evlenmenize aileniz karsi cikiyor

arkadaşa katılıyorum buna subyancılık derler
ailen yerınde olsamda kesınlıkle karşı çıkardım.
bu ne yahu nerdeyse baban yaşında:53:. bence aklını başına al yanlış birşey yapma çunku çok bellıkı birkaç sene sonra pişman olacaksın

aynen kesinlikle aileni dinle yada dinleme gör gününü hakkaten amcan yasında 35 yasında bi adam 17 yasındakı kızı nasıl sevebilir çocuğu olarak görmesi lazım dedikleri gibi sübyancılıktan baska hiç bişey değil ha yok çok asığım diyosan da unut unutamıyomusun o zaman neyse cezan çek ama kendine yazık etme lütfen daha cok küçüksün

valla vardır bi bildikleri ailenin...
yoksa en azından tanımaya fln çalışırlardı...

Seni kaybetmemek için yaşını küçük söylemiş
Tipik konuşmalar :19:tipik yalanlar..

Nasıl tanıştınız internetten mi?

İlave olarak 5 yıldır tanıyor 3,5 yıldır sevgilisiniz.Senin yaşının küçüklüğüne girmiyorum zaten diğer yorumlarda bu konuya değinilmiş.Karşında ki şahsın yaşı almış gidiyor ne düşünüyor evlenelim mi dedi.

Konu ile ilgili diger bilgileri yani yaş konusunu okuyunca hep destek olan ben bile duraksadım canım :53: 17 yaş az degil..ve bir arkadasın dedigi gibi en azından sen 30 olsan o 47 yine normal gibi görünecekti.. Kırılma ama canım neredeyse baban yaşında..Ailen gerçekten haklı önyargılarında hatta bu önyargıdan bile sayılmaz ne biliyim karşımdaki dünya iyisi bile olsa hangi anne göz göre göre buna razı olabilir..Bak seninle aynı yaştayız bende 21 yaşındayım bende senin gibi büyük gösteriyorum ve aynı zamanda herkes tavır olarak çok olgun oldugumu söyler..Ama ne olursa olsun bir yanımda gerçek anlamda 21 yaşında..Sevgilin 38 yaşında herşeyi görmüş geçirmiş hayatta çok fazla heyecanı kaldıgını düşünmüyorum( tabiki senin yaşına göre )..Sen ne kadar olgunum desende beklentilerini karşılayamayacagını düşünüyorum..Ve en önemliside bu kişi sana yaşı ile ilgili yalan söylemiş..Kim bilir seni kaybetmemek için ne kadar yalanları vardır sonradan ortaya çıkacak..Çok iyi düşün canım tabiki hayat senin hayatın ama tavsiyeleri görmezden gelme :54:

sen gezmek , eğlenmek isteyeceksin . o, ı ıh yorgunum diyecek. aradaki kuşak farkını yazmıyorum bile.
bu iş olmaz canım

17 yaşmı var aranızda ama bu çokkkkk baban yaşındadır sen daha çok gençsin her zaman aşktan yanayım ama ben bile ön yargılı davrandım senin olaya

ben 21 yasimdayim, o benden 17 yas büyük.
benden aldiklari bilgiler calisiyor, lise mezunu.
yasi büyük oldugu icin direkt ön yargi ile olmaz dediler.
isterse fakir olsun kabul ederdik ama yas farki cok tek sorun bu dediler.

yaşı senden çok büyük canım ileride sorun yaşarsınız gibime geliyor ...henüz yaşın çok küçük daha önünde çok zaman var aileni dinle sonradan verceğin kararlar için pişman olmazsın ...

bazıları sevince ne olacak falan diyor ama ben yaş farkına çok karşıyım .insan yaşındakine ayak uyduramıyor ,kaldı ki 17 yaş fark var aranızda ,ki etrafımda çok var aile yaşantıları hiç iyi değil, kandınlar genelde çok mutsuz oluyor

varrrr bennnn:40:
biz eşimle sor süreçler yaşadık benim ailem daha eşimi tanımadan görmeden karşı çıktılar ama gerçekten inandım güvendim ve devam ettim şimdi eşimi benden çok seviyolar
sanki o oğlumuz sen gelinimizsin diyolar ve yaptıklarını düşününce utanıyolar...:44:
tabi dikkatli ve temkinli olmak lazım gerçekten güvenmek çok önemli bu noktada

