ben 21 yasimdayim, o benden 17 yas büyük.
benden aldiklari bilgiler calisiyor, lise mezunu.
yasi büyük oldugu icin direkt ön yargi ile olmaz dediler.
isterse fakir olsun kabul ederdik ama yas farki cok tek sorun bu dediler.
38 yaşında bir erkeğe karşı ön yargılı olmaları çok normal.
sorun olan aranızdaki 17 yaş değil,sorun senin 21 yaşında olman.
sen 30 yaşında olsan o da 47 olsa aynı gerginlik yaşanmazdı.
Kaç vakittir birliktesiniz daha önce evlenmiş mi?
Neden evlenmemiş,boşanmışsa nedne boşanmış,çocuğu var mı?
Neden seninle birlikte nasıl tanıştınız ?
Ailene hak veriyorum bak ben bile bir sürü soru buldum sana cevapları belirsiz ?
Kızlarımız seçici oldukları için geç evlenebilir ancak iyi erkekler anında kapışılır bunu sakın aklından çıkartma.
O yüzden bu yaşa kadar evlenmediyse neden evlenmediğini sorgula,boşandıysa neden boşandığını?
Yaşına göre çook genç bir kızda ne aradığını ne bulduğunu ne konuştuğunu ne paylaştığını ?
ben 21 yasimdayim, o benden 17 yas büyük.
benden aldiklari bilgiler calisiyor, lise mezunu.
yasi büyük oldugu icin direkt ön yargi ile olmaz dediler.
isterse fakir olsun kabul ederdik ama yas farki cok tek sorun bu dediler.
varrrr bennnn
biz eşimle sor süreçler yaşadık benim ailem daha eşimi tanımadan görmeden karşı çıktılar ama gerçekten inandım güvendim ve devam ettim şimdi eşimi benden çok seviyolar
sanki o oğlumuz sen gelinimizsin diyolar ve yaptıklarını düşününce utanıyolar...:44:
tabi dikkatli ve temkinli olmak lazım gerçekten güvenmek çok önemli bu noktada
arkadaslar kusura bakmayin uzun uzun yazdim tam gönderecektim ögle saatlerinde kk forumda düzenleme vardi yorumum gönderilmedi.
yazdiklarim sunlardi: beni 13 yasindayken bile 26 sananlar vardi her halimle tavir, fiziki olarak. hemcinslerim bile 13 olduguma inanmiyorlardi cogu zaman.
sevdigim insanda beni tanistigimizda büyük zannediyordu ve buna daha önce hep büyük gösterdigim söylendigi icin inaniyorum kendisine.
cok uzun süre sonra gercek yasimi ögrenince oda sok oldu nasil olur diye ve bitirmek istedi.
olmaz arada cok fark var ileride sorun olur ben sana yetmem, sen beni ilerde begenmezsin, senin enerjine tempona yetisemem dedi.
üzüleceksek simdi üzülelim ben seni mutlu edemem, edemezsemde vicdan azabi cekerim diye benden uzak durdu.
fakat ben onu artik okadar seviyordum ki aradanda 1,5 yil gecmisti tanisali artik onsuz düsünemiyordum kendimi.
ve yas meselesi inanin anlastiginizda hicte önemli dgl.
ben herzaman kdin erkek arasinda 5-10 yas fark olmak zorundadir diye düsünenlerdenim.
evet 17 yas kulaga cok geliyor ama ben onunlayken kendimi hicte onunla aramizda okadar fark var gibi hissetmiyorum, gayet uyumluyuz.
ben bu zamana kadar kendi yasitlarimi herzaman cocuk gibi bulan, asla onlarla anlasamayan biriyim.
belkide olgun oldugum icin sorun dgl. olgun olmayan bir kiz icin 3 yas bile coktur.
bu nedenle herkes kendi yapisina göre yas farkini hisseder.
kendisi kendi yasina göre daha dinamik bir karaktere yapiya sahip (dis görünüsü degil), bende oldugumdan daha olgunum. bu nedenle anlasmak benim icin sorun degil.
dedigim gibi herkesin yapisina göre degisir.
dis görünüse gelecek olursak, buna cok önem vermeyen biriyim. ilk zamanlar kendisini begenmedim, kizlar icin dikkat ceken biri degil, fakat suan gözüm ondan baskasini kabul etmiyor. o benim dünya yakisiklisi askim :)
sizin aranizda kac yas fark var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?