evlenmenize aileniz karsi cikiyor

yasini duyduktan sonra beni daha duymuyorlar canim ne desem fark etmiyor :36:

baska bir baslikta aldatildigini yazmissin, bu o 15 yas büyük olan sevgilin mi?
nasil oldu anlatabilirmisin cok özel olmazsa :17:

Evet o, çok güzel bir kazık yedim ben ondan :)
Ömrümce unutmam artık :27:
Anlatayım canım, özelden yazayım diyecektim de 100 mesajın yokmuş. Neyse, konum bile var zaten bilmeyen kalmadı :1:
Bana yaşını küçük göstermişti şüphelenip araştırınca hem daha büyük olduğunu hem de evli olduğunu öğrendim. Bir sürü şey sıraladı yok ayrı yaşıyoruz, boşanma sürecindeyiz falan ama inanmadım. Beni ve karısını aynı anda idare eden adam bir kaç kıza daha yüz vermiştir diye düşünüyorum, adamdaki alışkanlık sonuçta :27:
Sen bekar olduğundan eminsen, dürüst ve kaliteli bir adamsa tek sorun yaş olsun aranızdaki :31:
Öbür başlıkta da sormuşsun ya problemleriniz neler diye. Sen de düşünüyorsun aslında acaba problem yaratır mı diye çünkü ailen de karşı çıkıyor, acaba diyorsun bir bildikleri mi var diye. Annemle babam arasında 8 yaş var, o bile problem oluyormuş bazen, annem öyle diyor yani. Ben de hep savunurdum da içten içe kemirirdi düşünceler beni. Acaba erken mi gidecek vs. diye gerek kalmadı hepten gitti artık :27:

Son düzenleme:
Evet o, çok güzel bir kazık yedim ben ondan :)
Ömrümce unutmam artık :27:
Anlatayım canım, özelden yazayım diyecektim de 100 mesajın yokmuş. Neyse, konum bile var zaten bilmeyen kalmadı :1:
Bana yaşını küçük göstermişti şüphelenip araştırınca hem daha büyük olduğunu hem de evli olduğunu öğrendim. Bir sürü şey sıraladı yok ayrı yaşıyoruz, boşanma sürecindeyiz falan ama inanmadım. Beni ve karısını aynı anda idare eden adam bir kaç kıza daha yüz vermiştir diye düşünüyorum, adamdaki alışkanlık sonuçta :27:
Sen bekar olduğundan eminsen, dürüst ve kaliteli bir adamsa tek sorun yaş olsun aranızdaki :31:
Öbür başlıkta da sormuşsun ya problemleriniz neler diye. Sen de düşünüyorsun aslında acaba problem yaratır mı diye çünkü ailen de karşı çıkıyor, acaba diyorsun bir bildikleri mi var diye. Annemle babam arasında 8 yaş var, o bile problem oluyormuş bazen, annem öyle diyor yani. Ben de hep savunurdum da içten içe kemirirdi düşünceler beni. Acaba erken mi gidecek vs. diye gerek kalmadı hepten gitti artık :27:

canimm benim gecmis olsun ucuz atlattin umarim iliskiniz ileriye gitmemisti.
evet ben bekar olduguna eminim.
problemeniz neler diye sordum cünkü herkes cok tepki gösteriyor yas farkina. tepki göstermelerinin bir nedeni vardir diye düsünüp sordum ama bana göre nedenlerin hepsi yersiz di, bende anlamadim ben cokmu problemsiz cok mu pozitifim, yada herkes cokmu negatif bu konuda :52:

bu arada canim merak ettim iste bayaniz sonucta, nasil ögrendin seni aldattigini, daha dogrusu esini seninle haberin olmadan aldattigini?
linki atabilirmisin o actigin konunun:54:

canimm benim gecmis olsun ucuz atlattin umarim iliskiniz ileriye gitmemisti.
evet ben bekar olduguna eminim.
problemeniz neler diye sordum cünkü herkes cok tepki gösteriyor yas farkina. tepki göstermelerinin bir nedeni vardir diye düsünüp sordum ama bana göre nedenlerin hepsi yersiz di, bende anlamadim ben cokmu problemsiz cok mu pozitifim, yada herkes cokmu negatif bu konuda :52:

bu arada canim merak ettim iste bayaniz sonucta, nasil ögrendin seni aldattigini, daha dogrusu esini seninle haberin olmadan aldattigini?
linki atabilirmisin o actigin konunun:54:

Yok, gitmemişti tatlım ama belki de hedefi oydu adamın ya da belki sadece gezip tozup gönül eğlendiriyordu, egosunu tatmin ediyordu bilemeyeceğim ne amacı vardı ama kk sayesinde ucuz atlattım konuda da görürsün zaten kısa sürdü 4 ay kadar :kkk:
Adam kendini arabistanda sandı herhalde, yüzük takmayı falan teklif etmişti :27:
Kaç yıldır sürüyor ki ilişkiniz? Başta görülmüyor problemler, o yüzden sordum.
Onun çalışması benim okumam bir problemdi mesela. Bana yeterince vakit ayıramadığını hissediyordu/hissediyordum bazen.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/570181-hic-basima-gelmez-sanmistim-yikildim.html :31:

Son düzenleme:
Yok, gitmemişti tatlım ama belki de hedefi oydu adamın ya da belki sadece gezip tozup gönül eğlendiriyordu, egosunu tatmin ediyordu bilemeyeceğim ne amacı vardı ama kk sayesinde ucuz atlattım konuda da görürsün zaten kısa sürdü 4 ay kadar :kkk:
Kaç yıldır sürüyor ki ilişkiniz? Başta görülmüyor problemler, o yüzden sordum.
Onun çalışması benim okumam bir problemdi mesela. Bana yeterince vakit ayıramadığını hissediyordu/hissediyordum bazen.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/570181-hic-basima-gelmez-sanmistim-yikildim.html :31:

yaklasik 5 yildir görüsüyoruz ve asagi yukari 3 yildir birlikteyiz

yaklasik 5 yildir görüsüyoruz ve asagi yukari 3 yildir birlikteyiz

3 yıldır problem olmadıysa daha da olmaz gibime geliyor, evlilik farklı diyorlar ama onu da evli bayanlar cevaplasın, ben bilemeyeceğim :31:
Ama evli bir bayan vardı burada kocasından 17 yaş küçük, kocası çok anlayışlı davranıyormuş ve onun yaşına uyum sağlıyormuş, seninki de böyle yaparsa problem yok, ona çok iş düşüyor yani senden daha çok hem de :31:

tevafuga bak bizde de 17 yas fark var aramizda :34:

konunu okudum canim cok gecmis olsun, en son editinde beni yazdigin cok etkiledi.
peki esinin haberi varmiydi veya olmusmus bu durumunuzdan?

birde evli oldugunu sen nereden ögrendin?
ayrica kimligini sorgulaim yazmissin, nerede nasil sorguladin?

ben cok merakliyimdir canim kusura bakma :17::17:

o 17 yas fark olan arkadas buraya cevap yazacak olursa cok sevinicem :21:

Aranızda yaş farkı 17 ise ailenizin karşı çıkması çok normal
körkütük aşık olsanız da ailenizi dinleyip vazgeçmelisiniz ki aşık
olduğunuzu düşünmüyorum bence ilgisiz bir anınıza gelmiş ve
sonradan da sizde takıntı olmuştur, karşınızdaki kişi mükemmel
bir insanda olsa amcanız yaşındaki bir adamla mutlu olabileceğinizi
sanmıyorum tabi bunlar benim fikirlerim sonuçta karar vermek size
kalmış birşey hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Aranızda yaş farkı 17 ise ailenizin karşı çıkması çok normal
körkütük aşık olsanız da ailenizi dinleyip vazgeçmelisiniz ki aşık
olduğunuzu düşünmüyorum bence ilgisiz bir anınıza gelmiş ve
sonradan da sizde takıntı olmuştur, karşınızdaki kişi mükemmel
bir insanda olsa amcanız yaşındaki bir adamla mutlu olabileceğinizi
sanmıyorum tabi bunlar benim fikirlerim sonuçta karar vermek size
kalmış birşey hakkınızda hayırlısı olsun..