38 yaşında bir erkeğe karşı ön yargılı olmaları çok normal.
sorun olan aranızdaki 17 yaş değil,sorun senin 21 yaşında olman.
sen 30 yaşında olsan o da 47 olsa aynı gerginlik yaşanmazdı.
Kaç vakittir birliktesiniz daha önce evlenmiş mi?
Neden evlenmemiş,boşanmışsa nedne boşanmış,çocuğu var mı?
Neden seninle birlikte nasıl tanıştınız ?
Ailene hak veriyorum bak ben bile bir sürü soru buldum sana cevapları belirsiz ?
Kızlarımız seçici oldukları için geç evlenebilir ancak iyi erkekler anında kapışılır bunu sakın aklından çıkartma.
O yüzden bu yaşa kadar evlenmediyse neden evlenmediğini sorgula,boşandıysa neden boşandığını?
Yaşına göre çook genç bir kızda ne aradığını ne bulduğunu ne konuştuğunu ne paylaştığını ?

ooooo ben buraları okumamiştım sen aileni dinlemelisin bunu değil ailene hiç kimseye doğal karşılatamazsın....
çok ters bi durum:ssz:

ben 21 yasimdayim, o benden 17 yas büyük.
benden aldiklari bilgiler calisiyor, lise mezunu.
yasi büyük oldugu icin direkt ön yargi ile olmaz dediler.
isterse fakir olsun kabul ederdik ama yas farki cok tek sorun bu dediler.

17 yaş fark çok ama. ilerisinide düşün canım 10 sene sonra sen en güzel çağlarında iken eşin neredeyse yaşlanmış sayılacak sen gezip dolaşmak isterken o evde oturmak dinlenmek isteyecek ben bu konuda ailene hak veriyorum.

arkadaslar kusura bakmayin uzun uzun yazdim tam gönderecektim ögle saatlerinde kk forumda düzenleme vardi yorumum gönderilmedi.

yazdiklarim sunlardi: beni 13 yasindayken bile 26 sananlar vardi her halimle tavir, fiziki olarak. hemcinslerim bile 13 olduguma inanmiyorlardi cogu zaman.
sevdigim insanda beni tanistigimizda büyük zannediyordu ve buna daha önce hep büyük gösterdigim söylendigi icin inaniyorum kendisine.

cok uzun süre sonra gercek yasimi ögrenince oda sok oldu nasil olur diye ve bitirmek istedi.
olmaz arada cok fark var ileride sorun olur ben sana yetmem, sen beni ilerde begenmezsin, senin enerjine tempona yetisemem dedi.
üzüleceksek simdi üzülelim ben seni mutlu edemem, edemezsemde vicdan azabi cekerim diye benden uzak durdu.

fakat ben onu artik okadar seviyordum ki aradanda 1,5 yil gecmisti tanisali artik onsuz düsünemiyordum kendimi.
ve yas meselesi inanin anlastiginizda hicte önemli dgl.
ben herzaman kdin erkek arasinda 5-10 yas fark olmak zorundadir diye düsünenlerdenim.
evet 17 yas kulaga cok geliyor ama ben onunlayken kendimi hicte onunla aramizda okadar fark var gibi hissetmiyorum, gayet uyumluyuz.

ben bu zamana kadar kendi yasitlarimi herzaman cocuk gibi bulan, asla onlarla anlasamayan biriyim.
belkide olgun oldugum icin sorun dgl. olgun olmayan bir kiz icin 3 yas bile coktur.
bu nedenle herkes kendi yapisina göre yas farkini hisseder.
kendisi kendi yasina göre daha dinamik bir karaktere yapiya sahip (dis görünüsü degil), bende oldugumdan daha olgunum. bu nedenle anlasmak benim icin sorun degil.
dedigim gibi herkesin yapisina göre degisir.

dis görünüse gelecek olursak, buna cok önem vermeyen biriyim. ilk zamanlar kendisini begenmedim, kizlar icin dikkat ceken biri degil, fakat suan gözüm ondan baskasini kabul etmiyor. o benim dünya yakisiklisi askim :)

varrrr bennnn:40:
biz eşimle sor süreçler yaşadık benim ailem daha eşimi tanımadan görmeden karşı çıktılar ama gerçekten inandım güvendim ve devam ettim şimdi eşimi benden çok seviyolar
sanki o oğlumuz sen gelinimizsin diyolar ve yaptıklarını düşününce utanıyolar...:44:
tabi dikkatli ve temkinli olmak lazım gerçekten güvenmek çok önemli bu noktada

sizin aranizda kac yas fark var?

