yaşınız çok küçük ve çok aşıksınız. şimdi sadece size hak verenleri dinlersiniz
ben eş adayınızın dürüst olduğunu düşünmüyorum. fiziksel olarak yanıldı diyelim, yaşınızı öğrendiğinde uzaklaşmalıydı
ne kadar olgun olursanız olun-ki bana göre değilsiniz- o kişi sizden uzak durmalıydı. bunun adı aşk değil, başka bir şeydir
şimdi her şey güzel gelir, bi evlenin o zaman anlarsınız. o olgun erkek çıtır karısını nasıl esir edecek, çalıştırmayacak, çocukları kucağınıza
verip evde oturtacak
ben kknın yanıldığını görmedim. ailenizi dinleyin
bu yaşlarda aşk, meşk boş geçin bunları. bu olsa olsa hevestir
Öncelike size göre "olgun olmayabilirim".
Bende sizi "agresif" buldum mesela, ama bu sizin gercekten agresif oldugunuzu göstermez öyle degilmi..
Neyse asil konuya gelelim, sanirim yazdiklarimin hepsini tam okumadan yorum yazdiniz, veya bunu diger konuda yazmistim, hatirlamiyorum kusura bakmayin:
Yasimi ögrenince cok sarsildi, biz diye birseyin olamayacagini, bunun imkansiz oldugunu, yasimi bilseydi asla bana karsi ilan-i askta bulunamayacagini söyledi. Nasil yasimi yanlis tahmin ettigini, utanip özür dileyerek benden ondan uzaklasmami istedi ve kendide hemen uzaklasti.
Fakat ben yas farkimiza ragmen devam etmek istedim, onunda bunu kabullenmesi icin ugrastim.
Bu benim icin baya uzun bir zaman aldi.
Dürüstlük konusuna gelince, onu artik cok iyi taniyorum ve düsürst diye sayabilecegim parmaklarimin sayisini gecmeyecek kadar tanidigim insanlardan biri oldugunu söyleyebilirim.
Ben suanda egitimime devam ediyorum ve ileriki zamanda insallah evlendigimizde calisip calismayacagima tabiki, eslerin her kararda oldugu gibi, birlikte karar verecegimizi düsünüyorum.
Ben illede calismak isteyecek olursam ve o buna karsi cikacak olursa, ona kabul ettirmenin yollarini denerim.
Yine kabul etmezse ve gecim skntisi cekmiyorsak esimin sözünü dinler bunu tartisma konusuna cevirmem bile.
Bana göre, dinimiz öyle uygun gördügü icin, kadinin esine itaat etmesi cok büyük önem tasiyor, tabiki karsindaki insan bunu kötüye kullanmayacagini biliyorsa.
Gözlemledigim kadariyla esler arasinda en büyük problemde burada basliyor.
Kadin dinimize ters oldugu gibi, esi hakk'i söyleyecek olsa dahi itaat etmiyor, isyan ediyor.
Buna takiben esler arasinda gereksiz tartismalar ve huzursuzluklar doguyor.
Fakat burada dikkat edilmesi gereken ince bir cizgi var dir ki, oda gercekten hakk'i isteyecek bir erkek olmasidir.
..Ve ben sevdigim adamin öyle bir insan olduguna inaniyorum.
Her neyse bu konu bir tarafa,
ben forumda illede calismak istedigimi ama onun buna kesinlikle izin vermeyecegini yazdigimi hatirlamiyorum!!!
Neden kendi kafanizda böyle bir senaryo kurdunuz?!
Belkide ben calismayip hemen cocuk yapmak isteyecegim, bu bir sorun mu teskil ediyor?
Veya ben calisacagim ve sevdigim adamda bu konuda beni calismam ve kariyer yapmam icin motive edecek!
Afedersiniz ama neden bu önyargi?!
Heves konusuna gelince beni bircok isteyen var, fakat tüm teklifleri geri cevirdim, cünkü sevdigim bir insan var ve ben onu istiyorum.
Sanirim ask degilde heves olsaydi, tekliflerden birini hemen kabul eder baska heveslere/maceralara atilirdim.
Demek istedigim anlasildi sanirim..
Son olarak, zaman ayirip actigim konuma yorum yazma zahmetinde bulundugunuz icin tesekkür ederim.
Sevgiler kk arkadasim..