tsekkür ederim yotumunuz icin ama benim sorum o degildi aslinda. :26:

tevafuga bak bizde de 17 yas fark var aramizda :34:

konunu okudum canim cok gecmis olsun, en son editinde beni yazdigin cok etkiledi.
peki esinin haberi varmiydi veya olmusmus bu durumunuzdan?

birde evli oldugunu sen nereden ögrendin?
ayrica kimligini sorgulaim yazmissin, nerede nasil sorguladin?

ben cok merakliyimdir canim kusura bakma :17::17:

o 17 yas fark olan arkadas buraya cevap yazacak olursa cok sevinicem :21:

Bilmiyorum ki ayrı mı yaşıyorlar gerçekten yoksa kadın ayakta mı uyutuluyor ya da görüyor da mı umursamıyor. Hiçbir şeyi ispatlama çabasına girmedi aciz adam... Anca ağlandı, sızlandı, aşkından ölüyorum, bitiyorum diye ama zaten hepsi aşktan ölüp bitmiyor mu bu manyakların? :27:

https://tckimlik.nvi.gov.tr/TCKimlikNo/Dogrulama.aspx Bak buradan sorgulayabilirsin. Etkisinde kaldın sanırım konumun :27: Ama olmaz değil, 4 yıl kandırılanlar var böyle ben 4 ayla atlattım. Şurama öküz oturdu orası ayrı ama şüpheci olmakta fayda var bir erkeğin o yaşlara kadar bekar kalması nadir oluyor :27:

Konunun devamında yazıyor ama çok uzun iş arada sızlanmalar, kabullenememeler falan var ben sana özet geçeyim :27:

Kkmızın iyi niyetli bayanlarından muhasebeci bir bayanla tc. kimlik no.suyla aile sıra no, birey sıra no vs. her şeyini çıkarttık ortaya. Allah razı olsun o bayandan, belki hayatımı kurtardı, gidişatını değiştirdi.

http://xa.yimg.com/kq/groups/16071574/1778860337/name/MEDENI%20HAL%20SORGULAMA.pdf Buradan da bilgileri girerek öğrendik canım :ssz:

Sonrası klasik senaryo :ssz:

Eğer bulursam sana nickini atarım özelden zaten yaş farkı diye aratırsan konulardan birinde yazmıştı bana da umut olmuştu onun yazdıkları hem diğer bayanlar ne demiş onları da görürsün :31:

İnsan aşıkken apaçık göz önünde durup 'ben buradayım' diyen gerçekleri bile göremeyebiliyor. Tüm yorumları okudum. Kendinden eminsin, birlikte olduğun adamdan eminsin. Aslında O'na bu derece güvenmen çok güzel. Tüm olumsuz yaklaşımlara rağmen ikileme düşmeden böyle savunmaya devam etmen de çok güzel ama bence bu iki yorumu hafife alma:
38 yaşında bir erkeğe karşı ön yargılı olmaları çok normal.
sorun olan aranızdaki 17 yaş değil,sorun senin 21 yaşında olman.
sen 30 yaşında olsan o da 47 olsa aynı gerginlik yaşanmazdı.
Kaç vakittir birliktesiniz daha önce evlenmiş mi?
Neden evlenmemiş,boşanmışsa nedne boşanmış,çocuğu var mı?
Neden seninle birlikte nasıl tanıştınız ?
Ailene hak veriyorum bak ben bile bir sürü soru buldum sana cevapları belirsiz ?
Kızlarımız seçici oldukları için geç evlenebilir ancak iyi erkekler anında kapışılır bunu sakın aklından çıkartma.
O yüzden bu yaşa kadar evlenmediyse neden evlenmediğini sorgula,boşandıysa neden boşandığını?
Yaşına göre çook genç bir kızda ne aradığını ne bulduğunu ne konuştuğunu ne paylaştığını ?