K.bakma ama canım sen o zaman ortaokul ögrencisi oluyordun değil mi? 1.5 yıl konuştugun bir insan nasıl olurda senin henüz ortaokula gittgini bilmez..O zaman büyük ihtimal ile internet ortamında tanıştıgınız için seni göremedi..yoksa ne olursa olsun senin henüz küçük oldugunu anlayacaktı 1.5 yıl sonra ögrenmesi çok sacma..Tabi bunlar normal şartlarda bizi ilgilendirmez ama biz sana şu aşamadan sonra nasıl yardımcı olabiliriz ki..Sen kararını vermişsin burada herkes ailen ile aynı fikirde..Ne diyim umarım çok mutlu olursun verecegin kararda canım..

arkadaslar kusura bakmayin uzun uzun yazdim tam gönderecektim ögle saatlerinde kk forumda düzenleme vardi yorumum gönderilmedi.

yazdiklarim sunlardi: beni 13 yasindayken bile 26 sananlar vardi her halimle tavir, fiziki olarak. hemcinslerim bile 13 olduguma inanmiyorlardi cogu zaman.
sevdigim insanda beni tanistigimizda büyük zannediyordu ve buna daha önce hep büyük gösterdigim söylendigi icin inaniyorum kendisine.

cok uzun süre sonra gercek yasimi ögrenince oda sok oldu nasil olur diye ve bitirmek istedi.
olmaz arada cok fark var ileride sorun olur ben sana yetmem, sen beni ilerde begenmezsin, senin enerjine tempona yetisemem dedi.
üzüleceksek simdi üzülelim ben seni mutlu edemem, edemezsemde vicdan azabi cekerim diye benden uzak durdu.

fakat ben onu artik okadar seviyordum ki aradanda 1,5 yil gecmisti tanisali artik onsuz düsünemiyordum kendimi.
ve yas meselesi inanin anlastiginizda hicte önemli dgl.
ben herzaman kdin erkek arasinda 5-10 yas fark olmak zorundadir diye düsünenlerdenim.
evet 17 yas kulaga cok geliyor ama ben onunlayken kendimi hicte onunla aramizda okadar fark var gibi hissetmiyorum, gayet uyumluyuz.

ben bu zamana kadar kendi yasitlarimi herzaman cocuk gibi bulan, asla onlarla anlasamayan biriyim.
belkide olgun oldugum icin sorun dgl. olgun olmayan bir kiz icin 3 yas bile coktur.
bu nedenle herkes kendi yapisina göre yas farkini hisseder.
kendisi kendi yasina göre daha dinamik bir karaktere yapiya sahip (dis görünüsü degil), bende oldugumdan daha olgunum. bu nedenle anlasmak benim icin sorun degil.
dedigim gibi herkesin yapisina göre degisir.

dis görünüse gelecek olursak, buna cok önem vermeyen biriyim. ilk zamanlar kendisini begenmedim, kizlar icin dikkat ceken biri degil, fakat suan gözüm ondan baskasini kabul etmiyor. o benim dünya yakisiklisi askim :)

sizin aranizda kac yas fark var?

o zaman üzerinde hiç okul kıyafeti ile görmedi seni öyle mi?
13 yaş nasıl 26 zannedilir bunu da hiç anlamadım açıkçası..
evet seviyor olabilirsin ama ben aileni haklı buluyorum.. bu kadar yaş farkı ile ilişki belki ama evlilik yürütmek çok zor...

@edaa91
yaz tatilinde tanistik. uzak ülkelerde yasiyoruz. birde burada okul uniformasi giyilmiyor.
birde ben yardimci olmaniz icin degil, daha cok icimi dökmek icin yazdim belki benle ayni durumda olan birileri vardir, onlar bu durumda napiyorlar diye.

@katrem
13 yasimda onu tanimiyordum baska insanlar, annemin arkadaslari, yeni tanistigim kizlar beni hep büyük zannediyordular. yani birlikte oldugum insan degil sadece beni büyük göre. eger öyle olsaydi bende süphelenirdim :) ciddi düsünmüyor olsaydim zaten iliski olmazdi, oda ayni fikirde.

Son düzenleme:
Ben varım... Tam olarak karşı çıkmak değil ama içlerine sindiğini söyleyemem. Nişanlıyım şuan, herşeyin hayırlısı diyerek ilerliyorum...

gerçekten 40ına yaklaşmış bir insan neden 20lik bir kıza yaklaşır anlayamıyorum.

17 yaş çok büyük bir fark, 10 maksimum 15 olsa neyse yani 17 yaş bir jenerasyon farkı resmen. hadi olgunum ağır başlıyım diyorsun, bu adamı 50 yaşına geldiğinde de sen 33 yaşındayken yani çekici bulabilecek misin?

yine de son karar senin, aşkımız çok büyük diyorsan, aileni ikna edebilirsin ama ikna etmeden kesinlikle kaçarak vs. evlenme.

Back
X