Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz ailemin haberi yok sadece ufaktan çıtlatıyorum alışsınlar diye..Ama bizimde sorun cıkacak memleket ile ilgili babamın haberlerde oranın adı geçtiginde çok sinirlenirAma ben sevgilimden eminim..çok şükür ailesine iyi insanlar..Biliyorum ailem sevgilimi tanısın kesin önyargısı yok olur ama önemli olan tanıştırmayı kabul etmek..Babam red bile etse diretirim ben netiecede biz biliyoruz onları eger gerçekten eminsen sevgilinden aklında başka soru işareti yoksa bırakma sevdigini
Şimdi sana gelecek olan soruları ben sıralayayım;
Kaç yaşındasın?
Karşındaki insan kaç yaşında?
Ailen tanımıyor ama hakkında senden aldıkları bilgiler var mı?
(memleket, yaş, iş durumu vs gibi)
Yani ailen tanımadan neden karşı çıkıyor,
ne diyorlar ?
Şimdi sana gelecek olan soruları ben sıralayayım;
Kaç yaşındasın?
Karşındaki insan kaç yaşında?
Ailen tanımıyor ama hakkında senden aldıkları bilgiler var mı?
(memleket, yaş, iş durumu vs gibi)
Yani ailen tanımadan neden karşı çıkıyor,
ne diyorlar ?
senın aılen karsı cıkıyor benı zorluyor ters bı durum ,zorla derkenden kastım su nısanlım eskere gıdecek 6 ocaka gun dugun gunumuz kara verıldı bu askerlık olayıysa anıden cıktı bense bıraz daha bekleme konusdayım eılem ve nısanlımsa olsun bıtsın ıstıyor o gıdınce dul gıı olcam ama ennemler guldurme ızı mıllete dıyor bıt bıtyanı
aile istemiyorsa eğer mutlaka bir bildikleri vardır.. şaştıklarını hiç görmedm.. yaş olarak ne durumdasın bilmiyorum gerci nasip kısmet böyle şeyler ama istersen önce annenle tanıstır bunun için ikna et tanısın bir.. tanıdıktan sonra karar ver anne de.. eğer memleketler farklı bunun için sorun yapıyorsa bilemem ama annenle tanıstırmak için elinden geleni yap.. benm 5 yıllık ilşkim vardı annem istemiyodu hem tanıdıktı memleketler aynıydı akrabalık vardı uzaktan tuttturmustu istemem diye ve dedikleri bir bir çıktı şimdi baskasıyla sözlendim ailemde çok seviyor inan hersey nasip kısmetten öte köy yok..
aynen aynen Eda'nın da dediği gibi ondan eminsen bırakma ama söylediklerini de önemsememezlik yapma.. eğer benim birlkte olduğum insan ailemi haklı cıkarmasaydı bende bırakmazdm ama tamamen ailemi haklı çıkardı.. dediği gibi tanıdıktan sonra önyargısı değişecekse sen bundan eminsen mutlaka diret..
ben 21 yasimdayim, o benden 17 yas büyük.
benden aldiklari bilgiler calisiyor, lise mezunu.
yasi büyük oldugu icin direkt ön yargi ile olmaz dediler.
isterse fakir olsun kabul ederdik ama yas farki cok tek sorun bu dediler.
38 yaşında bir erkeğe karşı ön yargılı olmaları çok normal.
sorun olan aranızdaki 17 yaş değil,sorun senin 21 yaşında olman.
sen 30 yaşında olsan o da 47 olsa aynı gerginlik yaşanmazdı.
Kaç vakittir birliktesiniz daha önce evlenmiş mi?
Neden evlenmemiş,boşanmışsa nedne boşanmış,çocuğu var mı?
Neden seninle birlikte nasıl tanıştınız ?
Ailene hak veriyorum bak ben bile bir sürü soru buldum sana cevapları belirsiz ?
Kızlarımız seçici oldukları için geç evlenebilir ancak iyi erkekler anında kapışılır bunu sakın aklından çıkartma.
O yüzden bu yaşa kadar evlenmediyse neden evlenmediğini sorgula,boşandıysa neden boşandığını?
Yaşına göre çook genç bir kızda ne aradığını ne bulduğunu ne konuştuğunu ne paylaştığını ?
5 yildir görüsüyoruz, 3-3,5 yildir beraberiz.
daha önce evlenmedi ve sözlenmemis bile.
neden benimle birlikte bu soruyu anlamadim ama ilk günden beri beni seviyormus
evlenmeme sebebi sanirim, görüntüsü itibariyle kizlarin "yakisikli" diye tanimladigi biri degil. ve yüzünde kaza eseri kalan izler var.
ama benim gözümde o dünya yakisiklisi
maddi durumuda cok iyi degil di bu yüzden egitimi yarida kaldi calismak zorundaydi vs.
kendisi cok caliskan ve tenbel degil bu güne kadar didinmis, simdi maddi durumu fena degil ama yasida ilerledi artik düzeltene kadar.
bu yasa kadar evlenmemesini ben anliyorum bu konuda.
birde kendi ailesinde 1 kiz kardesi haric hepsi gec evlendi, hatta bir kardesi kendi gibi bekar yasi olmasina ragmen.
ben yapi itibariyle kücüklügümden beri yasitlarimdan hem davranis hem görüntü ve yapi itibariyle cok olgundum, o beni 25-26 yaslarinda oldugumu düsünmüs.
basta zaten yasimi hic sormadi o bana yasim imasinda bulununca ben yasimi söyledim ve cok sasirmis. konusmam, bilgilerim davranisim sohbetim daha olgunmus.
gercek yasimi ögrendiginde ise coktan asik olmustu.
onun yasini bende tam bilmiyordum beni kaybetme korkusuyla 29 yasinda oldugunu söylemisti ve bende onu daha büyük görmüyordum zaten.
daha sonra gercek yasini ögrendim ama bu benim sevgimi degistirmedi, kizdim tabi basta ama yinede hak verdim. kim olsa belkide aynisini yapar sevdigi icin kaybetmemk icin..