Şimdi benim yorumlarımı ailen gibi olumsuz olarka nitelendir ya da önyargılı olarak.
Öncelikle 5 yıl önce tanışıyor olmanız onun 33 senin 15 yaşına denk geliyor ki ilişkinizde sanırım bundan 1,5 yıl sonra başlamış ailen açısında bu tanışma faslı bile önyargı olacaktır.
33 yaşında bir erkek o yaşta kıza karşı cins olarak bakmamalı ya da bakabiliyorsa sorun olur bu ailenin gözünde.
Ben 33 yaşında bir erkeği 15 yaşında bir kızın yanında görsem aralarında cinsle duygusal bir ilişki hissetsem polisi ararım.
Parkta oturuyor öpüşüyor elele vs görsem kızın kolundan tutarım biraz hassasım bu konularda.
Olmaz mümkün değil günahtır yasaktır demiyorum olabilir mutlu olabilirsiniz belki yaşıtından daha da mutlu olabilirsin ama soru işaretleri olacaktır ailen açısından.
Hayat elbette senin hayatın ailen hayır der olmaz der ama sen evleneceksen yine evlenirsin.
Pişman olur musun onu Allah bilir ancak.

Peki sevgilin ne diyor,nasıl bir yol izlemek istiyor ?
Hemen evlenmek mi istiyor,ailenin tepkisine ne diyor ?
Ben senin yerinde olsam beklerdim.
Olgun bir tipim diyorsan olgunsundur birşey diyemem ama inan insanın 21 yaşındaki aşka evliliğe bakışıyla belirli bir yaştan sonra bakışı aynı değil.
Yaş farkı yüzünden seni kısıtlar mı ezer mi abilik taslar mı sen bilmezsin ben bilirim patron benim der mi ?
Şimdi harika vs biri olabilir ama evlilik başka oluyor.

Adamı tanımıyorum etmiyorum hakkında gıybet etmek istemiyorum ama 33 yaşındayken 15 yaşında kızı gözüne kestiren ilk günden aşık olan adam benim açımdan ilk olumsuz notunu almıştır.
Demem o ki aileni anlamaya çalış,annen sen kötü ol mutsuz ol asla istemez.
Madem istisnai bir ilişki yaşıyorsun herkesi idare etmeyi,sabretmeyi,aileni ikna etmeyi bileceksin.
Mutlu olmak hakkın ama durum istisnai

Dilerim ki olumsuz düşünen bizler yanılırız da sen çok mutlu olursun canım. Herşey gönlünce olsun..

Bilmiyorum ki ayrı mı yaşıyorlar gerçekten yoksa kadın ayakta mı uyutuluyor ya da görüyor da mı umursamıyor. Hiçbir şeyi ispatlama çabasına girmedi aciz adam... Anca ağlandı, sızlandı, aşkından ölüyorum, bitiyorum diye ama zaten hepsi aşktan ölüp bitmiyor mu bu manyakların? :27:

https://tckimlik.nvi.gov.tr/TCKimlikNo/Dogrulama.aspx Bak buradan sorgulayabilirsin. Etkisinde kaldın sanırım konumun :27: Ama olmaz değil, 4 yıl kandırılanlar var böyle ben 4 ayla atlattım. Şurama öküz oturdu orası ayrı ama şüpheci olmakta fayda var bir erkeğin o yaşlara kadar bekar kalması nadir oluyor :27:

Konunun devamında yazıyor ama çok uzun iş arada sızlanmalar, kabullenememeler falan var ben sana özet geçeyim :27:

