Evlenmeye karar vermek🤔

Nişanlımla aynı mahalledeyiz fakat o uzak mesafede 2018 Haziran ayında tanıştık 2020 ocak ayında nişanlandık
Yakın mesafeden biri olsaydı yine süreyi uzun tutardım
Pat diye evlenmek bana çok uzak.
Yeterince tanıyıp güvendikten sonra yeterli bir süre bence.

Açıkçası ben de bundan çekiniyorum biraz. Ayda veya iki ayda bir ben giderim ya da o gelir on gün kalırız o sürede sürekli birlikte vakit geçiririz.
Evlenince şartlar değişiyor. Hayat tarzı değişiyor, herkese nasıl etki eder.olusan durumları iki taraf nasıl karşılar önemli olan bunlar oluyor. Ama yüz yıl da sevgili olsan aynı eve girmeden gerçekten taniyamiyorsun. Evlilik olayı sevgililikten farklı gerçekten. İyi tartmak lazım. Ya da akışına bırakıp hayatın getireceklerini deneyimlemek

1 yıl evlilik için yeterli mi bilemem ama karşındaki kişiyle aynı ev içerisinde bell bir zaman geçmeden tanıyamıyorsun brnde uzak ilişkiden sonra evlendim 2 sene uzak mesafeydi daha sonra evlendik ha mutlu muyum evet mutluyum çok seviyorum eşimi yani uzak mesafeden yakın mesafeye geçince çok zorluklar çıkmıyor degil bazı zamanlar gerçekten uygun olmadımıza dair çok kavga ederdim ama tanıdıkça aştık sorunları gerçekten sevgigüven varsa her şey hal olur bence

Genel olarak çoğu kişi aynı fikirde sanırım. Aynı evin içine girmeden tam olarak tanıyamıyor insan birbirini. Siz sorunları aşmışsınız ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…