğim şeyleri,gercekleri sanırım söyledin.Aslında doğrusun sessizliğime hiç cevap vermedi.Ama zaten bnm derdim o değil artık çıktı o hayatımdan sadece vicdan yaptım onu atmam gerek.Çabalıycam eşime sarılmak için.Peki cinsellik onu nasıl aşıcam.Bu konuda yardım alıp düzelen var mı? Ben pek ona inanmıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?