Kkmızın iyi niyetli bayanlarından muhasebeci bir bayanla tc. kimlik no.suyla aile sıra no, birey sıra no vs. her şeyini çıkarttık ortaya. Allah razı olsun o bayandan, belki hayatımı kurtardı, gidişatını değiştirdi.

http://xa.yimg.com/kq/groups/16071574/1778860337/name/MEDENI%20HAL%20SORGULAMA.pdf Buradan da bilgileri girerek öğrendik canım :ssz:

Sonrası klasik senaryo :ssz:

Eğer bulursam sana nickini atarım özelden zaten yaş farkı diye aratırsan konulardan birinde yazmıştı bana da umut olmuştu onun yazdıkları hem diğer bayanlar ne demiş onları da görürsün :31:

kac yil önce arastirmak icin tc kimlik no.sunu almistim ama nereye yazdim bulamiyorum :D
neyse zaten onu taniyan insanlarida uzaktan taniyorum ama muhabbetlerine sahit oldum, o bide baska arkadaslari köylerinin bekarlari biraccikda evde kalanlari olarak geciyor.
kalmis kalmamis o benim tursum :17::16::16:

İnsan aşıkken apaçık göz önünde durup 'ben buradayım' diyen gerçekleri bile göremeyebiliyor. Tüm yorumları okudum. Kendinden eminsin, birlikte olduğun adamdan eminsin. Aslında O'na bu derece güvenmen çok güzel. Tüm olumsuz yaklaşımlara rağmen ikileme düşmeden böyle savunmaya devam etmen de çok güzel ama bence bu iki yorumu hafife alma:

Dilerim ki olumsuz düşünen bizler yanılırız da sen çok mutlu olursun canım. Herşey gönlünce olsun..

dogru gözlemin icin tesekkür ederim arkadasim.
benim konusmak icin bile olsa ona güvenmem cooook zaman aldi.
kücükten mi öyle asilandgm icin bilmiyorum erkeklere karsi hep süpheciyimdir.
bu nedenle süphelerimi arastirdim.
bircok bayandanda daha süpheci olduguma inaniyorum :51::51:
buna ragmen ona güvenebildiysem demekki gercekten güvenmem gerekiyor :34:

ben 21 yasimdayim, o benden 17 yas büyük.
benden aldiklari bilgiler calisiyor, lise mezunu.
yasi büyük oldugu icin direkt ön yargi ile olmaz dediler.
isterse fakir olsun kabul ederdik ama yas farki cok tek sorun bu dediler.

Yaş farkı değil de senin yaşın küçük olduğu için karşı çıkmış olabilirler..
Sonuçta bi senin yaşındaki bir kızın 17 yaş büyük biriyle evlenmesi var;bir de 25-30 yaşındaki bir insanın 17 yaş büyük biriyle evlenmesi..
Onun,senin için doğru insan olduğuna inandırmaya çalışmalısın bence,ben öyle yapardım..
İlk zamanlar karşı çıkarlar,fakat ilerleyen zamanlarda senin ne kadar mutlu olduğunu gördüklerinde fikirleri değişecektir umarım.

Yaş farkı değil de senin yaşın küçük olduğu için karşı çıkmış olabilirler..
Sonuçta bi senin yaşındaki bir kızın 17 yaş büyük biriyle evlenmesi var;bir de 25-30 yaşındaki bir insanın 17 yaş büyük biriyle evlenmesi..
Onun,senin için doğru insan olduğuna inandırmaya çalışmalısın bence,ben öyle yapardım..
İlk zamanlar karşı çıkarlar,fakat ilerleyen zamanlarda senin ne kadar mutlu olduğunu gördüklerinde fikirleri değişecektir umarım.

evet ama sonucta bana göre 30 ile 47 ile arasida ayni sen sensin, ayni insanin evladisin, 20-37kende :34:

Back
X